Kesinliklikle Meraktan Soruyorum :D

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Kesinliklikle Meraktan Soruyorum :D

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

aken yazdı:radenmisin nesin tanımam etmem seni
akşam 9 da giriyorsun demek dun aksam o saatlerde sırf can sıkıntısından 5 arz kurt magrayı bastık loncandan en az 7-8 kişi vardı onlardan kendını yalanlıya bılırsın
bide güzel insan ( ironiyi anlarsın umarım ) sen gbye gırıyorsan nerden takıp edıceksın beni sen gıt orda9 dan gece 3 e kadar otur bizi hiç görme sonra gel burda kelime yap
bugün şahit oldugum olay misal adamlar bölgede 2200 hasarlı bb ci arıyordu tabi lodos klanının yarısı üzerini dizemez
biz 1800 hasarlı kişiyi hs götürüytoruz ki adam üstünü dizsin önce iteme değil adamlığa bakıyoruz biz
gelelim kapatılan konulara senin gibiler insan gibi yorum yazamadıkları için o konular siliniyordur sırf bu mesajın yüzünden bile bu konu kapatılacaktır ama senin bunu anlıyacak kapasiten olmadığı için benim yapacak birşeyim yok
Allaha şükür kimseye eyvallahım olmadı kimseden karşılıksız birşey almadım bu oyunda kimseye yalakalık hiç yapmadım
ama eskilerin dediği gibi
Bir kurtun arkasından 100 köpek havlamadıkça ona kurt denmezmiş daha kurt olmamıza çok var ama senin gibiler çıktıkça yavaş yavaş sayı artıyor ;)
sabah 8 da gb salonuna çekmişler kimi çekmişler benimi çekmişler o saate kaç gm pc basındadır çok merak ediyorum sabah 8 de ne konuşulur :D

1800 hasarlı hs arıyorlarmış hadi hep birlikte arz olalım arkadaşlar :geek:

saçmalığa bak zaten arzlar itemlerini dizebilmek için lodos oluyorlar sonra tekrar arza geçiyorlar ;) lodoslar item dizemezmiş
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
Kullanıcı avatarı
Bykomando
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bykomando »

Son 1 haftada 30 gaffar atmışımdır,plusumda yok ıtem dusene kadar almıyorum protesto Dun 6 gaffar attım sonuc mu ? 4x6 24 madalya artık şans tabırıne ınanmıyorum,Bir kaç Anadolu bunyesınden ve Ateş bunyesınden playerler gormeye basladım yavastan,bunun nedenı cok gaffar atmanız mı yada gruba gırememesı mı?Tartışmak ıcın degıl tamamen meraktan soruyorum bu soruyu.
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Kullanıcı avatarı
Lesyevv
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Sal Ta Nat

Mesaj gönderen Lesyevv »

yalan dolu sözlerle milletin beynini çok yıkıyorsunuz :) demişin ki carları banlandı o zaman niye büyücüsü ile e.ö geziyordu geçenlerde ?
bakıyorum benle gaffar konusunda baya iddaalısın :D :D 4,5m lp varmış :D zaten ben ç.t yarısını loncasız attm loncadan çoğu kez çıktım şimdi gelmişin benle bu konuda kafa tutuyorsun sen kimsin ki :D demişsinki sana soru sormuşum senin daha adını falan bilmiyordum o zamanları :D :D
siz gececimisniz nie geceleri maximum 10 kişi oluyor oyunda o zaman onlarda yarısı savaşta yarısıda yeraltında biraz dürüst olun bari bu kadar atmayın. iksir mevzusunda zaten sana lafım yok o kendisini iyi biliyor.
loncamıza adam alırız demişin ne zamandan beridir adam oldunuzda loncanıza adam arıyorsunuz ?
sana son bir soru soracağım; sence bir adamın hiç çemberde görmediğim halde 3 carının full olması yada hiç oyunda iksirsiz dolaşmaması yada öncedende dediğim gibi carının mareşal olması (hiç görmedim savaştan başka) ve değişik değişik itemlerin olması bu kadar şey tesadüf mü yoksa... ? boş boş cvp vereceksen yorulma hiç verme ;) neyse bu konu tartışmaya yöneleceği için artık uzatmıcam herkes kimin ne mal olduğunu zaten biliyor.
xXxLesYeVxXx
Lesyevxxkarizma
Yatko

мєкαηıмα ¢αηıмı αℓмαуα gєℓєηιη ¢αηı ѕασℓѕυη... αℓмα∂αη gι∂єηιη вαѕı ѕασℓѕυη...
Kullanıcı avatarı
AnyoneStopMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen AnyoneStopMe »

JoeyWasHere yazdı:
aken yazdı:radenmisin nesin tanımam etmem seni
akşam 9 da giriyorsun demek dun aksam o saatlerde sırf can sıkıntısından 5 arz kurt magrayı bastık loncandan en az 7-8 kişi vardı onlardan kendını yalanlıya bılırsın
bide güzel insan ( ironiyi anlarsın umarım ) sen gbye gırıyorsan nerden takıp edıceksın beni sen gıt orda9 dan gece 3 e kadar otur bizi hiç görme sonra gel burda kelime yap
bugün şahit oldugum olay misal adamlar bölgede 2200 hasarlı bb ci arıyordu tabi lodos klanının yarısı üzerini dizemez
biz 1800 hasarlı kişiyi hs götürüytoruz ki adam üstünü dizsin önce iteme değil adamlığa bakıyoruz biz
gelelim kapatılan konulara senin gibiler insan gibi yorum yazamadıkları için o konular siliniyordur sırf bu mesajın yüzünden bile bu konu kapatılacaktır ama senin bunu anlıyacak kapasiten olmadığı için benim yapacak birşeyim yok
Allaha şükür kimseye eyvallahım olmadı kimseden karşılıksız birşey almadım bu oyunda kimseye yalakalık hiç yapmadım
ama eskilerin dediği gibi
Bir kurtun arkasından 100 köpek havlamadıkça ona kurt denmezmiş daha kurt olmamıza çok var ama senin gibiler çıktıkça yavaş yavaş sayı artıyor ;)
sabah 8 da gb salonuna çekmişler kimi çekmişler benimi çekmişler o saate kaç gm pc basındadır çok merak ediyorum sabah 8 de ne konuşulur :D

saçmalığa bak zaten arzlar itemlerini dizebilmek için lodos oluyorlar sonra tekrar arza geçiyorlar ;) lodoslar item dizemezmiş
Kıyamet asan olmasaydı stu dışında zor grup bulurdun.

Kendi aramızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Gaffari belki kacıncı denemede kesiyoruz. Bir kaç item düşünce bir kaç kişi işkilleniyor hemen. Bilgisi olmadan fikri olan çok.
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

JoeyWasHere yazdı:

Cevap versene o zaman kıyamet asası olmıyan kaç büyücü gaffara gidebiliyor şu anda
yada çebmer itemi olmıyan bir büyüyü götürürmüsün gaffara ?
İtemini dizmek için lodos olmuyor artık arzlarda kalan kimse
savaşmak için monotonlaşan lodosluktan kurtulmak için itemini düşüren arz oluyor
Tek korkum yeni gelicek eklentiyle ilgili bir sürü söylenti var ama 3 arz 3 lodos girecek olursa bölgeye lodoslardan arzlara item için gelen adam olması olur
Sonuçta klan sessiz sakin en azından huzur dolu o ortam bozulmasın bari ;)
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aken »

Lesyevv yazdı:yalan dolu sözlerle milletin beynini çok yıkıyorsunuz :) demişin ki carları banlandı o zaman niye büyücüsü ile e.ö geziyordu geçenlerde ?
bakıyorum benle gaffar konusunda baya iddaalısın :D :D 4,5m lp varmış :D zaten ben ç.t yarısını loncasız attm loncadan çoğu kez çıktım şimdi gelmişin benle bu konuda kafa tutuyorsun sen kimsin ki :D demişsinki sana soru sormuşum senin daha adını falan bilmiyordum o zamanları :D :D
siz gececimisniz nie geceleri maximum 10 kişi oluyor oyunda o zaman onlarda yarısı savaşta yarısıda yeraltında biraz dürüst olun bari bu kadar atmayın. iksir mevzusunda zaten sana lafım yok o kendisini iyi biliyor.
loncamıza adam alırız demişin ne zamandan beridir adam oldunuzda loncanıza adam arıyorsunuz ?
sana son bir soru soracağım; sence bir adamın hiç çemberde görmediğim halde 3 carının full olması yada hiç oyunda iksirsiz dolaşmaması yada öncedende dediğim gibi carının mareşal olması (hiç görmedim savaştan başka) ve değişik değişik itemlerin olması bu kadar şey tesadüf mü yoksa... ? boş boş cvp vereceksen yorulma hiç verme ;) neyse bu konu tartışmaya yöneleceği için artık uzatmıcam herkes kimin ne mal olduğunu zaten biliyor.
:)) evet 2 çarıda banlandı şifası ve savaşçısı.Büyücüsü nuri alço başka hesapta olduğu için banlanmadı
Neden girdiğiğn loncalardan çoğu kez çıktın onuda merak ediyorum belki vereceğimn cevap bizim loncaya alınmama nedeninide anlama nedenin olur ;)
GEceleri maximum 10 kişi oluyorsunuz demişin buda ayrı bir yalanın bazen 2 bazen 1 gurup aynı anda gaffara giriyor yine dışarda kalanlar oluyor 80 küsur çarın hepsını aynı hesabamı arkadaş listesine ekledin sırf bunun için arkadaş listesi artırıcımı aldın bunuda merak ediyorum
Banlanana savaşçısı maraşel olan çarı zaten sarpın o çar
itemlere bakınca zeten sunucuda hiç ful olan adam yok tek sarpın çarları var
şifacısında dosyalarla oynadığı için yanında savaşçısıda gitti
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aken »

Bykomando yazdı:Son 1 haftada 30 gaffar atmışımdır,plusumda yok ıtem dusene kadar almıyorum protesto Dun 6 gaffar attım sonuc mu ? 4x6 24 madalya artık şans tabırıne ınanmıyorum,Bir kaç Anadolu bunyesınden ve Ateş bunyesınden playerler gormeye basladım yavastan,bunun nedenı cok gaffar atmanız mı yada gruba gırememesı mı?Tartışmak ıcın degıl tamamen meraktan soruyorum bu soruyu.
Ne demek istediğini tam anlıyamadım kimleri nerde görüyorsun
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

aken yazdı:
JoeyWasHere yazdı:

Cevap versene o zaman kıyamet asası olmıyan kaç büyücü gaffara gidebiliyor şu anda
yada çebmer itemi olmıyan bir büyüyü götürürmüsün gaffara ?
İtemini dizmek için lodos olmuyor artık arzlarda kalan kimse
savaşmak için monotonlaşan lodosluktan kurtulmak için itemini düşüren arz oluyor
Tek korkum yeni gelicek eklentiyle ilgili bir sürü söylenti var ama 3 arz 3 lodos girecek olursa bölgeye lodoslardan arzlara item için gelen adam olması olur
Sonuçta klan sessiz sakin en azından huzur dolu o ortam bozulmasın bari ;)

benim gaffara girdiğim grupların yüzde 90 ında bb ejderli oluyor enaz 5-10 defada ejder asalı hs ile girdiğimi biliyorum
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
Kullanıcı avatarı
Serguzest
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Ateş

Mesaj gönderen Serguzest »

FoReVeRxIce yazdı:
samedsedir06 yazdı:
frkn38 yazdı:Yaklasik bes aydir bu sunucudayim ve ben hic bir arzi ne maden cekerken ne de gb atarken gordum ama nerdeyse butun itemleri full. Acaba bu bicak sirti itemler kiyamet itemler vb. arz tuccarda mi satiliyor ? :mrgreen:

bak sana soyle anlatayım Oyun baslarında para acıkları vardı ve oo para acıgından yararlanıpp zulalayanlar kotu zmaanlara bırakanlar . Gb / gaffar kesmesını bılmeyenler.. madenını alıpp dırek ıtem basıp gecıyor.
yanı ne gaffar kesme ıle nede maden cekme ıle ugrasıyorlar dostum :=) :D
sen bu sunucuda değilsin her yerden çıkıyorsun ve bu sunucuda olmadığından burda ne olup bittiğini bilmessin beyinsiz
:lol: :lol:
Yobazz - BomBus

Resim

Az Ateş Çok Odun Yakar...
Kullanıcı avatarı
Serguzest
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Ateş

Mesaj gönderen Serguzest »

frkn38 yazdı:
Serguzest yazdı:Yanlis anlasilmasin diye yaziyorum konuyu acan şahsın benimle alakasi yoktur. Nick benzerligi mi denir ne denir bilemem ama iyi niyetli bi benzerlik olmadigi kesin.
Arkadaşım senin adından 2 adet Z harfi var bende ise tek Z harfi var anlamanda sorun varsa BANANE?

Kendi çabaların ve isminle bir yere gelemeyen aciz bir ÖZENTİsin.
Yobazz - BomBus

Resim

Az Ateş Çok Odun Yakar...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön