Tarih 2008 Eskilerde bir vs...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Reyizkalmadi
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Ankalı Sapıklar

Re: Tarih 2008 Eskilerde bir vs...

Mesaj gönderen Reyizkalmadi »

GeneraLSmokeR2 yazdı:
Reyizkalmadi yazdı:
GeneraLSmokeR2 yazdı:
HaNdSoMe yazdı:Bu kadar mazisi olan sunucuyu bırakıp gelmek zor :)

Kardeşim bende aynısını düşünüyordum , ama mazi , sunucuda değil ; insanlarındadır.

O insanların %90 ı bırakmış,
%9 u ile ciddi dost değilsen

(Benim için %1 lik kısımda sendin kardeşim :) )

Bence bir anlamı kalmamış demektir..

yusuf haklı 8-)
Eeeee. Yani :) Salvocu Ferhat Reyiz :)
Kalp Soldan Atar ;)
Uçuyoruz yine kamikaze >_<
BUDUR BUDUR <_O
Resim
Resim
https://www.facebook.com/Relaxeefendyy
SANSAR SALVOCU FERHAT SÜSEN>_<
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Yusuf kardeşim seni çok tanımasam da az çok forumdan falan şurdan burdan ordan falan filan zart zurt nasıl biri olduğunu öğrendim az da olsa :mrgreen: .Ben ilk başladığımda Cin Tüftüf görevi bana çok heycan vermişti.Teşkilat falan diyince böyle bir kaç orduyla gidecez sandım :D.Ama büyük bir hayâl kırıklığına uğradım :mrgreen: .Gel zaman git zaman dön zaman otur zaman falan derken 39 olduk.Eski hermen-serman kütüğü alabilmek için 2 tane çar kasmıştım.Arkadaş bana 2 çar karşılığında verecekti.Aldım ama 3 gün sonra çar çalındı. :D

Yusuf muhterem arada gene böyle Teşkilât bölümüne uğra :D.GeNeRaLSmoKeR'leri çekmişin altına unutma bizi. :mrgreen:
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
GeneraLSmokeR2
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Judges Of Universe

Mesaj gönderen GeneraLSmokeR2 »

ZowieN yazdı:Yusuf kardeşim seni çok tanımasam da az çok forumdan falan şurdan burdan ordan falan filan zart zurt nasıl biri olduğunu öğrendim az da olsa :mrgreen: .Ben ilk başladığımda Cin Tüftüf görevi bana çok heycan vermişti.Teşkilat falan diyince böyle bir kaç orduyla gidecez sandım :D.Ama büyük bir hayâl kırıklığına uğradım :mrgreen: .Gel zaman git zaman dön zaman otur zaman falan derken 39 olduk.Eski hermen-serman kütüğü alabilmek için 2 tane çar kasmıştım.Arkadaş bana 2 çar karşılığında verecekti.Aldım ama 3 gün sonra çar çalındı. :D

Yusuf muhterem arada gene böyle Teşkilât bölümüne uğra :D.GeNeRaLSmoKeR'leri çekmişin altına unutma bizi. :mrgreen:
Oyun hesaplarının devri, veya gerçek para karşılığı satımı yasaktır. Hesap hakları tamamen Sobee'ye ait olup, tarafınız bu husustan doğacak her türlü yaptırımla bizzat ilgilidir.
Fuerte.
15 Ekim 2007'den beri.

GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........
[*][/color]

Resim

<Judges Of Universe>
Resim
[/i]

“Genel Sohbet” sayfasına dön