Millete bir şeyi anlatmak deveye hendek atlatmaktan zormuş.
Bence sen yazılanları bir oku.
Adam diyor ki herkesin zırhı direnci aynı olmadığından böyle bir şey olamaz.
Bende diyorum yaratıkların zırhı direnci de aynı değil hedefler nasıl oyuna eklendi o zaman.
Bana başka sebeblerden ötürü olamadığını anlatsa amenna
Ve sende bu adamın bu yazdığını mantıklı kabul ediyorsan seninde mantığındn şüphe ederim.
Yani şu düz mantığı bile kuramıyorsanız artık bir şey anlatmanın manası yok.
Bu konuya son mesajımdır.
Bir şeyleri anlatmak için kendimi niye bu kadar parçalıyorum ki.
Hedef
Re: Hedef
Şimdiye kadar üslubunu eleştirdim.Anlıyorumki geri dönüşü olmayan bir yoldasın.Şimdi yazdığına bakalım.Yazdıklarının kayde değer hiçbir olurluluğu yokken yazan kişiler olabilirlik olsun diye fikir üretmeye çalışmışlar.Yani beğenmediğin o arkadaşlar açtığın konuyu bişeye benzetmeye çalışmışlar.Okadar açtığın konuya hakim değilsinki tutup insan açsınlar diyorsun oraya ha hedef koymuşlar ha insan arkadaşların söylediği gibi ayarlanamayacaksa.Adam yazmış ayarlanabilsin olsun yok diyorsun.E oraya insanı ne diye koyduruyorsun.Hedef i o şekilde koymalarının en büyük nedeni 5 farklı hasar olasağı var ve bu olasılığa karşı birçok direnç zırh ve savunma kombinasyonları var.Külliyen mantıksız fikir yürütmüşün adamlar senden daha mantıklı yaklaşmış konuya birde beğenmiyorsun adamları.Refresh yazdı:Millete bir şeyi anlatmak deveye hendek atlatmaktan zormuş.
Bence sen yazılanları bir oku.
Adam diyor ki herkesin zırhı direnci aynı olmadığından böyle bir şey olamaz.
Bende diyorum yaratıkların zırhı direnci de aynı değil hedefler nasıl oyuna eklendi o zaman.
Bana başka sebeblerden ötürü olamadığını anlatsa amenna
Ve sende bu adamın bu yazdığını mantıklı kabul ediyorsan seninde mantığındn şüphe ederim.
Yani şu düz mantığı bile kuramıyorsanız artık bir şey anlatmanın manası yok.
Bu konuya son mesajımdır.
Bir şeyleri anlatmak için kendimi niye bu kadar parçalıyorum ki.
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.