Bence kons tılsımı gereksiz en azından şu an için.Yani daha önce üretilmesi gereken tılsımlar var diye düşünüyorum tabi sen bilirsin.izdirapgrafik yazdı:Yorum yazan herkese teşekkür ediyorum,aklımdaki bir diğer tılsımı da üretmeye başladım.Sunucudaki gadolinyum krizini çözebilirsem eğer üçüncü seviyesini de birkaç güne üreteceğim
Meteorit 1 [Tüm Sunucularda İlk ve Tek]
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Meteorit 1 [Tüm Sunucularda İlk ve Tek]
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
o tılsımı kullanmadan bilemezsin.cidden çok işe yarıyor ilerde anlaşılır değeri.üretilmesi gereken diğer tılsımlarda zamanla üretilir.Refresh yazdı:Bence kons tılsımı gereksiz en azından şu an için.Yani daha önce üretilmesi gereken tılsımlar var diye düşünüyorum tabi sen bilirsin.izdirapgrafik yazdı:Yorum yazan herkese teşekkür ediyorum,aklımdaki bir diğer tılsımı da üretmeye başladım.Sunucudaki gadolinyum krizini çözebilirsem eğer üçüncü seviyesini de birkaç güne üreteceğim
bu yakışırdı sana .hayırlı olsun

- Refresh
- Labirent Rehberi
O tılsım da kons varken yürüyebiliyorsun o kadar ondan daha yarayışlı tılsımlar var.Sonuçta 4 adet tılsım takabiliyorsun.istirham yazdı:o tılsımı kullanmadan bilemezsin.cidden çok işe yarıyor ilerde anlaşılır değeri.üretilmesi gereken diğer tılsımlarda zamanla üretilir.Refresh yazdı:Bence kons tılsımı gereksiz en azından şu an için.Yani daha önce üretilmesi gereken tılsımlar var diye düşünüyorum tabi sen bilirsin.izdirapgrafik yazdı:Yorum yazan herkese teşekkür ediyorum,aklımdaki bir diğer tılsımı da üretmeye başladım.Sunucudaki gadolinyum krizini çözebilirsem eğer üçüncü seviyesini de birkaç güne üreteceğim
GuardianS of İstanbuL
- izdirapgrafik
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
İşe yararlılık konusunda haklısın benim bahsettiğim 4 tılsım var zaten.Birini ürettim,konsantrasyon dışında diğer ikisi de Jadeit istiyor.2-3 hafta boyunca sunucuda bulaşılacak son şey Jadeit şu anRefresh yazdı:O tılsım da kons varken yürüyebiliyorsun o kadar ondan daha yarayışlı tılsımlar var.Sonuçta 4 adet tılsım takabiliyorsun.istirham yazdı:o tılsımı kullanmadan bilemezsin.cidden çok işe yarıyor ilerde anlaşılır değeri.üretilmesi gereken diğer tılsımlarda zamanla üretilir.Refresh yazdı:Bence kons tılsımı gereksiz en azından şu an için.Yani daha önce üretilmesi gereken tılsımlar var diye düşünüyorum tabi sen bilirsin.izdirapgrafik yazdı:Yorum yazan herkese teşekkür ediyorum,aklımdaki bir diğer tılsımı da üretmeye başladım.Sunucudaki gadolinyum krizini çözebilirsem eğer üçüncü seviyesini de birkaç güne üreteceğim
2006-2013
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
3 adet Gadolinyum var bende Umut .izdirapgrafik yazdı:Yorum yazan herkese teşekkür ediyorum,aklımdaki bir diğer tılsımı da üretmeye başladım.Sunucudaki gadolinyum krizini çözebilirsem eğer üçüncü seviyesini de birkaç güne üreteceğim
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
izdirapgrafik yazdı:[youtube]http://youtu.be/JuqpEZhGYag[/youtube]Forumikv1 yazdı:Hayırlı olsun.Tılsım konsantrasyondan gelen 1 sn azaltma ile birlikte etkin oluyormu yani meteorit in yenileme süresi 1 sn düşüyormu ?
Oh maşallah
- izdirapgrafik
GBM 71 ilk depremden sonra yani 74 candan sonra hs ile canını 50-60 kadar götürüyorum.Öldürdüğüm de oldu tek başıma.Gaffar'da da tek hs 20 can gidiyor.berkancetin yazdı:izdirapgrafik yazdı:[youtube]http://youtu.be/JuqpEZhGYag[/youtube]Forumikv1 yazdı:Hayırlı olsun.Tılsım konsantrasyondan gelen 1 sn azaltma ile birlikte etkin oluyormu yani meteorit in yenileme süresi 1 sn düşüyormu ?
Oh maşallahBu şekilde x kesimini,makina kesimlerini düşünüyorumda.İyi grupla 2 hs de x kesilir heralde bu tarz büyücülerle
2006-2013
- izdirapgrafik
Tılsım açık ara en iyi tılsım eskiden oyuncular üstüm ful ama 2 ezik büyücü beni kesiyor diye yakınırdı artık 2 değil 3-4 büyücüyü aynı anda yatırabilir hale geldik
Sabırlı insanın öfkesinden kork
BACON
BACON
- Refresh
- Labirent Rehberi
Hayırlı olsun.
Bu tılsımla ilgili daha önce konu açmıştım.Hata olduğunu düşünmüştüm sanırım yanılmadım.Sadece yaratıklara çevresindeki düşmanlara aynı hasarı veriyormuş.Sitede çevresindeki yaratıklara aynı hasarı verir diyordu.
Acaba bir yaratığın örneğin eminönündeki farenin yanında düşman varken fareye vurup vurduğun değerlerin fotosunu alıp paylaşır mısın ?
Düşündüğüm gibiyse çok saçma bir hata ile karşılaşacağız demektir.
GuardianS of İstanbuL