Bİ SAN CIKMASAYDI SASIRIRDIM DIYCEKTIM
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
Re: Bİ SAN CIKMASAYDI SASIRIRDIM DIYCEKTIM
Adam orda bayan diye birşey dememişki şaheseri kazanan hakkında :ugeek:

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- Sharekhan
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Seninde acilinden bir okuma yazma ve okuduğunu anlayabilme kursuna katılmanda fayda görüyorumxReNaRDox yazdı:Adam orda bayan diye birşey dememişki şaheseri kazanan hakkında :ugeek:
Psyduck
SquiRTLe
SquiRTLe
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
Düzmantık bakıyorsun olaya. Şaheseri bana çıkardılar derken orda konuşan kişi kim ? Bayan olarak kastettiği zaten biliyoruz Gm ATX'n eşi Hülya(Cazgır) bana çıkardılar lafı ne gösterir orda loncamdan birisine çıktı anlamı taşır. O yarım aklınla bana akıl vermeye çalışma

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- Sharekhan
- Acemi Savaşçı
Sherlock HOLMES olmayamı özendin sen abisixReNaRDox yazdı:Düzmantık bakıyorsun olaya. Şaheseri bana çıkardılar derken orda konuşan kişi kim ? Bayan olarak kastettiği zaten biliyoruz Gm ATX'n eşi Hülya(Cazgır) bana çıkardılar lafı ne gösterir orda loncamdan birisine çıktı anlamı taşır. O yarım aklınla bana akıl vermeye çalışma![]()
İyi Forumlar...
Psyduck
SquiRTLe
SquiRTLe
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
Adamın lafını saptıran sensin, gelmiş bana Sherlock Holmes'lik yapma diyosun
. Onu geçtim beni atletin olarak görmüyorsan laf sokma çabalarına girme. Sadece çaba belirttiğim gibi
. Abisi filan gibilerinden konuşmanda ne halt olduğunu az çok ortaya koyuyosun. Gerçi oyuna egosunu tatmın etmek amaçlı giren birisinden bu tip konuşmaları beklerim açıkcası.

K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Aslında 2 3 kere Gaffar attım (8 10 diyorum genelde) ve Mevlana set dizdim Anadolu Nefesi değilim ayrıca şifama ilk 10 Kenandan funti takıları ve maraton ayak , büyücüme ilk kenan nucleus kolye 5. Junondan nuc yüzük , savaşmıma ilk Kenandan ışık kolye 7. Kenanda ışık takı seti düşürdüm . Anadolu Nefesi değilken bana bu itemler düştü çok garip yav :?
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
- Sharekhan
- Acemi Savaşçı
Büyücümün daha nuc yüzüğü yok... Sen Mevlüt DİNÇ'ten torpilli olmalısınMAOTUN yazdı:Aslında 2 3 kere Gaffar attım (8 10 diyorum genelde) ve Mevlana set dizdim Anadolu Nefesi değilim ayrıca şifama ilk 10 Kenandan funti takıları ve maraton ayak , büyücüme ilk kenan nucleus kolye 5. Junondan nuc yüzük , savaşmıma ilk Kenandan ışık kolye 7. Kenanda ışık takı seti düşürdüm . Anadolu Nefesi değilken bana bu itemler düştü çok garip yav :?
Psyduck
SquiRTLe
SquiRTLe
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Evet o gün telefonla konuştun konuşma şöyledi ;Sharekhan yazdı:Büyücümün daha nuc yüzüğü yok... Sen Mevlüt DİNÇ'ten torpilli olmalısınMAOTUN yazdı:Aslında 2 3 kere Gaffar attım (8 10 diyorum genelde) ve Mevlana set dizdim Anadolu Nefesi değilim ayrıca şifama ilk 10 Kenandan funti takıları ve maraton ayak , büyücüme ilk kenan nucleus kolye 5. Junondan nuc yüzük , savaşmıma ilk Kenandan ışık kolye 7. Kenanda ışık takı seti düşürdüm . Anadolu Nefesi değilken bana bu itemler düştü çok garip yav :?![]()
Ben : Alo abi nasılsın.
Dinç: İyi barış sen .
Ben : İyidir abi . İKVnin şans faktörünü kim ayarladı ?
Dinç: ATX hazırladı . Hayırdır noldu bi sorun mu var ?
Ben : Yok be abi Junondan bi nuc yüzük düşmedide onun için sorim dedim.
Dinç : Adı neydi büyücünün ?
Ben : TANHU.
Dinç : Oyuna girdiğinde yüzük çantanda olur milletede düştü dersin
Ben : Çok sağol abi zor düşüyordu en önemlisi bence bu . Hadi abi kapatıyorum görüşürüz gene .
Dinç : Görüşürüz kardeşim.
:lol: :lol:
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
Üzüldüğüm nokta ortaya birşey atıldığında asıl açıklama yapması gerekenler yerine sizin gibi zihniyetlerin lafa atması ve boşboş tartışmaların başlaması.. Ayrıca az önceki diyaloğunuz çok komikti attığın tonlarca ifadeden belli olduğu gibi, gerçi ben komik olduğunu ordan anladımda neyse.

K.ATATÜRK
K.ATATÜRK