turnuva

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: turnuva

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Forum amacından çıkmış kilitlemeyi düşünüyormusunuz sayın FDE ?
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Ayhilallll yazdı:
Ayhilallll yazdı:Dikat et Carpılmayasın :) biz ne ofans 3 ler gördük elinde ecelli adama carpılan öenmli olan tılsım ıtem deil taktik :)

Aziz Burda amacıM laf sokmak falan deildir üstüne alınma Taktik meselesıne gelince Ölümxkancı ya taktikler kanatma falan yap deye kimler söylemiş ve Benim nasıl ws atımı en iyi duru bilir 10-9 carpıldım duruya durudan 9 el almak ne demekdir sen iyi bilirsin ki bir insanın pc bu kadarmı kötü olur demişsin inan benim pc cok agır değiştiremiyorum bir oyun icin pc değiştirmem beni o meydana cektiklerınde zor adım atıyorum bırak ws atmayı Barışda söylemiş Ayhilal karekteri birinci geldi bana kım sorduysa Carda Mert var dedim ama sonucda benım karekteriM Sözlerim ters anlaşıldıysa kusura bakma
Anladım bende yanlış anladıysam kusura bakma :)
Resim
Kullanıcı avatarı
OnLyForInTime
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen OnLyForInTime »

Makyaj yazdı:İlk Olarak Selamlar Emrullah zaten çarda ben vardım demedi ve demiyor adamın karateri şampiyon olmuş bence çok uzadı bu konu yok çarında o var bu var bu tunruvadada herkezin çarına başkası giriyor ne yani örneğin Baver 2.0 yenildiğini bile inkar ediyor devanın çocuğu OnlyForİnTime Çarda kimin olduğu önemli deil Çarın kimin olduğu önemlidir Fazla uzatmaya gerek yok oyunu yaşamıyalım bu arada Dadaloğlunun havasını iyi aldık saygılar ...

Simdi , sunu soyleyeyim . Emrullah carda yoktu . Bunu kabul ediyorsun . Ben de yoktum .

Ayrica sen herkesin avukatligini yapiyorsun . Kendin ejderli Heduan'a yenildin ?
Kullanıcı avatarı
Makyaj
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Makyaj »

kendim ejderli heduana yenildim İçerik silinmiştir baver 2.0 :D
ama bunu yediremiyorsun yok ben yokdum sen olmasanda çarın nicki sabittir
OnlyForİnTime senin çarınsa sen yenilmişsin emo enese yenilse ben yenilmedimmi diyecekdi veya samet yenilse aziz yenilmedimmi diyecekdi ben oyunu takmadığımı açık ve net bir dille zaten burdan belirttim kimsenin avukatlığını yapmama gerek yok içerik silinmiştir

FETiHNESLi
Tiksindim Makyajdan Aynalarımı Çöpe Attım
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Nerull derki ;
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Şimdi gel gelelim forum destek ekibindeki arkadaşlara bu konuyu kilitlenmesi&silinmesi gerekmiyormu ?
1kere konu amacından çıkmış kişisel tartışmaya dönmüş rapor edilmesin karşın halen neyi bekliyorsunuz anlamadım? Forumda yararlı olan bütün konulara kilit vurulurken bu konu saatlerdir veyahüt günlerdir varlığını sürdürmekte ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
FETiHNESLi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FETiHNESLi »

Merhaba ;

Konu dışına çıkmamak kaydı ile tartışma ortamını sürdürebilirsiniz. Ancak tartışmadan öte hakarete ve kişiliği rencide edici söylemlerle karşılaşılması halinde konu kilitlenebilir.

Gereksiz iletiler kaldırılmıştır. Lütfen forum kuralları çerçevesinde devam edelim.

İyi forumlar.
Göster
İbrahim BEYAZKAYA

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

Sonuç ortada erken öten horoz
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön