Bir Rehber Ekip Hikâyesi
Re: Bir Rehber Ekip Hikâyesi
Beğenilmesine çok sevindik arkadaşlar Adem arkadaşımızın yönetmenliğini yaptığı ve müziklerini hazırladığı, senaryosunu ve montajını benim yaptığım rehber ekip üyelerimizin başrolde olduğu bir çalışma ile karşınızdaydık.
Bize dışarıdan yardımcı olan arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederiz. Olumlu ve olumsuz bütün eleştirileriniz bizim için değerlidir ve hepsine saygı gösteriyoruz. Özgür ağabeyimizin emeğini de es geçmek olmaz. Ona da çok teşekkürler yaratıcı fikirleri ve oyunculuğu ile göz doldurdu. :lol:
-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Emeği geçen tüm Ekip arakdaşlarımın emeğine,yüreğine sağlık. İlk Rehber alımları yapıldığında ekibe katılarak bu duyguları,soruları,heycanı bizlerde yaşamıştık,eski günler gözlerimde canlandı biran olsada
- GuzKaya
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Nostalji
7 dakika sürdü. Amaç farklı.veym2 yazdı:bunu yapmak için çok uğraştınmı

Üstad olabilmek için üstadın izinden gitmelisin.
KILÇBEY NAFİBEY AZADBEY Efekentli
Nostalji Loncası- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Arkadaşlar heycanlarını ve yaşadıklarını dile getirmişler nitekim bizlerde aynı heycanı yaşadık video konusuna gelince video nun güzel yada iyi olmasından ziyade içinde olan anlatılan emek önemlidir elinize sağlık arkadaşlar.
En son YasinKocamanca tarafından 29 Eyl 2012 00:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- GuzKaya
- Cin Avcısı
Karakter yaratırken erkek ve bayan karakter seçilebiliyor. Sorun oyunu zevkle oynabilmek. Bizler bunu yapıyoruz. Sorunuza gelince video Melek ablaya ithaf edildiği için kendisini oynatmadık. Oradaki karakterler temsili olarak hazırlandı. Rehber takımının aksiyonu yeni başlayan oyunculara yaptığı yardımlardır ve aksiyon herzaman mevcuttur.carnec23 yazdı:Sıfır Aksiyon.İzlerken Devamlı İleri Bastım Belki Bi Aksiyon Bişe Vardır Diye.Altyazı Okumayı Hiç Sevmiyorum.Bide Melek Abla Kadınmı Erkekmi Tam Seçemedim :?
Yinede EMEĞE SAYGI.

Nostalji Loncası- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Anadolu Nefesi
Çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
- Serguzest
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ateş
Beş yüz versenize :lol: Tebrik ederim eğlenceli bir video olmuş.
- GuzKaya
- Cin Avcısı
Merhaba
Videonun hazırlamasında emeği geçen rehber ve oyuncu arkadaşlara, videoyu yöneten Adem Kaya'ya ve videonun hazırlamasını yapan Rohat Can Secereli'ye, bu videonun yayınlaması konusunda bize düstur veren kaptanıma, videonun yayında kalmasını sağlayan rehber arkadaşlara, yayından kaldırmayan FDE ve yönetimine..... En başta bana destek olan kaptanıma, rehber ekibin yanısıra benim de kahrımı çeken çekip çeviren ustam Melek'e teşekkürlerimi bir borç bilirim.
Videonun hazırlamasında emeği geçen rehber ve oyuncu arkadaşlara, videoyu yöneten Adem Kaya'ya ve videonun hazırlamasını yapan Rohat Can Secereli'ye, bu videonun yayınlaması konusunda bize düstur veren kaptanıma, videonun yayında kalmasını sağlayan rehber arkadaşlara, yayından kaldırmayan FDE ve yönetimine..... En başta bana destek olan kaptanıma, rehber ekibin yanısıra benim de kahrımı çeken çekip çeviren ustam Melek'e teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Nostalji Loncası- NeMuTLuTuRKmDYNE
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Return Ofthe Kings
Eline Sağlık Adem Başarılarının DEvamını Beklıyoruz...!
BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
Eline saglık adem ve emegi gecen arkdaslar güzel bir video olmuş
atarlı rehbere koptum
Çok güzel anlatılmıs ilk zamanlarımız ve O ilk zamanlarda Bizlerin sorularını bıkmadan usanmadan ve bi okdrda sabırla cevaplayan Melek Ablamıza,Özgür abimize Ve Gaptanımız Nihat abiye cok tesekkürler 
En son AloneWarrioR tarafından 29 Eyl 2012 11:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Kullanıcı isteği üzerine.
Sebep: Kullanıcı isteği üzerine.
~ HeLLScReaM ~