İKV GameX 2012 Arz ve LODOS Günlüğü(Detay İçerir)
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: İKV GameX 2012 Arz ve LODOS Günlüğü(Detay İçerir)
Eyvaah eyvah yaratıklar kim vurduya gidicek eskisi gibi 
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- WoLFPaC
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Cazfig
Madenler düşecek desenize 
Diğer önemli nokta ise şu :
Yeni gelecek Tılsımların reçeteleri, oyunda ŞUAN bulunan materyallerle mi üretilecek? Yoksa Büyük Hol bölgesinde bulunan ayrı madenlerle mi üretilecek?
Eğer Ayrı madenlerle üretilecekse Ticaret sekteye uğrar bence.
Büyük Hol bölgesinden istediği gibi sonuç alamayan oyuncular oranın materyallerine bağlı kalırsa gene çıkmaza girer oyun.
Yeni gelecek Tılsımların reçeteleri, oyunda ŞUAN bulunan materyallerle mi üretilecek? Yoksa Büyük Hol bölgesinde bulunan ayrı madenlerle mi üretilecek?
Eğer Ayrı madenlerle üretilecekse Ticaret sekteye uğrar bence.
Büyük Hol bölgesinden istediği gibi sonuç alamayan oyuncular oranın materyallerine bağlı kalırsa gene çıkmaza girer oyun.

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
benim kanaatime göre eğer yüzde yüz bireysel bir bölge yapılacak ise her 3 sınıf için de ayrı slotlardan oluşan bir bölge dizayn edilmeli .Tek tip bir bölge ve slot sistemiyle bireysellik ne kadar sağlanabilir ki? Tabi yönetimin bireysellikten kastı bölgeye tek başına girilebilmesi değil ise .Bu bölgeden tek beklentim slotların fazla kasıntı olmaması ;3 sınıfında tek başına kesebilmesi .
manyetix yazdı:benim kanaatime göre eğer yüzde yüz bireysel bir bölge yapılacak ise her 3 sınıf için de ayrı slotlardan oluşan bir bölge dizayn edilmeli .Tek tip bir bölge ve slot sistemiyle bireysellik ne kadar sağlanabilir ki? Tabi yönetimin bireysellikten kastı bölgeye tek başına girilebilmesi değil ise .Bu bölgeden tek beklentim slotların fazla kasıntı olmaması ;3 sınıfında tek başına kesebilmesi .
Herkesin aynı anda girebileceği tek bölge olursa ortalık karışır, ortada slot kalmaz darma duman olur oralar..

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Dediğim gibi şimdiye kadar yapılan açıklamalardan sonra bu bölgeden tek beklentim bu ama bölgenin grup bölgesi olmadığını göz önüne alırsak konsept olarak bir meteor yada emin önünden farkı olacağını sanmıyorum güçlü slotlar haricindeKRaLeX yazdı:manyetix yazdı:benim kanaatime göre eğer yüzde yüz bireysel bir bölge yapılacak ise her 3 sınıf için de ayrı slotlardan oluşan bir bölge dizayn edilmeli .Tek tip bir bölge ve slot sistemiyle bireysellik ne kadar sağlanabilir ki? Tabi yönetimin bireysellikten kastı bölgeye tek başına girilebilmesi değil ise .Bu bölgeden tek beklentim slotların fazla kasıntı olmaması ;3 sınıfında tek başına kesebilmesi .
Herkesin aynı anda girebileceği tek bölge olursa ortalık karışır, ortada slot kalmaz darma duman olur oralar..yönetimin bunu düşünmesi gerekir bekleyip göreceğiz.
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
tek kişilik grup bölgesi yada 
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell