Cloutier yazdı: Zamanla 2inci seviyeler de düşecek.
Tek majörler ve ikinci seviyeler düşmüyor.
GoodByeKisS yazdı:
gidersin 1 aylık Lokman artırıcı alıp herhangi bir Meteorit'in başına oturursun zaten düzenli olarak oyundaysan 20 25 tane Kondritin olur.
Yönetime laf söylemeden önce biraz araştırma yapalım arkadaşlar..
Sadece yönetime değil herhangi bir kesime de hitap ederken önce araştırma yapmak gerekiyor.Kondrit Meteorit kaynağından çıkmıyor.Meteorit Lokman madeni değil.Çamur gibi,yeraltı mantarı gibi gibi şartsız çekilen bir madendir.
Alıntıların ardından ek olarak söyleyeceklerim Kondrit madeninde indirime gidilmesi gerektiğidir,fakat henüz değil.İlk olmanın bedeli vardır.Ben 26 adet kondriti akçesiyle satın aldım.Bazı ayrıcalıklara önceden sahip olmak isteniyorsa bedeli ödenmeli.2-3 ay sonra Kondrit 150 akçeye düşürülebilir.
Yanlış biliyorsun.Ben Meteoritten 3 tane kondrit çektim loncamda lokman artırıcı var bendede ayrı lokman artırıcı var çamur gibi herhangi bir madenin artırıcısı olsun meteoroit çok sayıda çekebilirsiniz.
Bölgenin bu kadarla sınırlı olduğunu düşünmüyorum. Muhakkak kesimi üzerinde biraz düşündürecek bir boss yaratık gelecektir ve bundan da 2nci seviye tılsımlar düşecektir. Bu kadar boş bir bölge gelmiş olamaz.
Zaten hali hazırda yapılamayan "...." görevi de daha gelecek bir şeylerin olduğunu gösteriyor. Saklı Irkların koruduğu Tangriss geçidinin ardında zorlu bir düşman veya düşmanlar bizi bekliyor olacaktır.
Tılsımlara öncelikli olarak sahip olmak isteyenler bu meblâğları vermeyi gözden çıkaranlar olacak.
Kendi adıma söylemek isterim ki kimseyle yarış yapmıyorum, oyunu keyif almak için oynuyorum. Şu an itibariyle özellikle 2nci ve 3üncü seviye tılsımlar çok da umrumda değil.
Üretenler hata mı ediyor bence etmiyor. En azından ilk üretenler ve bununla ilgili inceleme ve paylaşımda bulunanlar diğer oyuncuların ufkunu açıyor.
Alex10 yazdı:Yanlış biliyorsun.Ben Meteoritten 3 tane kondrit çektim loncamda lokman artırıcı var bendede ayrı lokman artırıcı var çamur gibi herhangi bir madenin artırıcısı olsun meteoroit çok sayıda çekebilirsiniz.
Meteorit lokmandır.Çünkü bende hem maden hem sarraf arttırıcı var henüz hiç 2 tane torba düşmedi.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Beyaz köşk /f... FastxSeaGlexDbxI ye pm atablirsiniz Kondrit satıyorum Tanesi 5 m 11 Tane bulunmaktadır. İlgilenenlere duyrulur.. Beyazköşk Kapalı çarşı sayfasından ulaşabilirsiniz..
Kondrit bana da pahalı geldi. İksirler de ilk çıktığında pahalıydı, tepki üzerine fiyatlar düşüverdi. Kondrite henüz tepki gelmedi ama yavaş yavaş üretimler başladıkça gelecektir. Sözün kısası, kıssadan hisse diyorum.
Kondrit laf olsun diye meteoritin safı.
Sadece dükkanda satılsa çok fazla tepki gelirdi.
Ama böyle yaparak sadece dükkanda satmıyoruz meteoritin safı gidin çekin demeye getiriyorlar.Ama çok düşük çıkma ihtimali.
Yani tepki toplamamak için formaliteden böyle bir şey yapmışlar
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Refresh yazdı:Kondrit laf olsun diye meteoritin safı.
Sadece dükkanda satılsa çok fazla tepki gelirdi.
Kesinlikle. Çıkma ihtimali de diğer madenlere göre o kadar düşük ayarlanmış ki sahip olmak isteyen hiçkimse gidip meteorit çekmeyi göze almıyor, alamıyor.
Cloutier yazdı: Zamanla 2inci seviyeler de düşecek.
Tek majörler ve ikinci seviyeler düşmüyor.
GoodByeKisS yazdı:
gidersin 1 aylık Lokman artırıcı alıp herhangi bir Meteorit'in başına oturursun zaten düzenli olarak oyundaysan 20 25 tane Kondritin olur.
Yönetime laf söylemeden önce biraz araştırma yapalım arkadaşlar..
Sadece yönetime değil herhangi bir kesime de hitap ederken önce araştırma yapmak gerekiyor.Kondrit Meteorit kaynağından çıkmıyor.Meteorit Lokman madeni değil.Çamur gibi,yeraltı mantarı gibi gibi şartsız çekilen bir madendir.
Alıntıların ardından ek olarak söyleyeceklerim Kondrit madeninde indirime gidilmesi gerektiğidir,fakat henüz değil.İlk olmanın bedeli vardır.Ben 26 adet kondriti akçesiyle satın aldım.Bazı ayrıcalıklara önceden sahip olmak isteniyorsa bedeli ödenmeli.2-3 ay sonra Kondrit 150 akçeye düşürülebilir.
Kardeşim lokman artırıcın varsa bi git çamur felan çek farkedeceksin..