İKV Bayramlaşması!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ankalı Sapıklar

Re: İKV Bayramlaşması!

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

OtomatikPortakal yazdı:Ferhat sen nerde oturuyodun
:arrow:
Ferhatreyiz yazdı:Adana'ya da bekleriz. ;)

Ferhatreyiz yazdı:ADANADA YAŞIYORUK :!:
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Duygulandım :) çok güzel bir düşünce bol bol fotoğraf çekin. Fikrin sahibine /saygı !

Keşkee zamanım olsaydıda katılabilseydim.İmkanı olan herkes bu güzel etkinliğe katılmalı !

Maddi beklentiler içinde olanlarıda kınıyorum yok yüzük verirseniz gelirik falan hiç hoş değil.
Resim

LEPRECHAUN
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Merhaba,

Sadece sizlerle bayramlaşmak için düşünülmüş bir organizasyona verilen bazı tepkiler gerçekten ilginç...
Bayramın 4. gününde görüşmek üzere...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Sadece sizlerle bayramlaşmak için düşünülmüş bir organizasyona verilen bazı tepkiler gerçekten ilginç...
Bayramın 4. gününde görüşmek üzere...

Hafızanı biraz yokla CaptainATX !

Gm Reha vardı hani.Yarışmayı kazanan arkadaşlara e pin verilecektir diye bir sürü yazı geçmişti.Sonuç hiçbirşey verilmedi.Reha adınada özür dilemediniz .

Sonuç olarak ; Buzdağının görünen yüzünde sizlere güven yok denecek kadar az .Bu havayı nasıl yok edersiniz,bilmem.O yetki de oturan sizlersiniz.Bunun sebebini biraz düşünmelisiniz.İstanbulda bile olsaydım şahsen gelmezdim..Gittiğim akrabalarımı bir daha bayram ziyaretine gider yine gelmezdim .

Bu konuda ki son iletim olsun .(tabi cevap vermek zorunda bırakılacak yazılar olmadığı sürece)
herkese hayırlı bayramlar ..
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Yazılan her yazıya yorum yapmayı kendine görev edindiğini görüyorum. Bayramlaşmaya da seni özelliklede çağırdığımızı hatırlamıyorum, kaldıki bize attığın bir mesajda ölüyosun bir mesajda diriliyorsun... Orti'nin açtığı konunun hedefi teknoloji çağında bir mesajla "İyi bayramlar" diyerek geçiştirilen bayramlaşmanın , olması gerektiği haline getirmektir. Daha öncede söylediğim gibi bizler İKV oyuncularını bir aile gibi görüyoruz bu yüzden de bunu forum mesajıyla kutlamak yerine gelebilen arkadaşlarla olması gerektiği gibi bayramlaşmak istedik.

İyi Geceler...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kullanıcı avatarı
GeneraLSmokeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Judges Of Universe

Mesaj gönderen GeneraLSmokeR »

Ahmet abi Siz [GM] Ler ve [DEV] ler kardeş Üstelik , galiba Bazı forum yetkilileride (Mayıs ayından Eylül'e kadar 144 ileti atıp , Ödül alandanlar falan) Kardeş , Biz üvey oluyoruz. Hani Türk filmlerinde olur ya , çalışmaya yollanır , eve gelince parasını alır , kafasına bi kuru ekmek bir bardak su fırlatılanlar. Heh işte onlar da biz olmalıyız.

Keşke oyuncu olarak kalsaydın.

Tek isteğim Nihat abiler alınmasın üzerine.
15 Ekim 2007'den beri.

GeneraLSmokeRs[Mareşal]
GeneraLSmokeRş[Mareşal]
GeneraLSmokeRb
[*][/color]
Resim
<Judges Of Universe>
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.

Yusuf.[/i]
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Beyefendi »

Çok güzel bir davet düşüneni tebrik etmek lazım.Üst üste yönetimden yapıcı fikirler geliyor.Bu güzel organizasyonların değer bulabilmesi için oyunun her bölümünde bunun etkilerini hissetmemiz lazım.Yıllarca bu forum sayfalarında yazdığımız müşteri memnuniyeti ve müşteriyi rahatsız etmeme unsurlarının artık kesinlikle dikkat edilmesi gereken konular olduğunun altını çizmek isterim.Yönetimin samimiyet göstergesinin artık esnaf zihniyetinden geçtiğini bir esnaf müşterisine nasıl yaklaşır aynı noktada durması gerektiğini artık kavraması gerekir.Bayramlaşmak ,müşterinin ayağına gitmek ticari kimliğe bürünen ikv nin yapması gereken olumlu adımlardır.Bunu artık akçelendirmedede görmek istiyoruz.Yönetimin biz gönüllü bu işi yapıyoruz lakırtısını artık bir kenara koyması lazım.Sizin gönüllü olup olmamanız Soobe ile aranızda olan bir hukuk.Biz artık bu oyuna hatırı sayılır şekilde para harcıyoruz.Yıllardır bu şekilde bakmamanızdan dolayı birçok sıkıntı birikti.Bazı gerçekleri görüp ona göre tavır almanın zamanı geldi sanırım.

Bir iki satırda bu forum konusuna bayağa bir serzenişte bulunan Ferhatreyiz arkadaşımıza yazayım.Eleştiri ne zaman değer kazanır biliyormusun güzel kardeşim ? Eğerki eleştirdiğin iyi birşey yaptığında taktir edebiliyorsan.Çok özür dilerim yukardaki yazımdan örnek verecem.Bu bayramlaşma güzel bir tavır.Bunun altını çizmezsem karşımdaki yazımın samimiyetine haklı olarak inanmaz.Ben merkezli olmadığımız sürece her zaman yazacak eleştirel yazılarımız, okuyup dikkate alacak arkadaşlarımız olacaktır.Buna yönetimde dahil.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Öncelikle merhaba, ben bu oyuna söylemesi kolay tam 5,5 yılımı vermiş biri olarak konuşmaktayım ki, bu zamana kadar oynadığım oyunlar arasında İKV bu tür organizasyonlarda sadece birlik ve beraberliği düşünür. Diğer konuya gelecek olursak, tamamen art niyet aramaya yönetlmişiz biz beynimizi, yönetim'in yaptığı her güncellemede mutlaka NEDEN YAPILIR ! Keşke YAPILMASAYDI! Şeklinde cümleler ortaya çıkıyor. UNUTMAYIN Kİ, Bizler oyuncuyuz, bize bu oyunu sevdirmek için bir takım güncellemeler gerekir ki, diğer oyunlardan farklı bir ortam ve hal içinde oyunumuzu oynayalım. Gel gör ki yapılan hiçbir şey İKV OYUNCU'sunun egosunu tatmin etmiyo. Ancak bana bakarsanız,
Resim
İKV Son 1 aydır bu zamana kadar ki en iyi zamanlarını yaşıyor. Zamanlarını İKV'ye harcayan gönüllü GM ve DEV Arkadaşlardan bu zamana kadar bu ve bunun gibi güncellemeleri kabullenemeyen, kişiler adına özür diliyor, bayram'da zamanlarını birlik ve beraberlik adına harcadıkları için teşekkür ediyorum....

Sobee Ekibinden Nihat Özpay (Nerull), Muhammed Yeşilmen (Orti) ve Ferdi Bakırezer (Ronaldo), Game Master Ekibimizden Ahmet Avcı (CaptainATX), Alper Çiçek (StayAway) ve Destek Takımından bir çok ekip arkadaşa'da Özel teşekkürler. İKV bu ve bunun gibi yeniliklerle dahada büyüyecektir
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Resim
Yerinde olmayan sahte eleştiriler, eleştiri sahibi asla kirletmez, dahada kuvvetlendirir, ELEŞTİRİ GİZLİ HAYRANLIKTIR...Fazla konuşma gereğinde bulunduğum için özür diliyorum. Herkese iyi forumlar ^Gürkan^
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Çok ince bir düşünce. :)
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön