BEYAZKÖŞK sunucusu İLK ŞİFASIZ GAFFAR KESİMİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
osman5050
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: BEYAZKÖŞK sunucusu İLK ŞİFASIZ GAFFAR KESİMİ

Mesaj gönderen osman5050 »

Sebebimsensin yazdı:
osman5050 yazdı:İyi ki birinci oldun sende herkese gel ws diyor.
dostum sen birinci ol sende övün önüne geçen yok . sen kimsinki benim yazıma yorum yapabiliyosun ?
Herhangi birisi olmam gerekmiyor istediğim kişiye istediğim yorumu yaparım herkese atarlanma.
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
sonofdevilll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen sonofdevilll »

Millet 6 büyücü kesiyor artık sen diyon sunucular arası ilk 5 büyü 1 tank 5 büyü 1 tank kaç kere kesildi haberin yok galiba ne içiriyolar size anlamıyorum ki?[/quote]

Öncelikle Merhaba

Şimdi Yaptığınız Yorumlarla İlgili Birşeyler Yazmak İstiyorum,Yukarıdaki Sadece Bir Örnek,

Burda Paylaşılan Resimler Beyazköşk Sunucusunda Bir İlk Olduğunu Daha Önce Denenmiş Yada Denenmemiş Ancak
Sonuca Ulaşan Bir Kesim Olduğunu Belirtmek İstemiş Arkadaşlar, Kısacası Mutluluklarını Paylaşmışlar

Farklı Sunucularda Farklı Kesim Taktikleri Uygulanıp Yapılan Kesimleri Eleştirme Veya Aşağılama gibi Bir Durum Yok
Burda İlk Kez Yaşanan Bu Olayı Neden Aşağılamaya ve Eleştirmeye Çalışıyorsunuz

Yani Kimse Buraya Biz İlk Kestik Bakın Böyle Kesilir Gibi Derste Vermiyor Kendi Sunucularında Ulaşmış oldukları
Başarılarını En Doğal Hakları Olarak Foruma Taşımışlar, Biraz Daha Olgun Düşünüp Düzgün Yorumlar Yapmanızı
İsterdiler Sanırım,

Dip Not: forum.istanbuloyun.com Halkı Sağ Duyulu Olmaya Davet Edildi....
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

sonofdevilll yazdı:Millet 6 büyücü kesiyor artık sen diyon sunucular arası ilk 5 büyü 1 tank 5 büyü 1 tank kaç kere kesildi haberin yok galiba ne içiriyolar size anlamıyorum ki?
Öncelikle Merhaba

Şimdi Yaptığınız Yorumlarla İlgili Birşeyler Yazmak İstiyorum,Yukarıdaki Sadece Bir Örnek,

Burda Paylaşılan Resimler Beyazköşk Sunucusunda Bir İlk Olduğunu Daha Önce Denenmiş Yada Denenmemiş Ancak
Sonuca Ulaşan Bir Kesim Olduğunu Belirtmek İstemiş Arkadaşlar, Kısacası Mutluluklarını Paylaşmışlar

Farklı Sunucularda Farklı Kesim Taktikleri Uygulanıp Yapılan Kesimleri Eleştirme Veya Aşağılama gibi Bir Durum Yok
Burda İlk Kez Yaşanan Bu Olayı Neden Aşağılamaya ve Eleştirmeye Çalışıyorsunuz

Yani Kimse Buraya Biz İlk Kestik Bakın Böyle Kesilir Gibi Derste Vermiyor Kendi Sunucularında Ulaşmış oldukları
Başarılarını En Doğal Hakları Olarak Foruma Taşımışlar, Biraz Daha Olgun Düşünüp Düzgün Yorumlar Yapmanızı
İsterdiler Sanırım,

Dip Not: forum.istanbuloyun.com Halkı Sağ Duyulu Olmaya Davet Edildi....[/quote]

Yaw kardeşim sen okuduğunuda anlamıyorsun galiba seni nasıl rehber yapmışlar? Ben bu kesime bi laf demedim arkadaşlarıda ayrıca tebrik ediyorum tekrardan, hangi mesaja alıntı olarak cevap yazdığımı görebilsen anlıcanda neyse açıklıyım tekrardan arkadaş demiş orda sunucular arası ilk ve tek 5 büyü 1 tank x kesimininde videoları hazır fotolarını atıcam biraz dan diye 5 büyü 1 tank kaç kere kesildi haberin varmı senin sunucularda? En son bizim sunucuda 6 büyü bile kestiler lütfen anlamadan görmeden boş boş yorum yapmayın kardeşim
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: <The Avengers>

Mesaj gönderen NothingxSeries »

osman5050 yazdı:
soundofsilenceee yazdı:Yaptıklarımız sakıncalıdır ortalıkda Büyücü ve TANKIM dıye gezınenler denemesın
Pardon, biz arkadaşların bu yazısı ile "makat" larının kalkmasından söz ediyorduk.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
TurkNefer
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Türk Ailesi

Mesaj gönderen TurkNefer »

arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim yav beyaz köşk sunucusunda yoksunuz bile gelip burda o yoruma ahkam kesip üstünüze alınıyorsunuz biraz düşünür insan yav bizim sunucudan bikaç büyüye gönderme yapılmıştır siz neden bunu fazlaca üstünüze alınıyorsunuz

sizin 6 büyü kesmeniz size ilk bizim tankı tutabilipte hedefli kesebilmemiz bize ilk nedir bu neyin kavgasıdır***
TÜRKNEFER
TÜRKSİLAHŞÖR
CEYHAN
SEYHAN
TURKNEFERII

TÜRK AİLESİ***ÖZGÜRLER
Sebebimsensin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Ordaburdaötedeberide.

Mesaj gönderen Sebebimsensin »

osman5050 yazdı:
Sebebimsensin yazdı:
dostum sen birinci ol sende övün önüne geçen yok . sen kimsinki benim yazıma yorum yapabiliyosun ?
Herhangi birisi olmam gerekmiyor istediğim kişiye istediğim yorumu yaparım herkese atarlanma.
yaw veled bi git önce eline bişi üret sonra üstüne otur iyi gelirse haber et senin gibi çekemeyenlere tavsiye edeyim.
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

adamlar king ister makatını kaldırır ister hıyarını ;)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Yurnero
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RON

Mesaj gönderen Yurnero »

Tebrikler...
Resim
Kullanıcı avatarı
osman5050
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen osman5050 »

Sebebimsensin yazdı:
osman5050 yazdı:
Sebebimsensin yazdı:
yaw veled bi git önce eline bişi üret sonra üstüne otur iyi gelirse haber et senin gibi çekemeyenlere tavsiye edeyim.
Hitaplarına önce dikkat et.Yaşın kaç belli değil zaten.Seni çekemeyeceğim herhangi bir durmum yok.Birinci olupta bir tarafın kalkmasın yoksa birileri çok fena indirir ;)
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

millet artık gbm x , gaffarla t.... geçiyor. biz 1500 fizikle daha içeri giremedik. adaletli dünya. biride çıkıp hiç gaffar kesmemiş 5 kişiyle 2 saatte gbmx 2 saatte gaffar kestik derse o zaman tebrik ederim. çok zor bir iş başarmış demektir :D .

bırakın artık şu meseleleri taktik bulunmuş birileri kesmiş.artık taktiği istediğin kadar değiştir istediğin kombinasyonla gir.iş biraz şans birazda tecrübeye bakar.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön