Yine yüzde 15 ini kaybedersinTOLGARDA yazdı:ya 0 saTeknoBYraM yazdı:İstediğin kadar lonca değiştirebilirsinmimo yazdı:Sayın adminler bi sorum olcak bu lisan ile bi loncaya girsel süresiz kalabiliyormuyuz benim önceden hesabıma lonca pasaportum yüklü degildi.şimdi alacagım bir loncadan çıkıp diger loncaya girebiliryor muyuz bu ürenle yani sınırsızmı üren yoksa sürelimi bilgilerinizi bekliyorumAma bir loncadan her çıktığında yada kovulduğunda LP yani lonca puanının %15 ini kaybedersin.
Lonca Lisansı Dükkan'da!
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Lonca Lisansı Dükkan'da!
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
- İri Fare Avcısı
Bu Lonca Lisansının içinde plus özelliği yok değilmi arkadaşlar ?

ßu üLkeNiN sAhİpLeRi YaLNızCa,ßu üLkeYi kArŞıLıKSıZ SeVeßiLénLéRdİR !
Ne MutLu TüRküM DiYeNe !
Nerull yazdı:ILGAR yazdı:Güzel bir ekleme olmuş fakat başka bir sorum olacak.
Hesaptaki bütün karakterlerde Lonca lisansı yüklü şimdi yeni 3 aylık plus yüklemek istiyorum Bu lonca lisansını ne yapacağız? Gereksiz yere yüklenmiş olacak. Diğer hesaba aktarma olayı olsa çok iyi olur. Sürekli kullanmayan karakterlerin olduğu hesaba plus olmasada lonca lisansı aktarma için geliştirme yapılsa çok iyi olur.
Bahsettiğin 3 Aylık Plus Paketi eğer Çemberlitaş Kutu ile yüklüyorsan ve Lonca Lisansını sana ait bir hesapta kullanmak istiyorsan, Lisansın diğer hesabındaki başka bir karakterine Lonca Pasaportu olarak yüklenmesi konusunda yardımcı olabiliriz.
Yalnız bu işlem için her iki hesabın da sana ait olması gerekiyor. Bunun için her iki hesabın Profil bilgilerini Profil sayfası üzerinden güncellemiş olman gerekiyor.
Talebini Destek formu üzerinden İKV Kutu başlığıyla bize iletebilirsin ILGAR
Bunun olabildiğini öğrenmek cidden sevindirdi teşekkürler.
|TIMELORD
-
- Demirci Çırağı
Hayırlı Olsun 
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- Poinex
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
[quote="Nerull"][center][img]images/uploads/image/loncalogorenkli.png[/img]
[size=150][strong]Lonca Lisansı Dükkan'da![/strong][/size][/center]
Sizlerden gelen yoğun talep üzerine Lonca Lisansı, loncanın sağladığı avantajlarından yararlanmak isteyen oyuncularımız için İKV Dükkan'a da eklendi!
İKV Camiasının bilgi ve dikkatine sunarız.[/quote]
[color=#40FF00]Nerul abi iyi dedinde şu +5 le kasada gelecekmi pasaportu yükleyince ???? :? :idea: :?: [/color]
[size=150][strong]Lonca Lisansı Dükkan'da![/strong][/size][/center]
Sizlerden gelen yoğun talep üzerine Lonca Lisansı, loncanın sağladığı avantajlarından yararlanmak isteyen oyuncularımız için İKV Dükkan'a da eklendi!
İKV Camiasının bilgi ve dikkatine sunarız.[/quote]
[color=#40FF00]Nerul abi iyi dedinde şu +5 le kasada gelecekmi pasaportu yükleyince ???? :? :idea: :?: [/color]
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Tek Yumruk
+5 ve kasa erişimi ürünleri dükkana süreli olarak gelmeli 2-3 ayda 1 günlük satışa sunulabilir. :idea: