<> Kurt Loncası <>
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: <> Kurt Loncası <>
Toplantı hakkında bana sormayın benim hiçbir alakam yoktur ulaşmak istiyorsanız Kurtlarxkadriyeye ulaşabilrisinz

- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Ben çalışıyorum o zamana gelemem izin alıpda neyse bensiz bi buluşma olcak sağlık olsun...Sariyerli yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz üzere Murat Abi(Kurtreis) şuan İstanbul'da
Bizde hazır fırsat bu fırsat İstanbuldaki kardeşlerimizle buluşalım dedik
Buluşma Cuma günü olucaktır
Mekan olarak eminönündeki yeni camii nin avlusunu(agahın yeri) seçtik orda toplanıp sonra oturup muhabbet edebileceğimiz yerlere gideceğiz
Saat şuan belli değil belirlenince onuda yazacağım
İstanbulda oturan ve buluşmaya gelmek isteyen loncadaki kardeşlerimin özelden cep telefonlarını bana ya da Murat abiye yollamalarını rica ediyorum

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Kurtlarxjunior yazdı:Ben çalışıyorum o zamana gelemem izin alıpda neyse bensiz bi buluşma olcak sağlık olsun...Sariyerli yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz üzere Murat Abi(Kurtreis) şuan İstanbul'da
Mekan olarak eminönündeki yeni camii nin avlusunu(agahın yeri) seçtik orda toplanıp sonra oturup muhabbet edebileceğimiz yerlere gideceğiz
İstanbulda oturan ve buluşmaya gelmek isteyen loncadaki kardeşlerimin özelden cep telefonlarını bana ya da Murat abiye yollamalarını rica ediyorum
ben nasıl alıyorum
bende şirkette muhasebe bölümünde çalışıyorum
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
İşler acele mesai yapıyorum yetişmiycek diye adamlar izinmi vericekSariyerli yazdı:Kurtlarxjunior yazdı:Ben çalışıyorum o zamana gelemem izin alıpda neyse bensiz bi buluşma olcak sağlık olsun...Sariyerli yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz üzere Murat Abi(Kurtreis) şuan İstanbul'da
ben nasıl alıyorum
bende şirkette muhasebe bölümünde çalışıyorummazeret diil bu

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- izmirlixbela
- FareAdam Düşmanı
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Bakıyorumda sessiziz bu aralar ... Hadi sessizliği bozalımda görev takımı olarak ilk faaliyetimizi yararlı bir iş için yaplaım
Bakıyorumda çoğu kişi ifliss görevinin olduğunu söylüyor yarın ya da cuma günü iflisse gidelim
Hatırladığım kadarıyla kendimde dahil ediyorum
Kurtlarxmuntazam
Kurtlarxrudboy
Kurtlarxferyat
1-2 kişinin daha vardı ifliss görevi skype ya da msn den konuşalım ayarlayalım arkadaşlar yapalım hallolsun görevleriniz
mynetsobee@windowslive.com ' msn adresim
Bakıyorumda çoğu kişi ifliss görevinin olduğunu söylüyor yarın ya da cuma günü iflisse gidelim
Hatırladığım kadarıyla kendimde dahil ediyorum
Kurtlarxmuntazam
Kurtlarxrudboy
Kurtlarxferyat
1-2 kişinin daha vardı ifliss görevi skype ya da msn den konuşalım ayarlayalım arkadaşlar yapalım hallolsun görevleriniz
mynetsobee@windowslive.com ' msn adresim

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Ayrıca arkadaşlar Görev takımı üyeleri kesinlikle Görev takımı sayfasını ziyaret etsin incelesin aktif bulunsun ... bunun dışında lonca üyeleride takip ederse kendileri adına hayırlı olur biliyorsunuz sizin için yapıyoruz her şeyi

- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Sa Arkadaşlar bildğiniz gibi Cuma günü buluşucaz bizler için güzel bir gün olucak dostluğumuz sanal otamda olmadığını bir kez daha görücez bunun dışında sizlere daha güzel bir haber daha vermek istoyorum yarın Sena ile sözleniyoruz uzun süredi süren birlikteliğimiz artık resmiyetede binicek Allah'ın izni ile yarın söz kesicez hayırlısıyla ertesi günde sizlerle buluşucaz birlikte güzel bir gün geçiricez inşallah 
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
:arrow:kurtreis yazdı:Sa Arkadaşlar bildğiniz gibi Cuma günü buluşucaz bizler için güzel bir gün olucak dostluğumuz sanal otamda olmadığını bir kez daha görücez bunun dışında sizlere daha güzel bir haber daha vermek istoyorum yarın Sena ile sözleniyoruz uzun süredi süren birlikteliğimiz artık resmiyetede binicek Allah'ın izni ile yarın söz kesicez hayırlısıyla ertesi günde sizlerle buluşucaz birlikte güzel bir gün geçiricez inşallah
Tebrikler Murat abi, inşallah bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat sürersiniz, Allah mutluluğunuzu daim etsin, hayırlı olsun...
../alkış

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Çok sevindim Murat inşallah Sevginiz Daim olur nice yılları birlikte geçirirsiniz
kurtreis yazdı:Sa Arkadaşlar bildğiniz gibi Cuma günü buluşucaz bizler için güzel bir gün olucak dostluğumuz sanal otamda olmadığını bir kez daha görücez bunun dışında sizlere daha güzel bir haber daha vermek istoyorum yarın Sena ile sözleniyoruz uzun süredi süren birlikteliğimiz artık resmiyetede binicek Allah'ın izni ile yarın söz kesicez hayırlısıyla ertesi günde sizlerle buluşucaz birlikte güzel bir gün geçiricez inşallah