umutabi yazdı:Alpaykan dostum sorunun ne herkesin sozunu alıntrı yapıp post kasmak mı zaten amacın belli oluyor ileti sayından
Bu arada Kitap
Bahsettiğin kişi 38 yaşında ve çalışan birisi.Eline ne geçecek onun post kasmakla.
Başka bir derdin var sanırım.
umutabi biraz takıntılı birisi bence.İleti kasınca insanın eline birşey geçmiyor.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
umutabi yazdı:Alpaykan dostum sorunun ne herkesin sozunu alıntrı yapıp post kasmak mı zaten amacın belli oluyor ileti sayından
Adamın attığı ileti ceza gerektirsede gerektirmesede yapabileceğin tek şey iletiyi rapor etmek.Seni ilgilendirmez amacı + Her tanımadığın insana Önyargılı yaklaşma zararlı çıkan demiyeyimde üzülen sen olabilirsin. .Ayrıca arkadaşın yaptığı kötü bir durum yok.Oyuna eşlik edip kelime dağarcığımızı geliştirmemizi sağlıyor ,bazen.