şikayetçi olanlar gidin kendinize başka eğlence bulun neticede oyunu eğlenmek için oynuyorsunuz , şikayetçi olmayanlarda oyuna devam etsin ve kısır döngünün birer parçası olarak kalsınlar , İKV nin uğurunda kampanyalar yapılacak kadar değerli olmadığını gören bir kesim zaten gitti ( adamlar paramla rezil mi olacağım dediler ki haklılar ) kalanlara da allah akıl fikir versin ne diyim
Destek Topluyorum dolusun
Re: Destek Topluyorum dolusun
Bu oyun gelişmez yada oyuncuların beklentilerini tam olarak karşılamaz bu kadar açık ve net yazıyorum buraya aksini iddia eden varsa buyursun etsin , 7-8 yıllık oyun halen abuklukları var . Kendinizi de boşa kandırmayın lütfen biz bu yöneticiler Gm ler oyuncu iken (daha portakalda vitaminken) bile bunları yazardık yıllardır birşey değişmedi ve de değişmeyecektir , SOBEE sizleri sonuna kadar sömürecek ve sömürülecek hiçbirşeyiniz kalmadan da size birşey vermeyecektir 
şikayetçi olanlar gidin kendinize başka eğlence bulun neticede oyunu eğlenmek için oynuyorsunuz , şikayetçi olmayanlarda oyuna devam etsin ve kısır döngünün birer parçası olarak kalsınlar , İKV nin uğurunda kampanyalar yapılacak kadar değerli olmadığını gören bir kesim zaten gitti ( adamlar paramla rezil mi olacağım dediler ki haklılar ) kalanlara da allah akıl fikir versin ne diyim
D