Son dönemde oyuncular adına çok faydalı konuların paylaşımlarını yapmaya başladınız. Yine emek vererek yararlı ve güzel bir çalışma hazırlamışsınız arkadaşlar, ellerinize sağlık.
Bilindiği üzere birkaç eksik tılsım reçetesi eksik. Fakat bilindiği üzere oyunda düşürülemeyen veya reçetesi düşürülemeyen tılsımlar var. Elimize geçtiği zaman konuya ekleyeceğiz.
Çalışma için teşekkürler.
Benim bir sorum var.
Şu defansif dövüşme tılsımları savaşçı ofansif modda iken hiçbir katkıda bulunmuyor değil mi? Aynı şekilde kışkırtma vb.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Gulyabani yazdı:Çalışma için teşekkürler.
Benim bir sorum var.
Şu defansif dövüşme tılsımları savaşçı ofansif modda iken hiçbir katkıda bulunmuyor değil mi? Aynı şekilde kışkırtma vb.
Selamlar;
Tılsımlar efsunlar üzerine değil de yetenekler üzerine etki de bulunduğu için kullandığınız tılsımın yeteneği karakterinizde bulunması gerekiyor.Yani Defansif Dövüşme Tılsımının etki edebilmesi için Defansif Dövüşme modunda olman gerek.
Gulyabani yazdı:Çalışma için teşekkürler.
Benim bir sorum var.
Selamlar;
Tılsımlar efsunlar üzerine değil de yetenekler üzerine etki de bulunduğu için kullandığınız tılsımın yeteneği karakterinizde bulunması gerekiyor.Yani Defansif Dövüşme Tılsımının etki edebilmesi için Defansif Dövüşme modunda olman gerek.