Adam insanlık etmiş aydınlatmaya çalışmış soruları son mesajlara bak .carnec23 yazdı:
Topalın Arkasındaki Mekana Benziyor.Ancak Yandaki Bitki Çemberlitaşda.Bu Resimde Topkapı Taşının Değiltirilmiş Bir Versiyonu Var.Muhtemelen Yeni Bölgeye Giriş Portalı.
Köprünün Sonunda Büyük Bir Örümcek Var.Yeraltındaki Örümceğin Aynısı.Ve Artık Bir Slot Olarak Değiştirilip Koyulmuş.
Önceki Resimdeki Haritaları Geçip Bu Haritaya Geliyoruz.Kale.Vede Muhtemelen İçerde Birkaç Oda Var
Tek Kişilik Yada Takımla Yapılan Bir Gb Yada Meran Gibi Olabilir.Ve Bu Haritanın Sonundada Bu Arkadaş Var.
Bu Arkadaş Yeni Bir Boss Olabilir Gibime Geliyor.Ancak Şunu Söyliyeyim Bu Bölge Yeraltıyla Meranın Karışımı İle Oluşturulmuş.
Benim İncelemem Bu.Bekleyip Göreceğiz.
Arz Ve Lodos Açıklamalar!
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Re: Arz Ve Lodos Açıklamalar!
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Paylaşım için teşekkürlercarnec23 yazdı:
Topalın Arkasındaki Mekana Benziyor.Ancak Yandaki Bitki Çemberlitaşda.Bu Resimde Topkapı Taşının Değiltirilmiş Bir Versiyonu Var.Muhtemelen Yeni Bölgeye Giriş Portalı.
Köprünün Sonunda Büyük Bir Örümcek Var.Yeraltındaki Örümceğin Aynısı.Ve Artık Bir Slot Olarak Değiştirilip Koyulmuş.
Önceki Resimdeki Haritaları Geçip Bu Haritaya Geliyoruz.Kale.Vede Muhtemelen İçerde Birkaç Oda Var
Tek Kişilik Yada Takımla Yapılan Bir Gb Yada Meran Gibi Olabilir.Ve Bu Haritanın Sonundada Bu Arkadaş Var.
Bu Arkadaş Yeni Bir Boss Olabilir Gibime Geliyor.Ancak Şunu Söyliyeyim Bu Bölge Yeraltıyla Meranın Karışımı İle Oluşturulmuş.
Benim İncelemem Bu.Bekleyip Göreceğiz.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Ankalı Sapıklar
Adam açılan konunun aynısını açıp yazı yazmış ADAM İNSANLIK ETMİŞ DİYORSUNUZ AMAN NE BÜYÜK İNSANLIK .. İNSANLık etmek bu yani tamam sizsiniz..
viewtopic.php?f=46&t=101994
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kavgamı İstiyor Canın Senin?Ferhatreyiz yazdı:Adam açılan konunun aynısını açıp yazı yazmış ADAM İNSANLIK ETMİŞ DİYORSUNUZ AMAN NE BÜYÜK İNSANLIK .. İNSANLık etmek bu yani tamam sizsiniz..
İstanbuldaysan Özele Gel Bıktım SENDEN BAK HERŞEYE CEVABIN VAR CANIMI SIKMA.
...
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
Daha fazla tartışma çıkmadan konuyu kilitleyin bence.
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

içerik silinmiştir FETiHNESLicarnec23 yazdı:Kavgamı İstiyor Canın Senin?Ferhatreyiz yazdı:Adam açılan konunun aynısını açıp yazı yazmış ADAM İNSANLIK ETMİŞ DİYORSUNUZ AMAN NE BÜYÜK İNSANLIK .. İNSANLık etmek bu yani tamam sizsiniz..
İstanbuldaysan Özele Gel Bıktım SENDEN BAK HERŞEYE CEVABIN VAR CANIMI SIKMA.
+
:arrow:
carnec23 yazdı:ADAMSAN FACEBOOKUNU VER YAŞIN KAÇ SADECE ONA BAKACAM.
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

Alıntı yaparak benim yazımı değiştiren tipik bir saf.carnec23 yazdı:Ferhatreyiz yazdı:BEN BİR ERGENİM
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Ferhatreyiz yazdı:BEN BİR ERGENİMcarnec23 yazdı:Ferhatreyiz yazdı:BEN BİR ERGENİM
...