dostum sen koyu bi lodos sunFianxaspendos yazdı:Forum üzerinden şu an için yardımcı olabilirim,konu neydi ?xARZx yazdı:Aranızdaki en yüksek görevli veya sözcünüz kim ?
[FiaNNa Loncası] "Fianx"
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [FiaNNa Loncası] "Fianx"
Harponxlider (49)[(^)Latif]
xARZx yazdı:dostum sen koyu bi lodos sunFianxaspendos yazdı:Forum üzerinden şu an için yardımcı olabilirim,konu neydi ?xARZx yazdı:Aranızdaki en yüksek görevli veya sözcünüz kim ?arz olan bir başkanla görüşmem gerekiyor o yüzden Fianxleewoht tu sanırım ona ulaşmalıyım her halde
Her Fian Arzdır Arda buraya yazarken Arz olarak yazmıştır eminol
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
Fianxleewoht kardesm bu arada kapalı çarsıdan oyunda bana ulas demsn.. pm atıorm yoksun konu nedi acaba ? madenmi?
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
Yanlış anlaşılmasında ben tam bir arzla görüşsem çok daha iyi olucaktı ve bilgilendirdm kendisini nedenini yakında görüceksiniz ...FiaNNa yazdı:xARZx yazdı:dostum sen koyu bi lodos sunFianxaspendos yazdı:Forum üzerinden şu an için yardımcı olabilirim,konu neydi ?xARZx yazdı:Aranızdaki en yüksek görevli veya sözcünüz kim ?arz olan bir başkanla görüşmem gerekiyor o yüzden Fianxleewoht tu sanırım ona ulaşmalıyım her halde
Her Fian Arzdır Arda buraya yazarken Arz olarak yazmıştır eminolEvet konu neydi ?
Arda hariç ozmn herkezle görüşebilirsinxARZx yazdı:Yanlış anlaşılmasında ben tam bir arzla görüşsem çok daha iyi olucaktı ve bilgilendirdm kendisini nedenini yakında görüceksiniz ...FiaNNa yazdı:xARZx yazdı:dostum sen koyu bi lodos sunFianxaspendos yazdı:Forum üzerinden şu an için yardımcı olabilirim,konu neydi ?xARZx yazdı:Aranızdaki en yüksek görevli veya sözcünüz kim ?arz olan bir başkanla görüşmem gerekiyor o yüzden Fianxleewoht tu sanırım ona ulaşmalıyım her halde
Her Fian Arzdır Arda buraya yazarken Arz olarak yazmıştır eminolEvet konu neydi ?
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
Bizim Ergen Arz olur Arda Arz olmaz abi...FiaNNa yazdı:xARZx yazdı:dostum sen koyu bi lodos sunFianxaspendos yazdı:Forum üzerinden şu an için yardımcı olabilirim,konu neydi ?xARZx yazdı:Aranızdaki en yüksek görevli veya sözcünüz kim ?arz olan bir başkanla görüşmem gerekiyor o yüzden Fianxleewoht tu sanırım ona ulaşmalıyım her halde

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- xARZx
- FareAdam Düşmanı
İlgi için teşekkürler bilin karşılığıda güzel dönücektir Fianxleewoht a gerekenleri yazdm .
Evulation yazdı:Fianxleewoht kardesm bu arada kapalı çarsıdan oyunda bana ulas demsn.. pm atıorm yoksun konu nedi acaba ? madenmi?
Aynen kardesım maden konusunda ıdı
LEEWOHT
LEEWOHT
TaTaNgAxEbKK yazdı:Bizim Ergen Arz olur Arda Arz olmaz abi...FiaNNa yazdı:xARZx yazdı:dostum sen koyu bi lodos sunFianxaspendos yazdı:Forum üzerinden şu an için yardımcı olabilirim,konu neydi ?xARZx yazdı:Aranızdaki en yüksek görevli veya sözcünüz kim ?arz olan bir başkanla görüşmem gerekiyor o yüzden Fianxleewoht tu sanırım ona ulaşmalıyım her halde
![]()
Orasıda doğru Berk'im
LEEWOHT
LEEWOHT