Turker82 yazdı:Dün aksam düzenlenn kelime avcısı oyununu meranda bilen TüRKeR karakterinin sahibiyim o sırada elektirik gitti için ödülümü alamadım ne yapmam gerek simdiden teşekkürler
Selam TüRKeR,
Etkinlik sonrası, gün içi yapılan kontrollerde ve forumda yapılan bilgilendirmeden sonra halen online olmadığınız görülmektedir.Saat 21:00 itibariyle ve takip eden saatlerde sunucunuzda bulunmanız durumunda ödülünüzü alabilirsiniz İyi eğlenceler dileriz.
Estellixeymen yazdı:Benim düşüncem lonca savaşlarının er meydanına girmek kadar kolay olması. Diğer oyunlarda bu çok kolay yapılıyor bizde neden olmasın? Örneğin er meydanına girer gibi (/Savaş 1) kolayca girebileceğimiz bir yer olur ve aynı lonca üyelerinden kurulmuş 6 kişilik grupların girebileceği bir yer olursa oyuna biraz renk gelir ve insanların yapacağı bir şey kalmadığı zaman lonca savaşı yapabilir. Bunu isterseniz bir etkinlik şeklinde de yapabilirsiniz. Ama Er meydanı gibi olursa biz oyuncular açısından çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Kendimden örnek vereyim savaşçı ve büyücü karakterimin çemberlitaş migrat ve sığınaklardan alacağı her hangi bir itemi kalmadı o yüzden oyuna girdiğim zaman yapacak bir şeyim kalmıyor ve bu da oyundan soğumama neden oluyor. Benim gibi onlarca lonca arkadaşım var. Boş boş oyunda durmak yerine bir lonca savaşı yapabileceğimiz bir yer olsa kimse sıkılmaz ve savaş sonucu sohbet kanalında yazabilir. Örneğin "A loncası 20 - 16 B loncası kazanan lonca A loncası tebrik ediyoruz" gibi bir yazı sohbet kanalında yazarsa loncaların gücünü tüm sunucu görür ve bir rekabet ortaya çıkar bu rekabet sayesinde herkes birbiriyle savaşır ve oyunda GM veya Etkinlik sorumluları olmadan kendi yapabileceğimiz bir etkinlik ortaya çıkar. Yeni gelecek olan güncellemede (Arz ve Lodos) bu dediğim etkinlik yer alırsa kendi açımdan çok sevinirim bu etkinliği benden çok isteyen yüzlerce oyuncu var oyunda.
Selam Estellixeymen,
Öneriniz değerlendirilecektir.
Öneriniz ve İKV camiasına olan katkınızdan dolayı teşekkür ederiz.
Terzi Fahri Bey'in de katkılarıyla, kıyametin tişört modasını belirliyoruz.
İstanbul Kıyamet Vakti temalı en iyi tişörtü tasarlayan yarışmacı ödülün sahibi olur!
Örnek bir tişört tasarımı yukarıdaki gibidir.
Görsel yarışma alanındaki bu etkinlik önerisi umarım değerlendirmeye alınır. Sevgiler...
Terzi Fahri Bey'in de katkılarıyla, kıyametin tişört modasını belirliyoruz.
İstanbul Kıyamet Vakti temalı en iyi tişörtü tasarlayan yarışmacı ödülün sahibi olur!
Örnek bir tişört tasarımı yukarıdaki gibidir.
Görsel yarışma alanındaki bu etkinlik önerisi umarım değerlendirmeye alınır. Sevgiler...
Selam JouRney,
Öneriniz değerlendirmeye alınacaktır.Öneriniz ve İKV camiasına olan katkınızdan dolayı teşekkür ederiz.