GameX En İyi Oyunları Seçiyor!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Suskunlar

Re: GameX En İyi Oyunları Seçiyor!

Mesaj gönderen ByaLoNeII »

Demekki sana cok batırmışlar,millet senin kuyruğuna basmış gibi sana batan ne diyorsun.:)He bide dediğimi hatırlamıyorsan dedin diye bi cümle kurma koca kafalı.:)
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
Kullanıcı avatarı
mutevazi23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Megaloman

Mesaj gönderen mutevazi23 »

ByaLoNeII yazdı:Demekki sana cok batırmışlar,millet senin kuyruğuna basmış gibi sana batan ne diyorsun.:)He bide dediğimi hatırlamıyorsan dedin diye bi cümle kurma koca kafalı.:)
hayir anlamadim sen bnm dediklerimi hazmedemiyomusun da kufure bas vuruyorsun he batirma meselesine hic girme maminle papaz olursun
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü

Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı

Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen ByaLoNeII »

mutevazi23 yazdı:
ByaLoNeII yazdı:Demekki sana cok batırmışlar,millet senin kuyruğuna basmış gibi sana batan ne diyorsun.:)He bide dediğimi hatırlamıyorsan dedin diye bi cümle kurma koca kafalı.:)
hayir anlamadim sen bnm dediklerimi hazmedemiyomusun da kufure bas vuruyorsun he batirma meselesine hic girme maminle papaz olursun
Hıckırarak güldüm.:)Koca kafalı ne zamandan beri küfür oldu bilmiyorum.O küfürse ilk küfür eden kimmiş baksana bi :) sana batan diyosun.Sende büyük ihtimal tek kaşlardasın anlıyana.:)
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
Kullanıcı avatarı
mutevazi23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Megaloman

Mesaj gönderen mutevazi23 »

ByaLoNeII yazdı:
mutevazi23 yazdı:
Hıckırarak güldüm.:)Koca kafalı ne zamandan beri küfür oldu bilmiyorum.O küfürse ilk küfür eden kimmiş baksana bi :) sana batan diyosun.Sende büyük ihtimal tek kaşlardasın anlıyana.:)
sana batan ne kufur degil bi kaliplasmis cumledir ama sana batirmislar kufur degil.oylemi
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü

Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı

Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
adortv
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen adortv »

Warband adlı oyun da Türk yapımı.Ayrıca çıktıktan sonra 1-2 hafta boyunca "dünyada" en çok satan oyun oldu.IKVye oy verenlerin de sanırım "Wolfteam Kurtların Aşkı Büyük Olur" videosu çeken çocuklardan farkı yok.
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Oyum; çıktığından beri oynadığım ve sayısız insan tanıyıp bir çoğu ile de sıkı dostluklar kurduğum İKV' ye.
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
KaRyaaX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ---

Mesaj gönderen KaRyaaX »

D1SPLAY yazdı:Peki neden İKV ?

ozaman oy verdiğin oyuna git bence orda daha mutlu olursun
Karyax Sunucu:Sancak

ÖmürtörpüsüSunucu: Eminönü
Kullanıcı avatarı
ctrlx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Seyri Beka Loncası

Mesaj gönderen ctrlx »

TARTIŞMASIZ Mount&Blade: Warband adamlar yapmış
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Beyefendi »

Üzücü bir durum.GameX Fuarı kapsamında bir oylama var, oyununuz için oylamaya katılın diye bir konu açıyorsunuz yapılan yorumların çoğunluğu negatif yönde yazılar.Neden böyle bir tepki oluşuyor düşünmek lazım.Katlanarak büyüyen oyuna, yönetime, yöneticilere karşı negatif tutum nasıl iyileştirilebilinir düşünen varmı ? Daha doğrusu bu düzeltilebilinirmi ? Bence düzeltilemez.Akçelendirmenin devreye girmesi sırasında yanlış akçelendirmenin lonca eklentisiyle aynen devam etmesi oyuncuların oyuna, yönetime güvenini onarılmayacak derece sarstı.Burada yanlıış olanın akçelendirme değilde oyunun zaten iyileştirme yapılması gereken yeniliklerinde akçelendirmeye tabi tutulması olduğu defalarca dile getirildiği halde yönetim devamlı bildiğini okudu.Ve her fırsatta görüldüki oyuncunun ihtiyaç duyduğu herşey akçelendirmeye tabi tutuluyor.Şimdi yönetime soruyorum sen beni sağacak i.... gibi görürsen bana ihtiyaç duyduğunda ben niye sana yardım edeyimki.Senin için önemli olan para kazanmak çünki bunu herhalinle belli ediyorsun.İnat edip düzeltmediğiniz bir yanlış uygulamanın oyuncularda bıraktığı hayalkırıklığı ve güvensizliği şimdi herşeyi bedava yapsanız bile düzeltemezsiniz.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Kuzenler2
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: DÜRZÜ

Mesaj gönderen Kuzenler2 »

sizin değer vermediğiniz oyuna biz neden değer verelim ?

“Eski Duyurular” sayfasına dön