Tılsımlara çok kolay ulaşmak istiyorsunuz fakat tılsımlara ulaşmanın bir bedeli olmalıthemoments yazdı:berkan587 yazdı:Bence böyle olması gayet iyi tılsımı sonuçta 2-3 günde üretmek saçma olur emek verip üretilmesi daha iyidir.Ben günde 1-2'şer tane düşürerek 19 tane yaptım,şuan biriktiriyorum ilerde sayısı arttıldığında tılsımları üretmeyi düşünüyorum.
Eğer xenotimin gönül e konulması saçmalıksa kabul ediyoruz saçmalık olarak konulsun gönül e yeterki çözüm olsun
Xenotim sıkıntısı {[( ÖNERİ )]}
Re: Xenotim sıkıntısı {[( ÖNERİ )]}
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
gerçekten tılsımlar çok zor sahip olmalı. emek verenin sahip olması ve bunun ayrıcalık olması lazım. tabi bu benim düşüncem.
En son yilmaz3062 tarafından 23 Oca 2013 20:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
Bende bu düşünceye katılıyorum.Ama arkadaşlar Xenotim akçe ile satılması sonucu 1-2 günde tılsım üretmek istiyorlaryilmaz3062 yazdı:gerçekten tılsımlar çok zor olmalı. Ayrıcalıklı insanlarda olmalı emek verenin sahip olması. abi bu benim düşüncem.
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Arkadaşlar biz bir bedeli olmasın kolay olsun demiyoruz zaten.Diyelim oyuna çok vakit ayıramayan birisi üretmek istiyor nasıl Xenotim düşürecek ? Zaten gereken zahmete giriyoruz 24 Jadeit 18 Kondrit 12 Peptit 12 Örümcek Salgısı bunlar yeterince emek ve nakit isteyen şeyler.Ve akçe ile almakta bir bedeldir bunu unutmayın o akçeyi almak içinde çalışıyor,uğraşılıyor öyle değil mi ?
XXCEZAXX
- themoments
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Prisoners Of Freedom
berkan587 yazdı:Bende bu düşünceye katılıyorum.Ama arkadaşlar Xenotim akçe ile satılması sonucu 1-2 günde tılsım üretmek istiyorlaryilmaz3062 yazdı:gerçekten tılsımlar çok zor olmalı. Ayrıcalıklı insanlarda olmalı emek verenin sahip olması. abi bu benim düşüncem.Arkadaşlar bu tılsım sistemi daha en az 1 sene olacak aceleniz nedir,bırakın geç düşsün.
Arkadaşlar dikkatinizi çekerim kondritte akçeye çekiliyor ve oyun parasına satılıyor ve satanda bir çok kişi neden kimse buna sesini çıkarmazken gelip de xenotime ses ediyor anlamış değilim ben 3 saat kesip 1 xenotim alamadıktan sonra emek versem ne fayda yok kardeşim düşmüyor düşse keseceğiz o ayrı bir konu ama düşmüyor da zaten tılsım üreten kişi ayrıcalıklıdır kimse kolay kolay 500 milyon masrafa giremez emek verdiğin çabanın karşılığını alamamaksa verdiğin emekte bir işe yaramaz 1 haftadır xenotim arıyorum satanda 10 15 milyon çekiyor kimse alır hiç kimse onun için bu konuyu açtım buraya ki emeğimizin karşılığını alalım diye ben 1 haftadır sabah akşam maden çektim 60 70 maden yaptım sorun ne 60 tane xenotim yok kim karşılayacak kimse üretemeyeceğim şeye neden emek harcıyımki daha umarım biran önce gönüle konulur
Peki ben 19-20 taneyi emek verip düşürdüm burda bizim emeğimize ayıp değil mi?10ml edecek şey birden 2ml'e düşecek sadece kendin taraflı düşünüyorsun.themoments yazdı:berkan587 yazdı:Bende bu düşünceye katılıyorum.Ama arkadaşlar Xenotim akçe ile satılması sonucu 1-2 günde tılsım üretmek istiyorlaryilmaz3062 yazdı:gerçekten tılsımlar çok zor olmalı. Ayrıcalıklı insanlarda olmalı emek verenin sahip olması. abi bu benim düşüncem.Arkadaşlar bu tılsım sistemi daha en az 1 sene olacak aceleniz nedir,bırakın geç düşsün.
Arkadaşlar dikkatinizi çekerim kondritte akçeye çekiliyor ve oyun parasına satılıyor ve satanda bir çok kişi neden kimse buna sesini çıkarmazken gelip de xenotime ses ediyor anlamış değilim ben 3 saat kesip 1 xenotim alamadıktan sonra emek versem ne fayda yok kardeşim düşmüyor düşse keseceğiz o ayrı bir konu ama düşmüyor da zaten tılsım üreten kişi ayrıcalıklıdır kimse kolay kolay 500 milyon masrafa giremez emek verdiğin çabanın karşılığını alamamaksa verdiğin emekte bir işe yaramaz 1 haftadır xenotim arıyorum satanda 10 15 milyon çekiyor kimse alır hiç kimse onun için bu konuyu açtım buraya ki emeğimizin karşılığını alalım diye ben 1 haftadır sabah akşam maden çektim 60 70 maden yaptım sorun ne 60 tane xenotim yok kim karşılayacak kimse üretemeyeceğim şeye neden emek harcıyımki daha umarım biran önce gönüle konulur
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Katılıyorum +1yilmaz3062 yazdı:gerçekten tılsımlar çok zor sahip olmalı. emek verenin sahip olması ve bunun ayrıcalık olması lazım. tabi bu benim düşüncem.
- themoments
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Prisoners Of Freedom
berkan587 yazdı:Peki ben 19-20 taneyi emek verip düşürdüm burda bizim emeğimize ayıp değil mi?10ml edecek şey birden 2ml'e düşecek sadece kendin taraflı düşünüyorsun.themoments yazdı:berkan587 yazdı:Bende bu düşünceye katılıyorum.Ama arkadaşlar Xenotim akçe ile satılması sonucu 1-2 günde tılsım üretmek istiyorlaryilmaz3062 yazdı:gerçekten tılsımlar çok zor olmalı. Ayrıcalıklı insanlarda olmalı emek verenin sahip olması. abi bu benim düşüncem.Arkadaşlar bu tılsım sistemi daha en az 1 sene olacak aceleniz nedir,bırakın geç düşsün.
Çemberlitaş silahlarına da parlama gelince herkes isyanlardaydı herkes nasıl olur o kadar emek verip ürettiğimiz ejder asa asab ecel çöp mü olacak diyordu ama sonuçta oda oldu ama şimdi herkes memnun şikayetçi olan var mı ? henüz erken iken yolun başında iken böyle bir değişiklik yerinde ve zamanında olur kaldıki ileriki zamanlarda böyle bir değişikli olsa haklısınız derim ama şunu diyim sana Ofansif dövüşme 2(III) tılsımını üretmiş biri olarak gelmesinden hiçte şikayetçi olmam belirteyim 32 xenotim istiyor 3. derece bir tılsım
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Merhaba, önerin faydalı olabilir lakin akçe üzerinden bir metaryalin satılması saçma geliyor bana Kondritte olduğu gibi.Önce oyun paralı oldu iyice diyip bırakma konuları açılıyor sonra şunu düşüremiyoruz sahip olmak çok zor vs .. gibi konular açılıyor ve Akçe üzerinden Dükkanda satılması isteniyor.Şahsi düşüncem, herhangi bir şeye kolay yoldan değilde çabalayarak elde etmenin, emeğinin karşılığını almanın daha iyi olduğunu düşünüyorum.
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: seyri beka