yok vallaMORDuMan yazdı:Daş yokmu Daşfundafuni456 yazdı:sn huzurlu bi şekilde oyununu oynıycaksın hayatta inanmam=))MORDuMan yazdı:benim kimseyle alıp veremediğim yok (şuan için) olmasınıda istemem tek derdim huzurlu ve sakin bir şekilde oyunumu sürdükmek meranda bunu başaramadım inşallah burda başarırım yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar hoş bulduk
yürü git kız burdadamı rahat yok
Merhaba teşkilat
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Merhaba teşkilat
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
teşkilatda ilk konumda polemik yaratmak istemiyorum msnden veririm cevabınıfundafuni456 yazdı:yok vallaMORDuMan yazdı:Daş yokmu Daşfundafuni456 yazdı:sn huzurlu bi şekilde oyununu oynıycaksın hayatta inanmam=))MORDuMan yazdı:benim kimseyle alıp veremediğim yok (şuan için) olmasınıda istemem tek derdim huzurlu ve sakin bir şekilde oyunumu sürdükmek meranda bunu başaramadım inşallah burda başarırım yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar hoş bulduk
yürü git kız burdadamı rahat yok

- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
kısknaç karasis çekmiyosun bni bari bn yazayım hq diede üzülme sonraxD
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
bn gelmiycektim ama sn biliyosun ndn geldiğimi sırf snn yüzündne geldim teşkilata her şeyin başında sn varsın lanet halkasıxDMORDuMan yazdı:hahahahaha sonradan gelme asıl sen hoş geldin xD
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
söylemk biraz sıkar karasiscim:)MORDuMan yazdı:laflarına dikkat et şekerim söyletme bana bazı nedenleri xD
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
yoo en kötü hakaret yerim senden esradan hergün yiyorum alışdım artık xDfundafuni456 yazdı:söylemk biraz sıkar karasiscim:)MORDuMan yazdı:laflarına dikkat et şekerim söyletme bana bazı nedenleri xD

- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
yok bn hakaretle kalmam:)MORDuMan yazdı:yoo en kötü hakaret yerim senden esradan hergün yiyorum alışdım artık xDfundafuni456 yazdı:söylemk biraz sıkar karasiscim:)MORDuMan yazdı:laflarına dikkat et şekerim söyletme bana bazı nedenleri xD
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
istanbula gelip boğazımamı yapışcan merak etme esra onuda yapdı xDfundafuni456 yazdı:yok bn hakaretle kalmam:)MORDuMan yazdı:yoo en kötü hakaret yerim senden esradan hergün yiyorum alışdım artık xDfundafuni456 yazdı:söylemk biraz sıkar karasiscim:)MORDuMan yazdı:laflarına dikkat et şekerim söyletme bana bazı nedenleri xD