Arkadaşlar bunda cevapLancak birşey yok elek ve buz drenç mutLaka 1000 oLmaLı çünkü 3 yetenegi bir arada kuLLanıyor.
Fiziksel + buz + elek . buz ve elek 1000 oLması gerek drenç kırdıgından + bide fiziksel vurdugundan biraz fazLa vuruyor ama oda normaL birşey şifacıLara burda biraz iş düşüyor. 9 cana getiremedigimizden o süprüzi biLmiyoruz onuda biLmeyi verin semiha tanktigide basit ama onu açıkLamak dogru degiL kesen arkadaşLarın biLgisi daha fazLadır onLara kaLmış bi durum.
KELLE AVCISI GÖREVİNİ BİTİRDİNİZ ! EMİNÖNÜ'NDEN SEVGİLER :)
Re: KELLE AVCISI GÖREVİNİ BİTİRDİNİZ ! EMİNÖNÜ'NDEN SEVGİLER :)
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Taktiği söylemeyin sakın. Zaten söylesenizde yine kolay kolay kesilmez. Biz gidip kendimiz keşfettik, herkes hakkı olanı alsın.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- Hilalxxquality
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
CARIZMA yazdı:Arkadaşlar bunda cevapLancak birşey yok elek ve buz drenç mutLaka 1000 oLmaLı çünkü 3 yetenegi bir arada kuLLanıyor.
Fiziksel + buz + elek . buz ve elek 1000 oLması gerek drenç kırdıgından + bide fiziksel vurdugundan biraz fazLa vuruyor ama oda normaL birşey şifacıLara burda biraz iş düşüyor. 9 cana getiremedigimizden o süprüzi biLmiyoruz onuda biLmeyi verin semiha tanktigide basit ama onu açıkLamak dogru degiL kesen arkadaşLarın biLgisi daha fazLadır onLara kaLmış bi durum.
Benm demek istediqim qruptaki 2 büyücüde Elektirk + Buz Yeteneklimi yoksa Fiziksel olan warmıydı.
Güçlü Olmak İstiyorsan , Söz Ustası ol !
Hilalxxquality {49}
Hilalxxquality {49}
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
Öncelikle tebrikler ;
Ufak bi soru soracam umarım bunu cvplarsınız hani kadim dev ana gibi büyük görevleri yapınca görevde çok kaliteli itemler veriyorya siz gaffar ve semihayı kesince ve tüm görevleri yapınca hiçbi item vermedimi size??
Bide bizde meranda kesmeye çalıştık söylediği gibi aynı gurupla defalarca denemek lazım ayrıca taktikleri söylememesi normal sadece şunu biliyorum ve söylüyorum büyücü fizikçi olacak buz ve yıldırım direnç kırmanıza rağmen normal 5bn vuruyor full fizikte ise normal 5bn kritik 8bn iki kere üst üste kritik gelirse 10500 ü gördüm şahsen 10bni buzla yada yıldırımla görmeniz imkansız iki büyücüde fizik olacak gaffar için ve dk gereksiz bence sadece buz için verilebilir...
Ufak bi soru soracam umarım bunu cvplarsınız hani kadim dev ana gibi büyük görevleri yapınca görevde çok kaliteli itemler veriyorya siz gaffar ve semihayı kesince ve tüm görevleri yapınca hiçbi item vermedimi size??
Bide bizde meranda kesmeye çalıştık söylediği gibi aynı gurupla defalarca denemek lazım ayrıca taktikleri söylememesi normal sadece şunu biliyorum ve söylüyorum büyücü fizikçi olacak buz ve yıldırım direnç kırmanıza rağmen normal 5bn vuruyor full fizikte ise normal 5bn kritik 8bn iki kere üst üste kritik gelirse 10500 ü gördüm şahsen 10bni buzla yada yıldırımla görmeniz imkansız iki büyücüde fizik olacak gaffar için ve dk gereksiz bence sadece buz için verilebilir...
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Tebrikler, görev resimlerini bekliyoruz 
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Gercekten bizler gelistiriciler icin de cok guzel bir an.
Su anda oyunda daha buyuk bir "Sef" yok alt edilebilecek.
Bu azimli arkadaslari tum kalbimle tebrik ederim.
Kursad "Gorgar" Karamahmutoglu
Su anda oyunda daha buyuk bir "Sef" yok alt edilebilecek.
Bu azimli arkadaslari tum kalbimle tebrik ederim.
Kursad "Gorgar" Karamahmutoglu
Adamlara bak yha bizim totomuzda pireler uçuşurken
gaffarı kesmişlr yha
:lol: :lol:
tekrar tebrik ederim arkaşlar dahada kesssmeniz dilegiyle
tekrar tebrik ederim arkaşlar dahada kesssmeniz dilegiyle
Direnç kırmasız stuart kesemezsin,semihaya az da olsa buz işliyor bunuda göz ardı edemezsin kaldı ki elektrik ile 3 kat vurunca 11 bin 12 bin gördüm 1409 elektrik mevcut,10 bin küsürde buz vurdum buzumda itemlerle 1336 arkadaşların şunu iyi ayarlamışlar deprem yaptıktan sonra hedefin süresi olmaması o anda hedefte süre olsaydı belkide gaffar can basıp ellerinden kurtulacaktı.Gaffarda oyunculuk ve şans lazım arkadaşlarında şansı yaver gitmiş ve kesmiş, tebrik etmek düşer .TebriklerALFaxPoWeR yazdı:Öncelikle tebrikler ;
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Tebrikler.
Görevden ödül olarak herhangi bir eşya vermemesi beklemediğim bir durumdu.
Reçeten hayırlı olsun , en kısa zamanda hazırının düşmesi dileğiyle.
Görevden ödül olarak herhangi bir eşya vermemesi beklemediğim bir durumdu.
Reçeten hayırlı olsun , en kısa zamanda hazırının düşmesi dileğiyle.