YARIYIL TATİL BULUŞMASINA GELEMEYENLER ???
Re: YARIYIL TATİL BULUŞMASINA GELEMEYENLER ???
Haksizlik zaten var ortada yilbaşi biletine katilan herkeze akçe vereceklerdi miktar aklimda değil şu anda sadece şunu söyleyeyim plus pakete indirim gelse haksizlik olmaz. Bu benim görüşüm
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Dükkan ürünlerinde indirim olacaktır zaten ama onlardan herkez faydalanabiliyor İSTANBUL' da oturanda HATAY'da oturanda yada ALMANYA'dan oyuna eşlik edende Bu olay ise sadece İSTANBUL İline Özgü oluyor yada Cevre illerden katılanlara ben GAZİANTEP' den oynayan bir arkadaşımın kalkıp da uçakla İSTANBULA bu yarıyıl tatil buluşmasına gidebileceğini düşünmüyorum İŞTE MADUR KESİM bunlar oluyor EŞİTSİZLİK var yaniSeven yazdı:Haksizlik zaten var ortada yilbaşi biletine katilan herkeze akçe vereceklerdi miktar aklimda değil şu anda sadece şunu söyleyeyim plus pakete indirim gelse haksizlik olmaz. Bu benim görüşüm
ben istanbul/pendikde oturuyorum ve burdan ikv yönetimine sesleniyorum bu yöntem hiç ama hiç adil değil bu oyunu türkiye ve yurt dışından oynayan arkadaşlar var ben gidicem paketi alacam yüzüğü yüklüycem onlara adaletsizlik var diye düşünüyoru bence böle bişey olacaksa dükkandan özel bi paket yapılıp akce ile satılmalı kimse madur olmasın bu arada buluşma yerinde kredi kartı ile alışveriş imkanıda olsun ben nakıt para taşımayı sevmem. 
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Adaletsizlik olduğunu düşünüyorsan gidip almazsın o kutuyu.fbes1907 yazdı:ben istanbul/pendikde oturuyorum ve burdan ikv yönetimine sesleniyorum bu yöntem hiç ama hiç adil değil bu oyunu türkiye ve yurt dışından oynayan arkadaşlar var ben gidicem paketi alacam yüzüğü yüklüycem onlara adaletsizlik var diye düşünüyoru bence böle bişey olacaksa dükkandan özel bi paket yapılıp akce ile satılmalı kimse madur olmasın bu arada buluşma yerinde kredi kartı ile alışveriş imkanıda olsun ben nakıt para taşımayı sevmem.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL