Rol yap

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Rol yap

Mesaj gönderen Forumkral »

Son 2 yoruma bakınca gülmemek elde değil.Akıllı rehberlerimiz kendinizi 4 4 lük küfür etmeyen biri gibi gösterince sizi gm yapmazlar bence kasmayın.Hepimiz insanız en sakin olan bile küfür etmiştir
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kristalx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen Kristalx »

Forumkral kardeşim askerde ne derlerdi bilir misin ? Mutlaka küfür edersin derlerdi komutanlar askerler ( er erbaş ) en üste kadar ağzından küfür düşmezdi. Sakın yanlış anlaşılmasın bu yazım övünmek değil neyin ne denli yapılabileceğini söylemek amacım. Ve banada mutlaka küfür edeceksin derlerdi. Ancak askerde eğitimci olmama rağmen diğer arkadaşlardan her daim küfür yükselirken ben tek küfür etmedim. Anlayacağın bazı ZAVALLI arkadaşlar nefsine yenik düşeceğini bilip acizliklerini rol kanalı üstünde yeni roller talep ederek gidermeye çalışıyorlar. YAZIK SİZE ...
Forumkral » 20 Eyl 2012 21:47

Son 2 yoruma bakınca gülmemek elde değil.Akıllı rehberlerimiz kendinizi 4 4 lük küfür etmeyen biri gibi gösterince sizi gm yapmazlar bence kasmayın.Hepimiz insanız en sakin olan bile küfür etmiştir
kENDİ ACİZLİĞİNİZE GÜLMEYE AYNEN DEVAM EDiN DESTEKLEYİCİNİZ ÇOK OLACAKTIR EMİN OLABİLİRSİNİZ !

Keyifli forumlar ...
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Cevap vermek isterdim ama tartışma var diye konu kilitlenir.Ne diyelim böyle devam et ilerde gm olursun :D
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

Forumkral yazdı:Son 2 yoruma bakınca gülmemek elde değil.Akıllı rehberlerimiz kendinizi 4 4 lük küfür etmeyen biri gibi gösterince sizi gm yapmazlar bence kasmayın.Hepimiz insanız en sakin olan bile küfür etmiştir
Bende senin mesajını okuyunca güldüm :)
Sanırım direk rehberlik ikonu var diye okumadan yorum yaptın mesajıma
yada okuduklarını anlama gibi bir problemin var :)
Ben yönetimin uyguladığı cezanın yetersiz olduğunu belirtiyorum bu nasıl gm olmak için izlenilen bir yol sana göre anlıyamadım :)
ben dört dörtlükmüyüm asla zaten hiç kimsede olamaz
hiç küfretmemmi trafikte yada çok sinirlendiğim anlarda Maçlarda tribünde ederim
Ama bir oyun için etmem o kadar çok kaptırmam kendimi çünkü
Adam 1 kez küfretmiştir ceza almıştır süre doldurur biter
ama bu konunun amacı sürekli sus yiyenlere kolaylık olması dır
Yoksa senede 1 kez 3 gün sus alsan en kötü 3 gün oyuna girmezsin
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

NODIE yazdı:
samedsedir06 yazdı:
Cloutier yazdı:Sus cezası bence çok hafif kalıyor. Sadece susturma alırım ne olacak diye düşünüp seviyesini düşürenler varken susturma cezasının hiçbir caydırıcılığı yok.

Seviyeli bir ortam için bu cezalar ağırlaştırılmalı.
Susturma cezası yetersiz. Günlük veya saatlik bloke uygulanmalı.

Buna alternatif veya ilaveten; Ceza alan kişinin ceza süresi boyunca Alışverişi XP LP KP ve Para artışı engellenebilir veya ceza olarak düşürülebilir.
ben ce hıc hafıf deıl / yawsak qq mal fılan dedıgımız sus yıyoruz.. Ana bacı kayanda Aynı susu yıyor. Sadece adaletlı bır sıstem yok dıyelım..
Aslında kımse sus yemesın . Mısal mal yazınca yazılan yere mal kelımesı engellensın argo kelımeler..
hem destek ekıbının ısı rahatlar hemde ortada kufur fılan olmaz..
Oynadığım başka oyunlarda sizin söylediğiniz sistem var fakat bazen normal bir şey yazacakken bile kısıtlıyor o zaman. Mesela az önce "normal" yazdım ya, sondaki heceyi *** şeklinde gösteriyor o nedenle aşırı derecede iletişim sıkıntısı ortaya çıkıyor. Bazen yazdığınız cümlelerdeki harf kombinasyonları arka arkaya geliyor şöyle bir cümle çıkıyor ortaya. [Mer** b** olur belki si** ol**.] Gibi. Bu nedenle bence dediğiniz sistem gelmemeli.
Dostum sen normal yazacagına No.ma.l dıye yazarsın olur bıter.. Ama uzun surebılır..
Bu sıstemın duzenlenmesıı Nasıl olur dersen Arga kelımeler aralarından secılıp yanı dedıgın gıbı normal dedık sonda mal var onu okumacak sıstemden duzenleme yapabılırler..
ben cogu baska oyunlarda göruyorum oo sıstem var..
Sadece ıkv uzelll rehber bulacan sıkayet edecen onlar okuyacak qq yawsak mal kelımesınden sus yıceksın boyle hem bızım hakkımız yenılıyor.. hemde susturulmaları koontrol eden kısı bazen acımasız oluyorz bazen alttan Alıp gecıyor .. 2 tarf ıcınde kotu ooluyor yanı..
ıkv hemen hemen 5bucuk senelık oyun ve 1senelık oyunla karsılastırma yapınca 1senelık oyun daha devrımsell ve gelısmıs olabılıyor.. Aslın da ıkv yönetımı aklını kullansa daha cok oyuncu kıtlesı yakalayabılır.. Mısal Knght dıyelım adamlar tum dunyaya yaydılar..
Bızım ıkv tum dunyaya yaysalar. hem bızım EN guzel mekanlarından ISTANBULu Ögrenırler hemde Turkce ögrenırler.. yabancı arkadaslar:D
ve Bır Turk Oyun sektorunde devrımsel bır gelısme olur.. turkıyemız ıcın Buyuk Katkı olur hem onuda gectım.. Oyuncular ıcınde katkı olur kazanc Saglar:D
Kazanc derken yanlıs anlamayın maden fılan satma amacı:D

Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................

“Genel Etkileşim” sayfasına dön