Kalp Soldan AtarGeneraLSmokeR2 yazdı:Eeeee. YaniReyizkalmadi yazdı:GeneraLSmokeR2 yazdı:HaNdSoMe yazdı:Bu kadar mazisi olan sunucuyu bırakıp gelmek zor
Kardeşim bende aynısını düşünüyordum , ama mazi , sunucuda değil ; insanlarındadır.
O insanların %90 ı bırakmış,
%9 u ile ciddi dost değilsen
(Benim için %1 lik kısımda sendin kardeşim)
Bence bir anlamı kalmamış demektir..
yusuf haklı![]()
Salvocu Ferhat Reyiz
Tarih 2008 Eskilerde bir vs...
- Reyizkalmadi
- İskele Babası
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Re: Tarih 2008 Eskilerde bir vs...
Uçuyoruz yine kamikaze >_<
BUDUR BUDUR <_O

https://www.facebook.com/Relaxeefendyy
SANSAR SALVOCU FERHAT SÜSEN>_<
BUDUR BUDUR <_O

https://www.facebook.com/Relaxeefendyy
SANSAR SALVOCU FERHAT SÜSEN>_<
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Yusuf kardeşim seni çok tanımasam da az çok forumdan falan şurdan burdan ordan falan filan zart zurt nasıl biri olduğunu öğrendim az da olsa :mrgreen: .Ben ilk başladığımda Cin Tüftüf görevi bana çok heycan vermişti.Teşkilat falan diyince böyle bir kaç orduyla gidecez sandım
.Ama büyük bir hayâl kırıklığına uğradım :mrgreen: .Gel zaman git zaman dön zaman otur zaman falan derken 39 olduk.Eski hermen-serman kütüğü alabilmek için 2 tane çar kasmıştım.Arkadaş bana 2 çar karşılığında verecekti.Aldım ama 3 gün sonra çar çalındı. 
Yusuf muhterem arada gene böyle Teşkilât bölümüne uğra
.GeNeRaLSmoKeR'leri çekmişin altına unutma bizi. :mrgreen:
Yusuf muhterem arada gene böyle Teşkilât bölümüne uğra
Never beleive someone who tells who they are.
- GeneraLSmokeR2
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Judges Of Universe
Oyun hesaplarının devri, veya gerçek para karşılığı satımı yasaktır. Hesap hakları tamamen Sobee'ye ait olup, tarafınız bu husustan doğacak her türlü yaptırımla bizzat ilgilidir.ZowieN yazdı:Yusuf kardeşim seni çok tanımasam da az çok forumdan falan şurdan burdan ordan falan filan zart zurt nasıl biri olduğunu öğrendim az da olsa :mrgreen: .Ben ilk başladığımda Cin Tüftüf görevi bana çok heycan vermişti.Teşkilat falan diyince böyle bir kaç orduyla gidecez sandım.Ama büyük bir hayâl kırıklığına uğradım :mrgreen: .Gel zaman git zaman dön zaman otur zaman falan derken 39 olduk.Eski hermen-serman kütüğü alabilmek için 2 tane çar kasmıştım.Arkadaş bana 2 çar karşılığında verecekti.Aldım ama 3 gün sonra çar çalındı.
Yusuf muhterem arada gene böyle Teşkilât bölümüne uğra.GeNeRaLSmoKeR'leri çekmişin altına unutma bizi. :mrgreen:
Fuerte.
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........[*][/color]

<Judges Of Universe>

[/i]GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........[*][/color]

<Judges Of Universe>