Yanlış hatırlamıyorsam :))
Re: Yanlış hatırlamıyorsam :))
Sanırım bu konu üzerine maalesef +5 Yetenek Puanı ve Kasa Erişimi ürünleri Dükkan dan kaldırılmış. Bakmanızı tavsiye ederim.
- Tertip
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Sevincimiz kursağımızda kaldı :|TEVEKKUL yazdı:Sanırım bu konu üzerine maalesef +5 Yetenek Puanı ve Kasa Erişimi ürünleri Dükkan dan kaldırılmış. Bakmanızı tavsiye ederim.

- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
evet sadece lonca pasaportunu bulabildim +5 ve kasa erişim kaldırmışlar sanırımTertip yazdı:Sevincimiz kursağımızda kaldı :|TEVEKKUL yazdı:Sanırım bu konu üzerine maalesef +5 Yetenek Puanı ve Kasa Erişimi ürünleri Dükkan dan kaldırılmış. Bakmanızı tavsiye ederim.
-
CaptainATX
- Kadim 999
Merhaba,
Oyuncularımızın genel isteği üzerine yapılan bu yeniliği bu şekilde eleştirmeniz gerçekten fazlasıyla üzücü.Sunucu sohbetlerinde ve diğer platformlarda, sizlerle sohbetimizde oyuncularımızın büyük bir bölümü bu tip bir istekte bulunmuştu.
Bu istek üzerine Sobee Üst Yönetimi bu konuda bir değişiklik yaparak böyle bir karar almıştır bilginize...
Oyuncularımızın genel isteği üzerine yapılan bu yeniliği bu şekilde eleştirmeniz gerçekten fazlasıyla üzücü.Sunucu sohbetlerinde ve diğer platformlarda, sizlerle sohbetimizde oyuncularımızın büyük bir bölümü bu tip bir istekte bulunmuştu.
Bu istek üzerine Sobee Üst Yönetimi bu konuda bir değişiklik yaparak böyle bir karar almıştır bilginize...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
İstanbul Kıyamet Vakti oyuncuları bu tip konularda olduğundan fazlasıyla 2 yüzlü ve bencildir.CaptainATX yazdı:Merhaba,
Gelmesini istedikleri şey gelince bu tip konuların açılması bana anormal gelmiyor..

- deeLidumruL
- Cin Avcısı

Beyefendi yazdı: Birini, bir kurumu internet sayfalarında eleştirmek ,yorumlamak okadar seviyesizleştiki bunun sona ermeyeceği üzerine kaygılarım var.Eleştirebilirsin,aleyhte yorumlar yazabilirsin.Forum sayfalarında yıllarca yönetimi eleştirdim,yaka silkelediler benden.Hatta bir hesabımı allem edip kullem edip süresiz blokladılar bile.Tehdit ettiğim iddiasıyla.Yönetimi yerden yere vurduğum halde birgün olsun hakaret etmedim,gereksiz küçük düşürmeye çalışmadım.Haklı olduğum konuda da sonuna kadar gittim,giderimde.Adamlar birçok kişiyi rahatlatacak bir uygulama başlatmış.Üste yazılan yazıyı yazmış olsalar bile bunu tükürdüğünü yalamak olarak ifşa edersen,bunu yönetimi eleştirme diye değerlendirmemiz mümkün değil.İçinden yönetime sallamak gelmiş sallamışın.Tükürdüğünü yalamaksa bu, aksine yönetimi alkışlayalım çoğu kişinin faydalanması için tükürdüğünü yaladı diye.Ölçüyü kaçırmayalım arkadaşlar,en iyi şefler bile mutfağında hassas teraziyi eksik etmez ölçüyü kaçırmayayım diye.
+
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Yapılan eleştiriler şimdi mi aklınıza geldi sayın Ahmet abi ? Hadi 'kesinlikle demeyip' ucu açık bir şekilde bıraksanız neyse bu yeniliğin bu şekilde yapılması yanlış ya yapılıyorsa çıkar çıkmaz yapılır yada yakın tarih deCaptainATX yazdı:Merhaba,
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Yakinda oyun parasi ve çemberli itemleride dükkanda olursa şaşirmayin xD
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
Yapılan bir çok eleştriyi dikkate almayıp 1 konu açıp da saçma bir şekilde eleştren sayılı kişilerin eleştrileri mi göz önüne alıyorsunuz yani ? Dükkanda bulunması benim görüşüme de uygun bir olaydı.Sizin dükkanda bulundurmanız eleştiren kişilerin bunu almak zorunda olduğunu göstermez . Ben şahsım adıma kasa erişimi ve +5 yetenek puanını dükkanda görmek isterim.CaptainATX yazdı:Merhaba,
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

CaptainATX yazdı:Merhaba,
cok ta TINN durust olsaydınız cemberlı kutuya KESINLIKLE SATILMAYACAK ıbaresını koymasaydınız..ole bısey yazmasaydınız 3 char ıcın 3 kutu aldık mecbur..bılseydık almazdık
<<<<<<<Cihan ı Hükümran>>>>>>>
IIxXPiYaNiStxXII IxXPiYaNiStxI ThePiyanist
IIxXPiYaNiStxXII IxXPiYaNiStxI ThePiyanist