Atax lerin gerçek yüzü

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Re: Atax lerin gerçek yüzü

Mesaj gönderen daywalker »

ya reis neden boş konuşup kendini dahada rezil ediyosun
kestik diyosun foto koy diyoruz saçma sapan bi foto koyuyosun
koyduğun fotoda ne ATA var nede lodos :D
15 arzın içinde ölü 2 lodos var sadece üstelik sizin karizmalar bitik deparınızda 15 :D
em deyince dansöz gibi kıvırıyosun
ayarla takımını gel emye
görelim boyunun ölçüsünü
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Vahit »

Selam arkadaşlar.

Öncelikle resimden başlıyalım (resimde görünenler)
[*]Her zaman olduğu gibi (terbiyecimiz yani küfür edeni terbiye eden Zeybek :) ) ve 2 lodos daha var ben orda hiç Atax göremedim ;) Reis bu ismi kafana kazı o terbiye etmeden bırakmaz isterse tüm sunucu düşmanı olsun !

[*]Resimde görünen Ataxerman bölgeden kötü birşey konuşmuyor sadece item yansıtıyorama sen yazında bölgeye bakın demişsin.Bölgeden item yansıtmak sana kötü birşey olarak geliyorsa ozaman birşey diyemem.Dersenki yansıttığı itemler bizde yok zorumuza gitti ki şunuda ekliyeyim Ataxerman sunucunun en zenginlerindendir kafakoparan yerine seni parayla keser bilgin olsun! önemli olan erman seni tınlamamış bile sen geride durun yazmışsın o seni adamdan sayıp gelmemiş bile :)[/color]

Gelelim Efelerin geçmişine.
Tılsım sunucusunun en hırsız en karaktersiz loncası olarak geçen bir lonca.Hangi sunucuda efeler oluşum yapsa o sunucunun forum Genel sohbet bölümünde efelere dikkat şöyledirler böyledirler diye konular açılıyor.

Gelelim Efexreis sana
Sen sunucuya geldin ve klan kanalından ben GM kestim varsa kendine güvenen ben ufak oynamam 500 m a ws atarım dedin.Bende klan kanalından sana seslendim dedimki madem kendine bukadar güveniyorsun ozaman İkv yönetime mail atalım seni Boss yapsın ve görev olarak listeye eklesin seni kestiğimizde torba düşsün ve torbada full yücelen takım olsun :)Malum sen GM kesmişsin seni kesmek baya zordur :)
Fakat sen sıkıya gelince oyundan çıktın ve gittin:)

Gelelim Ataxlere söylemiş olduğun laflara
Önce şunu söyleyeyim kulağında küpe olsun bu çok önemli

/!\Sen tuvalette ıhınıp çıkarmaya çalıştığın şey daha Bab-i Aliden aşağı inmedi ! Ama bizimki Yaseminden denize döküldü./!\

Ataxlonca ile aranızda olan farkları sayayım...

Ataxlonca üye alımlarını kendi seçmiş olduğu üyeyi lonca içerisinde oylama ile loncaya davet eder! Üyenin 18 yaş üstü ve hiçbir olaya karışmaması gerekmektedir.(o yüzden adımız hırsızlık yada buna benzer olaylarla gündeme gelmemektedir.)

Efe loncası üye alımlarını nasıl yapar.reis beyzadeye item verebilecek yardım yapabilecek her oyuncu loncaya üye olabilir.Eminönünde bayan olarak dolaşan efeler vardı . (bana 10 bin ver sana msn imi vereyim diyen ) forumda bir konuya yazdım bunu bayan karakterler silindi :)

Ataxloncanın forumda sayfası vardır Bilmiyorsan sana vereyim adresini bak bi bakalım kurallarında neler yazıyor Lodos klanına mensuptur olan yeri iyi oku sakın kaçırma!!!! işte adres bak

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=32&t=1149
Efeler sunucuya ilk geldi lodos oldular.Rowxlonca bunları doğrayınca dedilerki biz arz olalım lodoslara ne yapsak bize birşey yapamazlar :) ama bilmiyorlarki karşılarında Ataxordusu çıkacak onları dümdüz edecek :) ama merak etmeyin farkına vardılar ve karar alınmış hiçbir şekilde klanda yada modda dolaşmıyacaklarmış 2. bir emre kadar :) Bırakın bu işleri lodos oldunuz rowlar kesti arz oldunuz Ataxler kesti size göre başka klan kalmadıki klana giresiniz yada modda dolaşasınız :)
Kısacası Ataxler klan klan dolaşmaz sizin gibi aradaki farklardan biride bu !

Yani özü olarak.
Sancak sunucusunda yalnış loncaya bulaştınız .
Bence kendinizi toparlayın yoksa biz sizi toparlar adam ederiz
Xxyanluzxefexx bu kimdir sunucuda yenimi çıkmış bunun ismindede efe var buda onlardan belli
Em e davet ettik gelmediniz
Tek gördünüz daldınız dalanlardan en az 2 si kesildi hala konuşuyorsunuz
2 aydır sancak sunucusundayız diyorsunuz toplasan 10 üyeniz yok bu para nerden geliyor yoksa geceleri +18 mi takılıyorsunuz .
Çözemedik :)

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Alayı gelse beş para etmeyeceği için her zamanki tabirimi edecem.

BIRAK ONLAR KÜÇÜK SANCAKLA UĞRAŞSIN.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Devran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Devran »

Efelerxreis yazdı:Atax loncası sancağın eski ve önde giden loncalarından biridir.Bunu herkez bilir.Zaten sancak sunucusunda öyle ahım şahım bir lonca olmadığı için bunlar kendinilerini birşey sanmaya başlamışlar.Biz 2 aylık lonca olmamıza rağmen Atax ve yanlarında bulunan lodosları 7*8 defa üstümüze gelmelerine rağmen kestik.Aralarında savaşı izleyen Xxyanluzxefexx gibi oyuncularda buna şahittir.

Ben buraya savaş gurubu olarak gelmedim kafa dinlemeye geldim.Atax ler bana karşı cephe aldı ama hafife alınacak biri değilim.Bunu 2 ay içerisinde de gördüler.Bundan snra Loncama KLANI ve MODU yasaklıyorum,taki loncam klan için hazır olana kadar.Efeler artık yapıcı deil,Atax ler gibi YIKICI bir takım haline tarafımca getirilecektir.Bundan sonrasına hodri meydan diyorum.

Atax leri kesti kestiğimiz yer ve işte onların kesemdikleri bir avuç biz;

Resim

Hani bana burası tılsım veya başka sunucu deil burası sancak diyorsunuz ya.Hayatımda gördüğüm en ezik sunucu hayatımda gördüğüm en ezik lonca sizsiniz.Kesilipte bölgeden biz kestik diye hava atmak bunun en büyük göstergesidir.Bundan snra karşınızda başını dinlemek için uykuya yatmış bir Reis değil.Tatlı uykusundan Uyandırılmış bir Koca Reis Göreceksiniz.

Efelerxreis
Atax leri kesti kestiğimiz yer ve işte onların kesemdikleri bir avuç biz;
Bu yazıyı okuyun sora koyduğu fotoya bakıın fotodaki gruplarında 6 kişin 3ünün karizması 0 1inin 60 1ini 70 1inin 40 ve orda 2 lodos biri bizim loncamızdan dier isimi okuyamadım :D

Efelerxreis sen itemlerini bildiğin adamlara karşı 5m direnç dizip itemi takar kesmeye çalışırsın
-Loncadakı adamınla vs atar kazandım vs'yi 500m attık 500 m aldım dersin (palavra 500 m kım sen kım :))
-Bende 3 milyar avr der tılsımda 100 loncadaşım var der kendi reklamını yapmaya çalışırsın.
Şimdi gel gelelim Zurnanın Zırt dediği yere : Sana diyorumki ya 10 12 efe ayarla eminönunde birgün lonca savaşı yapalım yada 6 tane efe ayarla ermeydanınka kapışalım HODRİ MEYDAN varsa o yürek teklifime cevap ver yoksa sus otur.
Ayrıca sizin biyerleriniz kalmış sancağa geldiniz lodos oldunuz reklam yapmaya çalıştınız sizi millet adam yerine koymadı arz oldunuz hoş sizi ordada sevmeyen çok ama takılın kafanıza göre bide bana bulaştınız diyosunuz ilk siz kaşındınız bizde kaşıdık.
Son olarak gene tekrarlıyorum ErMeydanında Yada eminönünde eşit sayıda savaşmaya Varmısın Yokmusun
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010 ;)

Resim

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

efelerxreis dün gece 12 civarı arz klanında
ATA lar bizi hep kesiyo artık dayanamıycam oyunu bırakıyorum diyodun :D
yarım saat klandan ağladın :D
yetmedi korkunuzdan klandan çıktınız :D
oda yetmedi moda girmeyi bile kaldırdınız :D
vahitim ne güzel demiş yanlış loncaya bulaştınız
ilk lodos geldiniz rowlar dağıttı sizi :D
yemeyince arz oldunuz rahat ederiz sandınız bize bulaştınız
sonra sancağınızdan çıkamaz oldunuz
her yazımda dedim yine diyorum maden kendinize bu kadar güveniyosunuz
em gelin ;)
yerse !!!
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

yarar yazdı:Alayı gelse beş para etmeyeceği için her zamanki tabirimi edecem.

Ömer Abi Bu Tabirine Bayılıyorum :)
Kullanıcı avatarı
HEARTxOFxSPACES
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HEARTxOFxSPACES »

Bu efeler loncası bence kendilerini bişey sanıyor yeni geldiyseniz yeni geldiniz tmm

sizin lonca lodos olarak açıldı.Sonrada bazı arz loncalarından kaçmak için arz oldunuz bunada tmm.

Ama tek fotoda herşey belli olmaz adamlar sizi kaç defa keser foto almaz siz bir defa kestiniz ya tmmdır artık biz ataxloncasını devirdik reklamımıza devam ederiz fotomuzu aldık foruma koyarız siz böylesiniz

korkak loncanızı bence kapatın ezo sürüsü gibi dolanıyorsunuz ben savaşa geldigimde efelerxloncası handanın eteginin altında saklanıyorlardı buna nediceksiniz bunada kanıtmı istiyorsunuz :D sizin lonca baştan kayık tüm lodoslar biliyor sizin lonca dönektir..... :D Loncanız korkaktır vb.. dir Sizin lonca statünüzde yazdıklarınızın hepsi sahtedir şimdi nerden geldiysen oraya uzayın ezo Efelerxloncası :D
yNçRxSPaCeXResimyNçRxSPaCeX
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

GHOSEN yazdı:
yarar yazdı:Alayı gelse beş para etmeyeceği için her zamanki tabirimi edecem.

Ömer Abi Bu Tabirine Bayılıyorum :)
qq bide foto katmıs qq ler :lol: :lol: :lol:
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

Efelerreis bana bir açıklamasını yaparmısın
Akçe sistemi daha devreye girmemiş sende nasıl 9 akçe gözüküyor
Utanmıyormusun data dosyaları ile oynamaya koyduğun fotoda akçe paran var terbiyesiz :evil:
Kalkmış bide sağa sola çamur atıyor densiz :evil: :evil: :evil:

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Reis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Reis »

alayı sahtekar bunlardan hersey beklenir.
Ataxsökmen
Sökmen
Reisayz
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön