Geri Geliyorum !
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Geri Geliyorum !
Ne İşim Var Bea Seninle
Ben Aklı Baki Olan İnsanlarla Konuşurum Şuan Seninle Konuşarak Senin Seviyeni Yukarı Çekiyorum Bu İyiliğimi Unutma 

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Senin seviyeni ve daha aklına gelebilecek herşeyini parayla DARTARIMhaydegidelumm yazdı:Ne İşim Var Bea SeninleBen Aklı Baki Olan İnsanlarla Konuşurum Şuan Seninle Konuşarak Senin Seviyeni Yukarı Çekiyorum Bu İyiliğimi Unutma
Reel , sanal hiç farketmez yeğenim
Beni bilen bilir , bilmeyen görür ibret alır ''AĞLATIRIM''
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
HANDSCHAR yazdı:Senin seviyeni ve daha aklına gelebilecek herşeyini parayla DARTARIMhaydegidelumm yazdı:Ne İşim Var Bea SeninleBen Aklı Baki Olan İnsanlarla Konuşurum Şuan Seninle Konuşarak Senin Seviyeni Yukarı Çekiyorum Bu İyiliğimi Unutma
![]()
Reel , sanal hiç farketmez yeğenim![]()
Beklerim Bir Gün İstanbul Esenlere Yolun Düşerse Hem Beni Hem BArışı Görürsün Zaten
Sana Bir Kahve ısmarlarım biraz nasihat veririm sonra bırakırım barışa sabah - akşam neyse

Video kaldırılmıştır.
haydegidelumm yazdı:HANDSCHAR yazdı:Senin seviyeni ve daha aklına gelebilecek herşeyini parayla DARTARIMhaydegidelumm yazdı:Ne İşim Var Bea SeninleBen Aklı Baki Olan İnsanlarla Konuşurum Şuan Seninle Konuşarak Senin Seviyeni Yukarı Çekiyorum Bu İyiliğimi Unutma
![]()
Reel , sanal hiç farketmez yeğenim![]()
Beklerim Bir Gün İstanbul Esenlere Yolun Düşerse Hem Beni Hem BArışı Görürsün Zaten
Sana Bir Kahve ısmarlarım biraz nasihat veririm sonra bırakırım barışa sabah - akşam neyse
Eskişehir , Ankara TOKAT, bize her yol paris gözüm senin gibi Tüğü bitmemiş ezmelerden lafımı esirgeyeceğim Bir GÜn asla gelmeyecek , İstediğin kadar ağla
Kahve içeriz demişsin , BEN ÇUPRAYI KILÇIĞIYLA YİYORUM gözüm , kahveyide fincanıyla içrmsinler sana ?
- Thiefxbaris
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
HANDSCHAR yazdı:Sen kimsinki seni elalem tanıtacak bana YEĞENİMhaydegidelumm yazdı::mrgreen: ben plus alacak kadar enayi değilimParamı Oyuna Yatırmam 2 Kere aldım Plus Yetti de Arttı
Liseye Yeni Geçmiş Biriyle Kavga etmek İstemiyorumBeynini Geliştirip Karşıma Gel ..
Oyunda Sen Bi BArışa Pm At Beni tanıtsın SanaVeya Sen Git Barışı eski Ortağımı Tanı Beni Tanımana Gerek Kalmaz.
))
En fazla yanıma gelir elimi öpersin harçlığını alırsın
Onlada gidip plus alırsın![]()
O kadar adamsan METEORDA melihin cebini bilen varmı yada , Skypesini bilen varmı diye sorarsın.
bana burda show yapma , Adisyonuna imzamı atar hesabını keserim
Sen Anca Benım Elimi Öptüğün Aldığın parayla Millete paraa Dağıtırsın 26PLaka ne Motorsikletmi ?
Şuda

Minibüs dedğin araçlar
Thieff-Baristr-Beckhamm-FenerbaHÇeLi-Heukseall--Wizardx-Makarow-Jakob-ScaRecRoW

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
:mrgreen: Bu Melih gibiler Kimle dans ettiklkerini Bilmiyorlar
Liseli Ergen Tipler .. :mrgreen:
Siz Giderken Biz Oraya Gişe Kurduk Sizin Gibilerden Para Kesioduk :mrgreen:
Siz Giderken Biz Oraya Gişe Kurduk Sizin Gibilerden Para Kesioduk :mrgreen:

Video kaldırılmıştır.
Selamlar,
Konunun kişisel tartışmaya dönüşmesi sebebiyle, forum kurallarımızın 2. maddesine istinaden konu kilitlenmiştir.
:arrow: 2.Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Bilginize.
Konunun kişisel tartışmaya dönüşmesi sebebiyle, forum kurallarımızın 2. maddesine istinaden konu kilitlenmiştir.
:arrow: 2.Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Bilginize.