Onlar da bir eleştiri eleştiri yapılmasın mı yani :?:vsKING yazdı:Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım.
"Güzel değil, kötü, berbat, iyi olmamış vs." gibi yorumlardan çok yapıcı eleştirilerde bulunulmasının daha iyi olacağı kanaatindeyim.
Kıyamet - Aylık Mecmua Özel
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Kıyamet - Aylık Mecmua Özel
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Sancak sunucusunun yaş ortalaması da seçilen arkadaşlarınki gibi değildir inşallah. 
Eminönü 2007
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
f0f0f0 yazdı:Sancak sunucusunun yaş ortalaması da seçilen arkadaşlarınki gibi değildir inşallah.
Oyunun yaş ortalamasının en yüksek olduğu sunucu sancak emin olabilirsin aradan ufaklarda çıkıcak tabikide
Ben de aksine yaş ortalaması en düşük sunucu olduğunu düşünüyorum.Alex10 yazdı:f0f0f0 yazdı:Sancak sunucusunun yaş ortalaması da seçilen arkadaşlarınki gibi değildir inşallah.
Oyunun yaş ortalamasının en yüksek olduğu sunucu sancak emin olabilirsin aradan ufaklarda çıkıcak tabikide
Eminönü 2007
-
- Demirci Çırağı
Katılıyorumf0f0f0 yazdı:Ben de aksine yaş ortalaması en düşük sunucu olduğunu düşünüyorum.Alex10 yazdı:f0f0f0 yazdı:Sancak sunucusunun yaş ortalaması da seçilen arkadaşlarınki gibi değildir inşallah.
Oyunun yaş ortalamasının en yüksek olduğu sunucu sancak emin olabilirsin aradan ufaklarda çıkıcak tabikideKarşısındaki adam kendisinden hızlı maden çektiği için bela okuyan mı ararsın, bölgeden "Xxx" hırsızdır diyen mi ararsın, ana avrat söven mi ararsın. Ha oynayan yetişkin insanlar da vardır ama bir elin parmağını geçeceğini sanmıyorum.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Ben örnek olarak yaz aylarındaki kurt ve lodos sancak önünü gösteriyorum. Yazın nasıl doluydu şimdi zor grup kuruluyor.f0f0f0 yazdı:Ben de aksine yaş ortalaması en düşük sunucu olduğunu düşünüyorum.Alex10 yazdı:f0f0f0 yazdı:Sancak sunucusunun yaş ortalaması da seçilen arkadaşlarınki gibi değildir inşallah.
Oyunun yaş ortalamasının en yüksek olduğu sunucu sancak emin olabilirsin aradan ufaklarda çıkıcak tabikideKarşısındaki adam kendisinden hızlı maden çektiği için bela okuyan mı ararsın, bölgeden "Xxx" hırsızdır diyen mi ararsın, ana avrat söven mi ararsın. Ha oynayan yetişkin insanlar da vardır ama bir elin parmağını geçeceğini sanmıyorum.
Ray malifalitiko
Nostalji bölümünde kendimi görünce duygulandım lan
Ellerine sağlık koraycım...
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
Doğrudur.JoeyWasHere yazdı:açık konuşmak gerekirse hiç ama hiç güzel değil beğenen varmı? gitmişler hayjrdjr ile yapmışlar röportajı sunucudaki a sınıfı hırsızlardan biri
KatılıyorumHezarfenCelebi yazdı:Katılıyorumf0f0f0 yazdı:Ben de aksine yaş ortalaması en düşük sunucu olduğunu düşünüyorum.Alex10 yazdı:f0f0f0 yazdı:Sancak sunucusunun yaş ortalaması da seçilen arkadaşlarınki gibi değildir inşallah.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL