İntikam Soğuk Yenen Bir Yemektir
Re: İntikam Soğuk Yenen Bir Yemektir
:arrow: viewtopic.php?f=28&t=102851
ALTINI ŞER .. Ferhatreyiz KER..
illegall yollardan >> Relaxeefendyy 
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim
Youtube' den başka güzel paylaşım sitesi var mı bundan sonra kullanabileceğimiz ?
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
HaNdSoMe yazdı:Youtube' den başka güzel paylaşım sitesi var mı bundan sonra kullanabileceğimiz ?
ARKADAŞIM BU VİDEOYU BİR SORUN ÖNCE BU ARKADAŞ AÇTIĞI YEZDA ve SOFİ çakma çarlarıyla kızın adını kirletmeye çalışıyor bunu ANLAYIN ! ORTADA terbiyesizlikten ÖTE namus meselesi var ! ALİCİK MERANDAN BLOK ALARAK GİTTİ.TEKRAR GELİRSE YİNE AYNISINI YAPARIZ BU ADAMLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞA
BUNU İYİ ANLAYIN
MERANDA NAMUS YOKSUNU BARINAMAZ !! @alicik ve @haydegidelumm gibi gibi . . :roll: :!:
- illegalll
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Loncasız
ALİCİK SANA DERS OLMUŞTUR İNTİKAMI SOĞUK YE AMA ATIN İNTİKAMI ÇOK FECİ OLMUŞ ÇAR KASMAYA BAŞLA GÖREVLERİNE YARDIM EDECEM
:lol:
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...
VerderVeremem/iLLeGaLL
VerderVeremem/iLLeGaLL
illegalll yazdı:ALİCİK SANA DERS OLMUŞTUR İNTİKAMI SOĞUK YE AMA ATIN İNTİKAMI ÇOK FECİ OLMUŞ ÇAR KASMAYA BAŞLA GÖREVLERİNE YARDIM EDECEM:lol:
Bu kadarda insaflıyız..Metin 2 de aç çar geliyoruz ahaha :lol:
- illegalll
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Loncasız
orda da barındırmazlar ya bunu:)
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...
VerderVeremem/iLLeGaLL
VerderVeremem/iLLeGaLL