Migrat25 yazdı:Merhaba İlk Öncelikle Şunu Söylemek İstiyorum 5 Ay Önce Bir iftira Attılar 5 Ay Girmedim Oyuna Bir Sevdiğimin Sayesinde Döndüm Oyuna Lodostan Çıkıp Herşeyden Uzak Olmak Arz Olmak İstiyorum Dostum Kalmadığı İçin Tek Tabanca Değilde Artık Birlik beraberlik Dayanışma İçinde Bir Lnca İçerisnde Olmak İstiyorum.Şunuda Söyliyim Sadece 2 Loncaya Hizmet Etmek İstiyorum Arzlardan Diğerini Söylemeyelim Ama Lonca Alımı Gerçekleştirirseniz Beni Çok Mutlu Edersiniz Dürüst Güvenilir Sözünde Durup Yalanı Sevmeyen Birisiyim Loncanıza Alınmasam Bile Dostluk Devam Eder Bir Kapı Kapanır Diğeri Açılır Söyleyecek Başka Bişeyim Yok Saygılarımla...
İsmim Emrah Deniz Yaşım 19 Erzurumluyum 4 Yıllık Oyun Tecrübem Var Oyundaki Net Saatim Hafta İçi 8 saaat Haftasonları Full Giriyorum Önceki Çarlarım beta Çarı Olan CoMaNDeROx'ti.Oyundaki Nickim Migrat Alım İçin Ulaşbileceğiniz Çardır.Msn adresim emrahdeniz.25@hotmail.com
Şu an için üye alımlarımız yok fakat olduğu sırada forum üzerinden sizleri bilgilendiririz .
Selam dostlar nasılınız iyiiniz umarım sanal alemden uzak yaşıyorum artık :=) arada ırada girebildiğim kadar giriyorum oda sece nete kendinize iyi bakın Allaha emanet olun liteyi güncel tutarsanız sevinirim.
FiaNNa yazdı:Selam dostlar nasılınız iyiiniz umarım sanal alemden uzak yaşıyorum artık :=) arada ırada girebildiğim kadar giriyorum oda sece nete kendinize iyi bakın Allaha emanet olun liteyi güncel tutarsanız sevinirim.