ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ
- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
Re: ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ
AmisoSxxClaRenCe yazdı:AmisoSxxClaRenCe yazdı:HarunYILMAZ yazdı:
LONCA YETKİLİLERİ/color]
BizeHerYerTRbzon & Nightspeed => Genel Koordinatör Lonca Başkanı ( Yunus Emre )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AmisoSxxPitbuLL & Amisosxxdüello => KURUCU ( Celal )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisosGaMe => KURUCU ( Harun )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
AmisosxxAga ß Amisosxxreyizz => KURUCU ( Mustafa )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisosxxDanger => KURUCU ( Adem )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
AmisoSxxDyNaC & Amisosxxgaddar => Lonca Yetkilisi (Emre )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisoSxxClaRenCe & AmisoSxxReDNoSe => Lonca Forum Sözcüsü ( İbrahim )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
LONCA ÜYELERİ/color]
xXxSERDARBEYxXx & Serdarbey => Üye ( Serdar )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Heroxgandalf => Üye ( Burak Emre )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
AmisoSxxIaReNoSI & Arenos => Üye ( Eren ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Mimarov => İzinli Üye ( Zekeriya ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Rapturka => İzinli Üye (Furkan )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Amisosxxcrayzozz => Üye ( Oğuzhan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Raito => Üye ( Furkan ) [color=#FFBF00
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Mevlanax => Üye ( Onur )
Çerkeş & Eclipsexşifa => Üye ( Hasan )
=> Topluma aykırı davranışlar sergilenmemelidir.
=> Lonca üyeleri birbiriyle dayanışma içinde olmak zorundadır.
=> Birlik ve beraberlik sağlanmalıdır.
=> Yapılacak toplantılara katılmak zorunludur.
=> Toplantıya katılamayacakların ''Lonca Yönetimini'' mazeretiyle birlikte bilgilendirmelidir.
=> Forum Üzerinden yapılan Başvurular dikkate alınmayacaktır.
=> Loncamıza katılacakların Hırsızlık v.s konularda adının geçmemiş olması gereklidir.
=> Lonca içinde alınan önemli kararlar lonca dışına sızdırılmamalıdır.
=> Lonca Üyeleri ; Kullanıcı paneli => imza bölümüne ''Amisos Loncası'' eklemek zorundadırlar.
=> Loncamıza Yeni kabul edilen/edilecek üyeler tamamiyle loncamıza mensup değillerdir.
Bir süre Lonca yönetimi tarafından izleneceklerdir.
Lonca ve oyun kurallarına uymayanlar hakkında '' Cezai İşlemler '' başlatılacaktır.
Lonca Sitemiz
Lonca Başvuru Formu
En güncel ve Daimi üye listemiz budur.
Çözülemesede Çemberlitaşın Gizemi, Unutulmayacaksın Lonca Sistemi![]()
|| AmiSoS LoNcaSı ||
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Duyurular ;
AmisoSxxÇlgnTürK ( Ertürk ) Kardeşimiz hayatında oluşan olumsuzluklar nedeniyle oyunu bırakmış, loncamızdan ayrılmıştır.
AmisoSxxClaRenCe ( İbrahim ) Kardeşimiz Loncamızın yeni forum sözcüsüdür. Yeni Görevlerinde üstün başarılar dilerim
Lonca başvuruları iptal olmuştur. Bundan sonra kefaret sistemi ile üye alımı yapılacaktır.
AmisoSxxÇlgnTürK ( Ertürk ) Kardeşimiz hayatında oluşan olumsuzluklar nedeniyle oyunu bırakmış, loncamızdan ayrılmıştır.
AmisoSxxClaRenCe ( İbrahim ) Kardeşimiz Loncamızın yeni forum sözcüsüdür. Yeni Görevlerinde üstün başarılar dilerim
Lonca başvuruları iptal olmuştur. Bundan sonra kefaret sistemi ile üye alımı yapılacaktır.
.
.
.
- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
CelalYILMAZ yazdı:Duyurular ;
Sağolasın Celal abi ben Kefaret sistemini tam olarak anlamadımda açıklama yapabilirmisin?
- Arenos
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Osmanlı
Hayatında Başarılar Dilerim Ertürk...CelalYILMAZ yazdı:Duyurular ;
İbrahim Yeni Görevinde Başarılı Olman Dileğiyle...
oOo Arenos oOo
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY!

- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
İbrahim ;
Loncaya dahil olmak isteyen her kim olursa olsun lonca içerisinde 1'i ona kefil olmak zorunda. Kefil olacak kişinin sözüne bakılarak alınacak. Kefil olduğun kişi hata yaparsa onunla beraber sende ceza alacaksın veya atılacaksın. Yani deneme-yanılma yönteminden daha ağır bir yönteme geçtik. İnce eleyip sık dokuyacağız. Az olup öz olacağız. Oyunda değil muhabbette güçlü olacağız
Loncaya dahil olmak isteyen her kim olursa olsun lonca içerisinde 1'i ona kefil olmak zorunda. Kefil olacak kişinin sözüne bakılarak alınacak. Kefil olduğun kişi hata yaparsa onunla beraber sende ceza alacaksın veya atılacaksın. Yani deneme-yanılma yönteminden daha ağır bir yönteme geçtik. İnce eleyip sık dokuyacağız. Az olup öz olacağız. Oyunda değil muhabbette güçlü olacağız
.
.
.
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: NEMESİS
Selamun Aleyküm Sevgili Loncam
Herkese iyi bayramlar.
Yarın yola çıkıyorum allahın izniyle Cumartesi sabahı sizlerle birlikte skypte olacağım hepinizi çok özledim .
Hepinizi yarın birlikte görmek istiyorum
Herkese iyi bayramlar.
Yarın yola çıkıyorum allahın izniyle Cumartesi sabahı sizlerle birlikte skypte olacağım hepinizi çok özledim .
Hepinizi yarın birlikte görmek istiyorum
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: NEMESİS
Bu arada Ashabıda parlattım Eren yarın ben gelene kadar takıl bence
İbo yeni görevinde üstün başarılar dilerim kardeşim :mrgreen:
Ertürk böyle bırakıp gitmen beni çok üzdü gerçek hayatında başarılar
Ertürk böyle bırakıp gitmen beni çok üzdü gerçek hayatında başarılar
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
- Arenos
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Osmanlı
Tamam kardeşim kusura bakma bişey düşüremedimIIxDyNaCxII yazdı:Bu arada Ashabıda parlattım Eren yarın ben gelene kadar takıl bence![]()
Ertürk böyle bırakıp gitmen beni çok üzdü gerçek hayatında başarılar![]()
oOo Arenos oOo
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY!

- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
Sağolun arkadaşlar
Emre benimde Ashab geldi gelecek ona göre. :mrgreen:
Emre benimde Ashab geldi gelecek ona göre. :mrgreen: