Topkapı Sarayı Hizmete Açılıyor!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Topkapı Sarayı Hizmete Açılıyor!

Mesaj gönderen yunus1907 »

MaRsCHaLL yazdı:Bu yönetimi ve bu zihniyeti ayakta alkışlıyorum. Ne zaman bi sorun gündeme gelse yeni bir eklenti çıkıyor ve sorunlar unutturmaya çalısılıyor. Yani birazda aldıgınız paraların karsılıgını verseniz nasıl olurdu ? Bu eklenti için eminimki yeni bir kutu vb. bişe çıkacak ve herkes onu almak için birbiriyle yarısacak. Sudan sebepler için bile akçe sahibi olmak gerekiyor. Örneğin şikayet etme hakkı . Ben bir oyuncu olarak oyun kurallarına uygun olmayan her şeyi şikayet etme hakkına sahip değil miyim? Bu neden bi ayrıcalık onu anlamıyorum . Bu kadar para aldınız. Bu aldıgınız paraların yüzde 30 nu oyuna harcasaydınız bugun oyun TÜRKİYENİN en iyi oyunuydu. Diyorsunuz ki bu oyundan aldıgımız paraları diğer oyunlarımızada yatırım yapıyoruz. Böyle bi keriz bulursanız bizede söyleyin beraber kandıralım :D Biz bu oyun için para yatırıyoruz diğer oyunlarınız için değil. Güyah iyileştirme olmus sunucularda. Bu nasıl bi iyileştirmedir? Yapamıyorsunuz bari insanları keriz yerine koyup iyileştirme yaptık diye palavralar atmayın. Bu dakikadan itibaren oyuna en ufak bi yardım bile yapmacagım. Şimdi birisi çıkıp dicek ki oyun senin yardımlarınla mı ayakta duruyor. Ama eminimki bu yazıyı okuduktan sonra yada okumadan önce de böyle düşünen insanlar kesinlikle vardır. Oyunu yakında adı İSTANBUL TİCARET VAKTİ diye değişecektir. Yazımı kaldırın yada hesabı bloklayın. Umrumda değil hesap bol tekrar yazarım siz kaldırırsınız bu böyle sürer..

aynen katılıyorum kardeşim yazına ve yönetimi boykot edip hiç bir ürün almıyoruz,zaten alıcagımız'da varsa hiç bir yerde olmıyor kutu :)
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

11 mayısta duyuru oldu geçen zaman 1 ay 1 hafta madem hazır olmayan bir şey var ortada neden duyuru yapıyorsunuz. Sabır etmek bir yere kadar yönetim istifa. Ayıp be bir sabahta kalktığımızda forumda Topkapı Sarayı Açıldı diyin artık. Hazır olmayan bir şeyin neden duyurusunu ilan etme gereği duyursunuz kandırmaya yönelik çalışmalarmıdır bunlar. Yuhlar size olsun . Bu yönetim bir gün iş yapmayı öğrenen kişilerle donatılacak inşallah.
Resim
Kullanıcı avatarı
KarargahxParazit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KarargahxParazit »

[quote="Nerull"]
ResimResim

TOPKAPI SARAYI LONCA MERKEZİ
21 HAZİRANDA SİZLERLE!!

Topkapı sarayı Lonca Merkezi, yaz mevsimi içerisinde Haziran ayının 21. günü sizlerle!

“Eski Duyurular” sayfasına dön