Oyun içinde çok ağır küfür ediliyor ?
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyun içinde çok ağır küfür ediliyor ?
adamlıktan bahsedene bak handschar kıngsın dağılalım bız :mrgreen:
Ceza .....
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Koskoca avukat olmuşsun daha hakkını nasıl arayacağını, kendini nasıl ifade edeceğini bilmiyorsun. Devrik cümleler, mantık hataları, anlaşılması zor gereksiz uzun cümleler. Sana tavsiyem hakkını araman. Çünkü hakimin karşısında avukat vasfıyla sıfır kelvin eldivenimi geri vermiyorlar diyeceğin anı çok merak ediyorum doğrusu. Hoş olay o hadde gelir miWanderer yazdı:Sayın yönetim size sormak istediğim, oyunculardan birisi GM lere'in anasına küfür etse süresiz ban alıyorda bizlere küfür eden neden 3 yada 5 gün sus alıyor bizlerin anasındamı sorun var yoksa sizlerdemi ? Nasıl bir yönetim sistemidir açıklarmısnız ?
Eski bir oyuncu olarak artık bu oyunda adaletsizlik olduğunu defalarca görmeme rağmen arkadaşlarımın ısrarıyla oynuyordum. Ama yazık sizlere verdiğim paraları helal etmiyorum açıkçada ifade ediyorum.Nasıl bir adalet sisteminiz var ?
Adam Yaradanımza küfür ediyor hala oyunda arkadaş sizler ne kadar geniş insanlarsınız ? Adam çarına yıllık sigorta yaptırmış diyor beni kimse banlıyamaz çarıma sigorta yaptırdım ?
Daha sizlere sayfalarca yazmak istiyorum ama yukarıda yazdılarıma vereceğiniz cevapları tahmin ettiğim için gerek duymuyorum.Yazık cidden yazık ruslar dahi sizlerden daha iyi oyunda küfür yazmana müsade etmiyor bırak küfürü #@!? dahi yazamıyorsun. Sizde akçeyi nasıl satarım adam analarına küfür etsin gm ye ederse süresiz banlasın.Bırakın ya ha mahkemelik olalım derseniz sonuna kadar da olurum.
Sıfır kelvin eldivenimi yanlışlıkla sattım 15 den fazla mail attım otomatik mail yolladınız doldurdum gönderdim her defasında yanıt dahi alamadım aylarca eşya iadesini takip ettim . Bumu sizin oyun adaletiniz.
SORU : Oyun içinde çok ağır küfür ediliyor , o küfürlerin resmini çekip şikayette bulunsak bir sonuç alır mıyız ?
CEVAP : Hakaret ve sövme Türk Ceza Kanunu'nda suç olarak düzenlenmiştir. Dolayısıyla size yönelen bu tür bir hakaret ya da sövme olursa cumhuriyet savcılığına başvurabilirsiniz. Bunun ispatı ayrı bir konudur. Resimlerini de çekebilirsiniz ancak asıl olarak cumhuriyet savcılıkları bu konuyu araştıracak ve delil toplamaya çalışacaktır. Eğer bu küfürler oyunun kendi içindeki küfürler ise yani bizzat oyunun kendisinde bunlar varsa, dışarıdan üçüncü kişilerce yazılmıyorsa o zaman bu oyunu hazırlayan firmalar ile ilgili de cezai takibat yapılabilir.
Av. Ali Osman ÖZDİLEK
Niye bunları yazdım biliyor musun? Ya bir avukat tanıdığının ismini damga vurdun, yada gerçekte öyle bir avukat bile yok. Çünkü avukat dediğin adam, işin prosedürünü bilir gelip forumda gövde gösterisi peşinde koşturmaz. Yapacağı varsa yapar. Madem avukatsın buralarda boş boş parmaklarını yoracağına, oyunda küfür edenin saatine kadar not et, yaz dilekçeni ver savcılığa. Nede olsa hergün adliye yollarındasındır. Böylece bizde rahata ereriz inşallah
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- mescan53
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bak birader bu ülkede ( türkiye ) bır kadının elini kesıp elındeki bıleziği çalsan 5 yıl yersin. Fakat bir kadının evıne ızinsiz girip tecavuz etsen sonra cıksan gitsen sadece 3 yıl yersin. Size soruyorum. Kacımız '' kolum gideceğine namusum gitsin '' der? Boyle seyler her kurumda her ortamda olur. Adalet tam oturmayabilir. .
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII