Valla kardeşim bi tane tankın olsa ısrarla arttırıcı alıp öaden çek dicemde holdeTranscendence yazdı:online olmakda sıkıntı yokda para kesin gelio çünkü plus yokken 100bin verio herr çanta 5/1 olduğu halde 3/1 de 300bin verir tabi zırhları felada eklesek bu fiyat 400bine çıkacaktır elbet madende çıkar 5 6 tane böylelikle iyi kasarımromeofek1 yazdı:Hasarının az olduğunu söylemişsin.Çoğu kişi için para kasma büyücüyle dert.Eminönü sunucusunda gördüğüme göre madenler hiç boş durmuyor sivri adada çekmek için sabahın 7sinde giriyorum gene dolu oluyor.Akrepler için zaten hasarın yetmiyor.Cinler şu an için en mantıklısı.Ama dediğin gibi para gelirmi onu bilemem.Günlük online süren ne kadar peki ?
Ejder Asa Yolunda Para Kasmak ??
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Re: Ejder Asa Yolunda Para Kasmak ??
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
- Transcendence
- Acemi Savaşçı
bugün eminönüdeki tüm madenleri yani ametist elmas kalsedon kalay gümüş altın çektim sadece 1 saf kalay geldi ben ne diemSweetJustice yazdı:Valla kardeşim bi tane tankın olsa ısrarla arttırıcı alıp öaden çek dicemde holdeTranscendence yazdı:online olmakda sıkıntı yokda para kesin gelio çünkü plus yokken 100bin verio herr çanta 5/1 olduğu halde 3/1 de 300bin verir tabi zırhları felada eklesek bu fiyat 400bine çıkacaktır elbet madende çıkar 5 6 tane böylelikle iyi kasarımromeofek1 yazdı:Hasarının az olduğunu söylemişsin.Çoğu kişi için para kasma büyücüyle dert.Eminönü sunucusunda gördüğüme göre madenler hiç boş durmuyor sivri adada çekmek için sabahın 7sinde giriyorum gene dolu oluyor.Akrepler için zaten hasarın yetmiyor.Cinler şu an için en mantıklısı.Ama dediğin gibi para gelirmi onu bilemem.Günlük online süren ne kadar peki ?bu sabah 6 jade 1 kondrit çektim 1 saat 30 dakikada
yani düz hesap 35m lik malzeme en basitinden arttırıcı almasanda gidip eminönünde altın elmas çeksen bile daha mantıklı olur ve ayrıca bi tane tilki kk iksir reçetesi bulup eminönünde turkuaz ve adaçayı çekip üretsen tanesini 75 binden çt ye giren tanklara satsan bu yolla daha hızlı para kazanırsın bence ama ne diyim senin bilceğin iş
TRANSCENDENCE
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Özgürler
Şansın kötü ben bugün 6 yonca 2 gano çektim 1 saatteTranscendence yazdı:bugün eminönüdeki tüm madenleri yani ametist elmas kalsedon kalay gümüş altın çektim sadece 1 saf kalay geldi ben ne diemSweetJustice yazdı:Valla kardeşim bi tane tankın olsa ısrarla arttırıcı alıp öaden çek dicemde holdeTranscendence yazdı:online olmakda sıkıntı yokda para kesin gelio çünkü plus yokken 100bin verio herr çanta 5/1 olduğu halde 3/1 de 300bin verir tabi zırhları felada eklesek bu fiyat 400bine çıkacaktır elbet madende çıkar 5 6 tane böylelikle iyi kasarımromeofek1 yazdı:Hasarının az olduğunu söylemişsin.Çoğu kişi için para kasma büyücüyle dert.Eminönü sunucusunda gördüğüme göre madenler hiç boş durmuyor sivri adada çekmek için sabahın 7sinde giriyorum gene dolu oluyor.Akrepler için zaten hasarın yetmiyor.Cinler şu an için en mantıklısı.Ama dediğin gibi para gelirmi onu bilemem.Günlük online süren ne kadar peki ?bu sabah 6 jade 1 kondrit çektim 1 saat 30 dakikada
yani düz hesap 35m lik malzeme en basitinden arttırıcı almasanda gidip eminönünde altın elmas çeksen bile daha mantıklı olur ve ayrıca bi tane tilki kk iksir reçetesi bulup eminönünde turkuaz ve adaçayı çekip üretsen tanesini 75 binden çt ye giren tanklara satsan bu yolla daha hızlı para kazanırsın bence ama ne diyim senin bilceğin iş
![]()
![]()
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
- Transcendence
- Acemi Savaşçı
şansım olsaydı burda olmazdım inan banaSweetJustice yazdı:Şansın kötü ben bugün 6 yonca 2 gano çektim 1 saatteTranscendence yazdı:bugün eminönüdeki tüm madenleri yani ametist elmas kalsedon kalay gümüş altın çektim sadece 1 saf kalay geldi ben ne diemSweetJustice yazdı:Valla kardeşim bi tane tankın olsa ısrarla arttırıcı alıp öaden çek dicemde holdeTranscendence yazdı:online olmakda sıkıntı yokda para kesin gelio çünkü plus yokken 100bin verio herr çanta 5/1 olduğu halde 3/1 de 300bin verir tabi zırhları felada eklesek bu fiyat 400bine çıkacaktır elbet madende çıkar 5 6 tane böylelikle iyi kasarımromeofek1 yazdı:Hasarının az olduğunu söylemişsin.Çoğu kişi için para kasma büyücüyle dert.Eminönü sunucusunda gördüğüme göre madenler hiç boş durmuyor sivri adada çekmek için sabahın 7sinde giriyorum gene dolu oluyor.Akrepler için zaten hasarın yetmiyor.Cinler şu an için en mantıklısı.Ama dediğin gibi para gelirmi onu bilemem.Günlük online süren ne kadar peki ?bu sabah 6 jade 1 kondrit çektim 1 saat 30 dakikada
![]()
![]()
![]()
TRANSCENDENCE
- Skyscraper
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Anadolu Fırtınaları
Arkadaşların dediği şey doğru
en iyisi maden çekmektir 1 saatte şansına 2 ganoderma gelse ki şuan piyasası çok yüksek cinlerde kazanacağın paranın kat kat fazasını elde edebilirsn bunu düşünerek hareket et :mrgreen:
Ülkümosmanlı
Skyscraper
Ülkümosmanlıı
Skyscraper
Ülkümosmanlıı
- Buyucukrall
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
ben zamanında ejder bastım kimseye uymayıp full elek şekilde hole girdim sadece 1 ayda 1 trans asa 1 kıyamet asa
1 trans zırh y2 ve m1 ürettim tabi madenlerin payı büyük bunda peptit kondrit salgı falan baya kasmıştım
1 trans zırh y2 ve m1 ürettim tabi madenlerin payı büyük bunda peptit kondrit salgı falan baya kasmıştım
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Kıyamet asa üret. Holde sağ örste kas.
Nasıl kasılcağını öğrenmek için konuyu inceleyebilirsiniz...
viewtopic.php?f=46&t=124143
- Transcendence
- Acemi Savaşçı
işte üretmeyi bende istiorum ama para nasıl kasam onu bilsem bi :?vahdet yazdı:Kıyamet asa üret. Holde sağ örste kas.
TRANSCENDENCE
Adam ejder asa yolunda para kasmak istemiş sonra trans asaya dönmüş ve ortalama hasarı 800 900 bilemedin 1000.
1000 hasar ile saklı ırklarda hiçbirşey yapamaz boşa ölür.Maden çekmeyi seviyorsa gitsin 49 lvl savaşçı 2 gunde kasılır depar 15 sars 15 lesin bi de 10 m e farabi set yapsın gitsin hole baktı holde maden çıkaramıyor gitsin sivri adaya diyorsan savaşçı ile uğraşmayıp direk büyücü ile kasıcam o zaman cinler hasarına göre en uygun.
1000 hasar ile saklı ırklarda hiçbirşey yapamaz boşa ölür.Maden çekmeyi seviyorsa gitsin 49 lvl savaşçı 2 gunde kasılır depar 15 sars 15 lesin bi de 10 m e farabi set yapsın gitsin hole baktı holde maden çıkaramıyor gitsin sivri adaya diyorsan savaşçı ile uğraşmayıp direk büyücü ile kasıcam o zaman cinler hasarına göre en uygun.
En iyisi yine cin kasa erişimi +5 puan felan derken ilk önce kasmak için bir yer edin cincırın oradan başla kes geri gel git kes git kes sonra ilk 10m ile kendine buz veya elektirik item al ama buz daha rahat bulursun buzunu 500+ yaparsın öyle herşey tamken ve bu sana +2 vuruş kazandırır teslaya 1 vermen yararına olur.
Bende ejder asaı 2 hafta gibi bir sürede günde 1 2 saat ile ürettim ve hiç bir itemim yoktu bide ne meran vardı ne kadim.
Yani cinlerde kas dediğimi yap kimse yardım etmese bile en azından 1-2 haftda madenleri toplarsın
Bende ejder asaı 2 hafta gibi bir sürede günde 1 2 saat ile ürettim ve hiç bir itemim yoktu bide ne meran vardı ne kadim.
Yani cinlerde kas dediğimi yap kimse yardım etmese bile en azından 1-2 haftda madenleri toplarsın