kurtreis yazdı:Yine uykusus bir gün 5 te yattım 7 de kalktım bu işin sonu nereye varıcak böyle bilmiyorum ...
<> Kurt Loncası <>
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: <> Kurt Loncası <>
Fazla salma kendine dikkat et 

- izmirlixbela
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
sa koly gelsin hayırlı cumalar hayırlı günler iyi oyunlar iyi forumar..
yasin yewsa madenler sende kalsın sana lazımsa sat ben oyuna dündümmü sen den alırım sana lazımsa kulllana bilrisin madenleri daha oyuna dönmeme çok var
:)
yasin yewsa madenler sende kalsın sana lazımsa sat ben oyuna dündümmü sen den alırım sana lazımsa kulllana bilrisin madenleri daha oyuna dönmeme çok var
KurtlarxFedakar
- kurtlarxferyat
- İri Fare Avcısı
MErhaba güzel Ailem uzun süredir Forum a giremıyorum. Şu anda girmemim sebebi hayırlı bir haber vermekdir. Web sayfamız hazır denilicek durumda sadece Kurtereiis i beklıyorum Kontrolllerınden ve onayından sonra Siz aileme Sunacagım sitemizi. Sitemize Forum yöneticileri Alınıcaktır. Sitemizin ön yüz rengni Siyah ve Gri renk olarak ayarladım.
Portal ve Forum yönetimi oldukca basit bir sistemdır kendisini bu göreve uygun gören kişiler oyunda olsaun Kurtlarxferyat Veyahut buradan yazının altından isimlerini yazmalarını rica edıyorum. Büyük bir ihtimale Web sitemiz Yarın aktif olucaktır...
Sitede Bide güzel bir sey yaptım
Kayıt olacağınız zaman Spammer lere engel olmak için 1 Modul var Size Soru Soruyor soruyu cevaplamazsanız uye olamıyorsunuz. Bizim sitemizdeki Soru Şu Şekilde
Kayıt Güvenlik Sorusu:
İkv nin En kaliteli Loncası hangisidir ? Cevap : Kurtlar
))))
Portal ve Forum yönetimi oldukca basit bir sistemdır kendisini bu göreve uygun gören kişiler oyunda olsaun Kurtlarxferyat Veyahut buradan yazının altından isimlerini yazmalarını rica edıyorum. Büyük bir ihtimale Web sitemiz Yarın aktif olucaktır...
Sitede Bide güzel bir sey yaptım
Kayıt olacağınız zaman Spammer lere engel olmak için 1 Modul var Size Soru Soruyor soruyu cevaplamazsanız uye olamıyorsunuz. Bizim sitemizdeki Soru Şu Şekilde
Kayıt Güvenlik Sorusu:
İkv nin En kaliteli Loncası hangisidir ? Cevap : Kurtlar

Kurtlarxferyat
Kurtlarxscream
Kurtlarxsamaraa
Blackbeard
Dergahxferyat
Http://www.Kurtloncasi.com
Selamün aleyküm ,
Daha önce bahsettiğim (Eski Tılsım) hakkında yapılacak toplantı tarihi ve saati
01-08-2010 pazartesi saat: 21:00 diye düşündüm.
Çünki kimse bir tarih vermedi.
Bende bu pazarın uygun olucağını düşündüm.
Şimdiden katılımda bulunacak arkadaşlara teşekkür ederim.
İnşaallah yapılacak toplantı Tılsım için hayırlı kararların çıkacağı bir toplantı olur
Hayırlı akşamlar , İyi forumlar
Daha önce bahsettiğim (Eski Tılsım) hakkında yapılacak toplantı tarihi ve saati
01-08-2010 pazartesi saat: 21:00 diye düşündüm.
Çünki kimse bir tarih vermedi.
Bende bu pazarın uygun olucağını düşündüm.
Şimdiden katılımda bulunacak arkadaşlara teşekkür ederim.
İnşaallah yapılacak toplantı Tılsım için hayırlı kararların çıkacağı bir toplantı olur
Hayırlı akşamlar , İyi forumlar
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Selam baylar bayanlar ve kurt Aileso Pazartesıden ıtıbaren artık hep oyundayım ısler yoluna gırdı Bu arada Eskı tılsım fıkrı güzelmiş tebrikler xD
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
kurtreis yazdı:Yine uykusus bir gün 5 te yattım 7 de kalktım bu işin sonu nereye varıcak böyle bilmiyorum ...
abi cidden dikkat et yorgun düşceksin bu gidişle hasta olcan Allah korusun
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Sariyerli
- Zincir Bozan
cansever18181 yazdı:Selam baylar bayanlar ve kurt Aileso Pazartesıden ıtıbaren artık hep oyundayım ısler yoluna gırdı Bu arada Eskı tılsım fıkrı güzelmiş tebrikler xD
nerdesın lan sen
TILSIM - KURT LONCASI
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Nereye böyle Feryat ?
Böyle sorunlardan sonra oyunmu bırakılır
Kaç kere yaşadık bunları bak hala aynı yerdeyiz loncamızın yanındayız ... öyle zaman oldu bıraktık grubumuzu milletin görevleriyle ugrastık 3 kuruşluk adam bizim sayemizde kazandığı itemlerle hava atarken biz sükunetimizi koruduk...
Hemen karar verme ben bu yazıyı okumadım kabul ediyorum Sağlıklı şekilde bir konuş Muratla onndan sonra oyununn başına dön bir anlık öfke bitirmesin seni
Kaç kere yaşadık bunları bak hala aynı yerdeyiz loncamızın yanındayız ... öyle zaman oldu bıraktık grubumuzu milletin görevleriyle ugrastık 3 kuruşluk adam bizim sayemizde kazandığı itemlerle hava atarken biz sükunetimizi koruduk...
Hemen karar verme ben bu yazıyı okumadım kabul ediyorum Sağlıklı şekilde bir konuş Muratla onndan sonra oyununn başına dön bir anlık öfke bitirmesin seni
kurtlarxferyat yazdı:Hayırlı aksamlar.
Az önce kadımde olan haksızlıkdan ne kadarda yapılan haksızlık zoruma gitmese haksızlıgı yapan kişinin destek görmesı zoruma gittiği için Bu gün itibari ile oyunu bırakıyorum. Cogunuz zaten su adna kadımdesınız ve olan olayı bılıorsunuz herhangi bir açıklama yapaya gerek duymadım. Kurtreiis in olaydan haberının olması yeterlıdır... Bütün itemlirimi materyallerımı Oyundan sevdiğim bir arkadas devr edıyorum carlarımı siliyorum Herkeze iyi oyunlar - Forumlar.

- RiamaX
- Işık Hanım'ın Elemanı
~~\*\SelamıN AleyküM KolaY GelsiN~~\*\
Beni görüpte kendini sınama sadece göre bildiğin kadarım!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
- Sariyerli
- Zincir Bozan
kasaphasan06 yazdı:Nereye böyle Feryat ?
kurtlarxferyat yazdı:Hayırlı aksamlar.
Az önce kadımde olan haksızlıkdan ne kadarda yapılan haksızlık zoruma gitmese haksızlıgı yapan kişinin destek görmesı zoruma gittiği için Bu gün itibari ile oyunu bırakıyorum. Cogunuz zaten su adna kadımdesınız ve olan olayı bılıorsunuz herhangi bir açıklama yapaya gerek duymadım. Kurtreiis in olaydan haberının olması yeterlıdır... Bütün itemlirimi materyallerımı Oyundan sevdiğim bir arkadas devr edıyorum carlarımı siliyorum Herkeze iyi oyunlar - Forumlar.
Kardeşim ne demek oyunu bırakmak yapma lütfen
Taşkın'la bende bir ara bu durumun eşiğine gelmiştik az daha oyunu bırakıyorduk fakat düşününce ortaya çıkan bir sonuç vardı aynen şuydu ;
Bize bu tarz rahatsız edici davranışları sergileyenlerin amacı zaten bize oyunu bıraktırmak
Amaçları Kurt Loncasının birlik , bütünlük ve kardeşlik duygularını zayıflatıp bizi dağıtmak
Sende oyunu bırakırsan bu adamların ekmeğine yağ sürmüş olursun
Tabi bu durumda ne olursa olsun oynamak istemezsen bize sadece kararına saygı duymak kalıyor
Lakin dediğim gibi senin bu oyunu bırakman o davranışları yapan adama zarar vermiyor aksine onu sevindiriyor gel bir kez daha düşün haklı olduğumu göreceksin
Düşmanlarını sevindirmemek için gel ve loncanın yanında ol diyorum
TILSIM - KURT LONCASI