Fan Art Yarışması kazananları belli oldu!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: We Are Family

Re: Fan Art Yarışması kazananları belli oldu!

Mesaj gönderen kafemeze »

bze ne zaman mail atacaksınız
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

Payımıza 1000 akçe düşmüş. :)) Ekran kategorisinde daha iyi bir yerde olmalıydım diye düşünüyorum :lol:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Merhaba,

Ekran görüntüsü bölümünü dikkatli olarak inceledim.Dışardan biri olarak önüme bu 5 resmi koysalar şahsen o 1. resmi ilk 5'e hayatta almam.Benim o görüntüler arasından beğendiklerim "Ağır Darbe" ve "Bizler dışarı çıkamazken onlar" oldu.Ben Fan Arta katılmadım fakat seçimleri yaparken biraz daha adil davranabilirsiniz.O 1. seçilen ekran görüntüsünün 3. ve 5. seçilen eserlerden daha yaratıcı olduğunu düşünen varsa gerçekten şaşarım.Ekran görüntüsünün adı "Boks Maçı" fakat kişinin elinde satır var dikkat edilmesi gerekenen bir konu ayrıca çok yaratıcı bir çalışmada değil.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Katılıyorum sana aynı şeyi bende dile getirdiğim. Daha birçok kategoride bence gözardı edilmiş dereceye girememiş harukulade eserler vardır. Ama ekran görüntüsü kategorisi gerçekten berbat bir seçim. Ayrıca duvar kağıdı kategorsinde kesinlikle 2. olan eserin 1. olan eserden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Eminim birçok kişi bu farklı ayırt edebilecektir özellikle ekran görüntüsü konusunda. Basit bişey değil işin ucunda epe var. Bugün epe dediğimiz şey 500 m ediyor. İllegal yollardan hesaplarsak en azından 250 Tl :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: T C

Mesaj gönderen xReNaRDox »

Katılan ve Kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim. Çizim kategorisindeki 1. gelen arkadaşımızın çizmiş olduğu resme hayran kaldığımı belirtmek isterim. Çok iyisin :)
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Merak ve sabırsızlıkla beklediğimiz Geleneksel Fan Art 2012 sonuçları nihayet açıklandı!

Her sene yepyeni kategorileri ve daha güzel ödülleriyle büyük ilgiyle karşılanan Geleneksel Fan Art yarışması, yeteneklerini konuşturan İKV oyuncularıyla, yine yaratıcı eserleri gözler önüne serdi. Kazanan yarışmacılar ara-
sında yer almak ise şahsım adına çok güzel bir duygu, beni ödüle layık gören
Sobee'ye teşekkür ederim.

Çizim kategorisinden "Kuklacı ve Oyuncakları", Ekran Görüntüsü kategorisinden "Deprem", Çizgi Roman kategorisinden "Nefer" beğendiğim eserler arasında. Duvar Kağıdı kategorisinde birinci olan Nazım Berat
arkadaşımı kutlarım, ikinci olan eser ise görsel açıdan takdire şayan; fakat tek anlam veremediğim nokta, çalışmadaki mekanın Eminönü'ne benzemeyişi. Son olarak, Kısa Hikaye üçüncüsü Yasin Ay dostumu kutluyorum.

Dereceye giren tüm İKV Fanlarını gönülden tebrik eder, ödüllerini en güzel şekilde kullanmalarını dilerim.

Fan Art 2012
Görsel Kategorisi Mansiyon Ödülü

Karaköy Semaları - JouRney
2009-2013
Kullanıcı avatarı
AnyoneStopMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen AnyoneStopMe »

Ekran görüntüsü dalında ödül alan bazı eserlerden daha iyi görüntü yakaladımı düşünsemde ödül alanlara tebrikler.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Umut teşekkürler dostum. Her ne kadar duvar kağıdı alanında dereceye layık görülmemiş olsa da benim gönlümün birincisi olan o eserinden dolayı ve görsel kategorisindeki başarından ötürü tebrik ederim. Emin ol tasarımlarınla kendini kanıtlamış durumdasın. Bu arada kuklacı ve oyuncakları benim de favorilerimden. :)
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

xReNaRDox yazdı:Katılan ve Kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim. Çizim kategorisindeki 1. gelen arkadaşımızın çizmiş olduğu resme hayran kaldığımı belirtmek isterim. Çok iyisin :)
Ona bende bayıldım. Kesinlikle çok güzel çok sade ve orjinal bir çalışma olmuş :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Bir yarışma daha geldi geçti,listede adı geçen herkesi tebrik ederim.Çalışmalarım;

Resim

Duvarkağıdı ikinciliği

Resim

Görsel failimeçhullüğü

Bu senenin sürprizi de kısa hikaye kategorisi oldu diye düşünüyorum.2010,11 ve 12 yıllarında arka arkaya kategori birincisi olmuş bulunuyorum,aslında yolladığım eserler üçleme niteliği taşıyor diyebiliriz,tema olarak birbiriyle bağlantılı hikayelerdir.Bununla birlikte birden fazla defa birinci olamadığımdan ötürü bu seneki birincilik ve ikincilik ödüllerimi aynı karaktere alabiliyorum öyle değil mi?
2006-2013
Kilitli

“Eski Duyurular” sayfasına dön