ChuckBartowsKi yazdı:Dostlar Nasılsınız Oyunda Rastlıyamıyoruz Birbirimize Herşey Yolundamı ? Benim Bu Sarah Karakteri Hala Aktarılmadı 3. Oldu Desteğe Mail Attım Yakında Cevap Verirler Umarım
Hepinize İyi Oyunlar ( Emre İle Ezo Sedat Hariç )
ok by la sarahı sobeeden mynete aktarıyosan mynetteki hesabın maillerine bak onuda onaylaman gerekiyo o yüzden aktarılmamış olabiler
Mynetten Sobeeye Denedim Mynetten Ttnete denedim Olmuyo Başkann El At Bu Duruma
ChuckBartowsKi yazdı:Dostlar Nasılsınız Oyunda Rastlıyamıyoruz Birbirimize Herşey Yolundamı ? Benim Bu Sarah Karakteri Hala Aktarılmadı 3. Oldu Desteğe Mail Attım Yakında Cevap Verirler Umarım
Hepinize İyi Oyunlar ( Emre İle Ezo Sedat Hariç )
ok by la sarahı sobeeden mynete aktarıyosan mynetteki hesabın maillerine bak onuda onaylaman gerekiyo o yüzden aktarılmamış olabiler
Mynetten Sobeeye Denedim Mynetten Ttnete denedim Olmuyo Başkann El At Bu Duruma
tamam destekten birine ulaş adımı ver ilgilenirler seninle ama dikkatli ol çarlar tamamen gidebilir
Arkadaşlar Nasılsınız Bu aralar oyuna fasla giremıyorum malum askerlik yatırım yapmak zorundayım mesai yapıyorumn geceleri 12ye kadar zaten o saatten sonrada oyuna giremıyorum en kısa zamanda bolca görüşmek dilegiyle şimdilik esen kalın sayqıLarımLa Enqinn..
EZaNa BiLaL GeReK EKMeGe HeLaL GeReK BiZe Bu SaNaL ALeMDe ÇaKaL DeiL SaNSaR DeiL ADaM GiBi DosT GeReK..engin kaya