Bİ SAN CIKMASAYDI SASIRIRDIM DIYCEKTIM

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: T C

Re: Bİ SAN CIKMASAYDI SASIRIRDIM DIYCEKTIM

Mesaj gönderen xReNaRDox »

Adam orda bayan diye birşey dememişki şaheseri kazanan hakkında :ugeek:
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Sharekhan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen Sharekhan »

xReNaRDox yazdı:Adam orda bayan diye birşey dememişki şaheseri kazanan hakkında :ugeek:
Seninde acilinden bir okuma yazma ve okuduğunu anlayabilme kursuna katılmanda fayda görüyorum ;)
Psyduck
SquiRTLe
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Düzmantık bakıyorsun olaya. Şaheseri bana çıkardılar derken orda konuşan kişi kim ? Bayan olarak kastettiği zaten biliyoruz Gm ATX'n eşi Hülya(Cazgır) bana çıkardılar lafı ne gösterir orda loncamdan birisine çıktı anlamı taşır. O yarım aklınla bana akıl vermeye çalışma ;)
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Sharekhan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

xReNaRDox yazdı:Düzmantık bakıyorsun olaya. Şaheseri bana çıkardılar derken orda konuşan kişi kim ? Bayan olarak kastettiği zaten biliyoruz Gm ATX'n eşi Hülya(Cazgır) bana çıkardılar lafı ne gösterir orda loncamdan birisine çıktı anlamı taşır. O yarım aklınla bana akıl vermeye çalışma ;)
Sherlock HOLMES olmayamı özendin sen abisi :) Yine ve herzaman olduğu gibi; o yazılanları anlamak işinize gelmiyo ve o küçük beyninlerinizle kendi düşüncelerini harmanlayıp ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyosunuz... Sizlere karşı sessiz kalmamızında en büyük nedeni de budur ki bu kafada olduğunuz sürece bu herzaman böyle olucak.. Bu konudan da uzaklaşma vakti geldi benim için dişime göre adamlar bulmalıyım... Arada bir can sıkıntısına girer egomu tatmin ederim sizinle... Bu arada bu kadar uzun cümleler kurmama alınmıyosundur umarım.. Çözmen bayağı zaman alıcak çünkü bu gece seni idare eder ;)

İyi Forumlar...
Psyduck
SquiRTLe
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Adamın lafını saptıran sensin, gelmiş bana Sherlock Holmes'lik yapma diyosun :). Onu geçtim beni atletin olarak görmüyorsan laf sokma çabalarına girme. Sadece çaba belirttiğim gibi ;). Abisi filan gibilerinden konuşmanda ne halt olduğunu az çok ortaya koyuyosun. Gerçi oyuna egosunu tatmın etmek amaçlı giren birisinden bu tip konuşmaları beklerim açıkcası.
Resim
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Sharekhan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

hıhı ok bye ;)
Psyduck
SquiRTLe
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Mesaj gönderen MAOTUN »

Aslında 2 3 kere Gaffar attım (8 10 diyorum genelde) ve Mevlana set dizdim Anadolu Nefesi değilim ayrıca şifama ilk 10 Kenandan funti takıları ve maraton ayak , büyücüme ilk kenan nucleus kolye 5. Junondan nuc yüzük , savaşmıma ilk Kenandan ışık kolye 7. Kenanda ışık takı seti düşürdüm . Anadolu Nefesi değilken bana bu itemler düştü çok garip yav :?
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
Sharekhan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

MAOTUN yazdı:Aslında 2 3 kere Gaffar attım (8 10 diyorum genelde) ve Mevlana set dizdim Anadolu Nefesi değilim ayrıca şifama ilk 10 Kenandan funti takıları ve maraton ayak , büyücüme ilk kenan nucleus kolye 5. Junondan nuc yüzük , savaşmıma ilk Kenandan ışık kolye 7. Kenanda ışık takı seti düşürdüm . Anadolu Nefesi değilken bana bu itemler düştü çok garip yav :?
Büyücümün daha nuc yüzüğü yok... Sen Mevlüt DİNÇ'ten torpilli olmalısın :)
Psyduck
SquiRTLe
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Mesaj gönderen MAOTUN »

Sharekhan yazdı:
MAOTUN yazdı:Aslında 2 3 kere Gaffar attım (8 10 diyorum genelde) ve Mevlana set dizdim Anadolu Nefesi değilim ayrıca şifama ilk 10 Kenandan funti takıları ve maraton ayak , büyücüme ilk kenan nucleus kolye 5. Junondan nuc yüzük , savaşmıma ilk Kenandan ışık kolye 7. Kenanda ışık takı seti düşürdüm . Anadolu Nefesi değilken bana bu itemler düştü çok garip yav :?
Büyücümün daha nuc yüzüğü yok... Sen Mevlüt DİNÇ'ten torpilli olmalısın :)
Evet o gün telefonla konuştun konuşma şöyledi ;
Ben : Alo abi nasılsın.
Dinç: İyi barış sen .
Ben : İyidir abi . İKVnin şans faktörünü kim ayarladı ?
Dinç: ATX hazırladı . Hayırdır noldu bi sorun mu var ?
Ben : Yok be abi Junondan bi nuc yüzük düşmedide onun için sorim dedim.
Dinç : Adı neydi büyücünün ?
Ben : TANHU.
Dinç : Oyuna girdiğinde yüzük çantanda olur milletede düştü dersin 8-)
Ben : Çok sağol abi zor düşüyordu en önemlisi bence bu . Hadi abi kapatıyorum görüşürüz gene .
Dinç : Görüşürüz kardeşim.

:lol: :lol: :) :D :mrgreen: :twisted: :twisted: :P :o :shock: :ugeek: :geek:
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Üzüldüğüm nokta ortaya birşey atıldığında asıl açıklama yapması gerekenler yerine sizin gibi zihniyetlerin lafa atması ve boşboş tartışmaların başlaması.. Ayrıca az önceki diyaloğunuz çok komikti attığın tonlarca ifadeden belli olduğu gibi, gerçi ben komik olduğunu ordan anladımda neyse.
Resim
K.ATATÜRK
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön