İlerleyen günlerde 5500 akçe + 3 aylık plus paket içeren paketten almayı planlıyorum bu paketi aldığım takdirde istediğim bir şaheser takıyıda almam mümkün mü olacak?[/b][/i]CaptainATX yazdı:Merhaba,
Üyelikal 6. Yıl Paketi alan her oyuncumuz istediği bir şaheser takıya sahip olabilecek.
Şaheser Takı Hakkında Soru
- physX
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
Re: Şaheser Takı Hakkında Soru
Selamlar,physX yazdı:İlerleyen günlerde 5500 akçe + 3 aylık plus paket içeren paketten almayı planlıyorum bu paketi aldığım takdirde istediğim bir şaheser takıyıda almam mümkün mü olacak?[/b][/i]CaptainATX yazdı:Merhaba,
Üyelikal 6. Yıl Paketi alan her oyuncumuz istediği bir şaheser takıya sahip olabilecek.
Burada bahsedilen paket, İKV Levent buluşmasına özel olarak satışa sunulan pakettir. Sadece buluşmada satılan paketin yanında şaheser takı verilmiştir. Bunun dışında PlayStore üzerinden satılan pakette şaheser takı bulunmamaktadır.
Keyifli forumlar dilerim.
- physX
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
Teşekkür ederim ufak bir soru daha sormak istiyorum ilerleyen zamanlarda olacak buluşmalarda yine aynı şekilde şaheser takı + 1100 akçe içeren paketleri alma fırsatımız olacak mı?CHARDONNAY yazdı:Selamlar,physX yazdı:İlerleyen günlerde 5500 akçe + 3 aylık plus paket içeren paketten almayı planlıyorum bu paketi aldığım takdirde istediğim bir şaheser takıyıda almam mümkün mü olacak?[/b][/i]CaptainATX yazdı:Merhaba,
Burada bahsedilen paket, İKV Levent buluşmasına özel olarak satışa sunulan pakettir. Sadece buluşmada satılan paketin yanında şaheser takı verilmiştir. Bunun dışında PlayStore üzerinden satılan pakette şaheser takı bulunmamaktadır.
Keyifli forumlar dilerim.
Yapılan her buluşmada özel fırsatlar, indirimler sunulmaktadır. Ancak bahsettiğiniz paketin tekrar satışa sunulup sunulmayacağıyla ilgili net bir bilgi verememekteyim.