Ultor Panpa hatalı Olduğunu Düşünüyosanız Tekrardan Başvurun Demişti 1-2 Arkadaşa Cevap Geldi Bana gelmedi Diye başvurdum panpa Sen Açıklama Yaptın Şimdi Sülalem Raad Eyw.Demeter yazdı:Merhabalar
Hepinizin Rehber Ekip başvurusuna göstermiş olduğu ilgi için teşekkür ederiz.
Rehber alımları henüz sonuçlanmamıştır.Hatalı başvurularda tekrar başvurabilirsiniz.Yalnız hatalı olmadığı halde tekrar tekrar aynı başvuruyu yapmanın bir faydası bulunmamaktadır.En fazla başvuruyu gönderen alınacak diye bir durum söz konusu değildir
İKV Yeni Rehberlerini Arıyor! [Başvurular Sona Erdi]
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: İKV Yeni Rehberlerini Arıyor!

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
boşver panpa rehber olsan nolcek ceketi satıp charı baska hesaba aktarıp zevk-i sefa sürersin en fazlahaydegidelumm yazdı:Ultor Panpa hatalı Olduğunu Düşünüyosanız Tekrardan Başvurun Demişti 1-2 Arkadaşa Cevap Geldi Bana gelmedi Diye başvurdum panpa Sen Açıklama Yaptın Şimdi Sülalem Raad Eyw.Demeter yazdı:Merhabalar
Rehber alımları henüz sonuçlanmamıştır.Hatalı başvurularda tekrar başvurabilirsiniz.Yalnız hatalı olmadığı halde tekrar tekrar aynı başvuruyu yapmanın bir faydası bulunmamaktadır.En fazla başvuruyu gönderen alınacak diye bir durum söz konusu değildir
Merhabalar Oyuncu
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Bir seyi merak ettim oyunda biri kendini rehber diye tanitip rehber olmayan biri ceza alır mi?
hayırKedy yazdı:Bir seyi merak ettim oyunda biri kendini rehber diye tanitip rehber olmayan biri ceza alır mi?
auril & DoubleLift
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
{REHBER} Seçilecek Herkese görevinde başarılar dilerim.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Kardeşim Sen bunu Yazdınya Senin Rehberlik ile bütün düşüncelerin ortaya çıktı ama o yazdıklarının hiçbiri gerçekleşemez çünkü rehber çeketi yani [Sobee Hatırası] ceketi Aktarılmaz alışwerişe konmaz sadece yansıtabilirsin zenginlik sefalık ve pis hareketin boşuna olurLatifGetiren yazdı:boşver panpa rehber olsan nolcek ceketi satıp charı baska hesaba aktarıp zevk-i sefa sürersin en fazlahaydegidelumm yazdı:Ultor Panpa hatalı Olduğunu Düşünüyosanız Tekrardan Başvurun Demişti 1-2 Arkadaşa Cevap Geldi Bana gelmedi Diye başvurdum panpa Sen Açıklama Yaptın Şimdi Sülalem Raad Eyw.Demeter yazdı:Merhabalar
İkv ile İlgili Biraz Tecrübe kazan Ondan Sonra Böle çakallıklar yapmaya çalış
İyi Oyunlar...
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
Yanlış hatırlamıyorsam rehber ceketini yansıtmak YASAKTI.kandemir yazdı:Kardeşim Sen bunu Yazdınya Senin Rehberlik ile bütün düşüncelerin ortaya çıktı ama o yazdıklarının hiçbiri gerçekleşemez çünkü rehber çeketi yani [Sobee Hatırası] ceketi Aktarılmaz alışwerişe konmaz sadece yansıtabilirsin zenginlik sefalık ve pis hareketin boşuna olurLatifGetiren yazdı:boşver panpa rehber olsan nolcek ceketi satıp charı baska hesaba aktarıp zevk-i sefa sürersin en fazlahaydegidelumm yazdı:Ultor Panpa hatalı Olduğunu Düşünüyosanız Tekrardan Başvurun Demişti 1-2 Arkadaşa Cevap Geldi Bana gelmedi Diye başvurdum panpa Sen Açıklama Yaptın Şimdi Sülalem Raad Eyw.Demeter yazdı:Merhabalar
İyi Oyunlar...
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Son Dem
ne zmn sonuclanıyor bilgısı olan var mı ? görev alacak arkadaslar basarılar saygılar..
meranda ceketı satanlar oldu arkadasım sen uyankandemir yazdı:Kardeşim Sen bunu Yazdınya Senin Rehberlik ile bütün düşüncelerin ortaya çıktı ama o yazdıklarının hiçbiri gerçekleşemez çünkü rehber çeketi yani [Sobee Hatırası] ceketi Aktarılmaz alışwerişe konmaz sadece yansıtabilirsin zenginlik sefalık ve pis hareketin boşuna olurLatifGetiren yazdı:boşver panpa rehber olsan nolcek ceketi satıp charı baska hesaba aktarıp zevk-i sefa sürersin en fazlahaydegidelumm yazdı:Ultor Panpa hatalı Olduğunu Düşünüyosanız Tekrardan Başvurun Demişti 1-2 Arkadaşa Cevap Geldi Bana gelmedi Diye başvurdum panpa Sen Açıklama Yaptın Şimdi Sülalem Raad Eyw.Demeter yazdı:Merhabalar
İyi Oyunlar...
auril & DoubleLift
- NothingMan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Her sabahki gibi gözümü açar açmaz (Genelde 1-2 de uyanırım ama bugün uykum erken kaçtı 11:20 de) önce maillerime gelen 10-20 tane arasından O'nu aradım!
) bulamayınca foruma koştum, yine birşey yok la?
Rehber Ceketi Satılamaz,Aktarılamaz.
İlk rehber seçimlerinde böyle bir hata oldu ise şimdi düzeltilmiştir.
Bazı arkadaşlar sırf ceket için istese de bu işi , cidden yardım edip ben ve benim gibi Üst basamağa (GM liğe) yükselmek için uğraşıp seçilmek için didinen kişileri geçiyor. Mâlum şans işi.
Rehber Ceketi Satılamaz,Aktarılamaz.
İlk rehber seçimlerinde böyle bir hata oldu ise şimdi düzeltilmiştir.
Bazı arkadaşlar sırf ceket için istese de bu işi , cidden yardım edip ben ve benim gibi Üst basamağa (GM liğe) yükselmek için uğraşıp seçilmek için didinen kişileri geçiyor. Mâlum şans işi.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.