İl: Aydın
İlçe: Kuşadası
Durum: Kutu/Bayii bulunmuyor
İKV Çemberlitaş Kutu Bulamayanlar
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Re: İKV Çemberlitaş Kutu Bulamayanlar
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- emrecelik3850
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
Kardeşim inanmayın bu gmlere desteğe kaç kere mesaj attım buraya da yazdım ama sakaryaya hala geldiği yok<Hakaret içeren mesaj silindi>Bu mesajımı da hemen kaldıracaklardır 
Nerull yazdı:Alttaki mesajımı okuyun lütfen. Teşekkürler
***IıIxEleGaNCexIıI
color=#BF0000]EJDER[/color]***Uluxemre***Tskxkxproksima****ECEL GETİREN
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Web Sitemizde ve Forumda yayınladığımız satış noktaları arasında bulunan ve elinde kutu bulunmayan satış noktalarına yönelik bildirimler, satış noktaları ile teker teker iletişime geçilerek cevaplanmıştır.
Ayrıca satış noktası bulunmayan bölgelerle ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.
İKV Çemberlitaş Kutu avantajlarından yararlanma isteyen ve henüz ulaşamayan oyuncularımıza ÜyelikAl üzerinden de kolayca sipariş verebileceğini tekrar hatırlatır, bildirimde bulunan tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz.
Not: Konu bu mesajdan sonra da bildirim almaya devam edecek ve açık kalacaktır.
Saygılarımızla
Ayrıca satış noktası bulunmayan bölgelerle ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.
İKV Çemberlitaş Kutu avantajlarından yararlanma isteyen ve henüz ulaşamayan oyuncularımıza ÜyelikAl üzerinden de kolayca sipariş verebileceğini tekrar hatırlatır, bildirimde bulunan tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz.
Not: Konu bu mesajdan sonra da bildirim almaya devam edecek ve açık kalacaktır.
Saygılarımızla
- osmanali
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Shadow ofthe Sun
İL: Antalya
İLÇE:Manavgat
DURUM: Kutu / Bayii Bulunmuyor
Bayii var mı bilmiyorum varsa hangisi bir söyleyiverin bir zahmet teknosa ya uğradım bulamadım)
Bilginize..
İLÇE:Manavgat
DURUM: Kutu / Bayii Bulunmuyor
Bayii var mı bilmiyorum varsa hangisi bir söyleyiverin bir zahmet teknosa ya uğradım bulamadım)
Bilginize..
BORMOS / SsToPKINg / SsToPKINq/BBORMOS
herkese iyi günler
ikv nin çemberli taş kutusunu ben bulamamıştım araştırma yaptım ve eski plus paketlerin satılan yerlerde , internet cafelerde , ttnet bayilerinde , türk telekom bayilerinde satılmaktadır
not : ttnet satış noktaların da satılmamaktadır ttnet bayisinde satılmaktadadır aynı şekilde türk telekom satış noktalarındada satılmamaktadır bayilere gidiniz
bazı internet cafelerde satılmaktadır siz ginede internet cafelere gidin belki satar
satmazsa eger internet cafeler size internet üzerinde ala bilir üyelıkal internet sitesinden size alır sızde parasını verip alırsınız veya internet üzerinden siz alırsınız
kayseride oturan varsa yardım edebilirim
tekrar dan iyi günler
ikv nin çemberli taş kutusunu ben bulamamıştım araştırma yaptım ve eski plus paketlerin satılan yerlerde , internet cafelerde , ttnet bayilerinde , türk telekom bayilerinde satılmaktadır
not : ttnet satış noktaların da satılmamaktadır ttnet bayisinde satılmaktadadır aynı şekilde türk telekom satış noktalarındada satılmamaktadır bayilere gidiniz
bazı internet cafelerde satılmaktadır siz ginede internet cafelere gidin belki satar
satmazsa eger internet cafeler size internet üzerinde ala bilir üyelıkal internet sitesinden size alır sızde parasını verip alırsınız veya internet üzerinden siz alırsınız
kayseride oturan varsa yardım edebilirim
tekrar dan iyi günler
- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
bir yetkil ivarmı bu rda ayrdımcı olaibliecek ardık bulduk çemberlitaş kutuyu hersey tamam fakat 5 yetenek puanıı verecek e pini giremiyorum yardım bekliyorum
Nerull yazdı: Kutudan çıkan E-Pin kodunu bize Destek formu üzerinden İKV Kutu seçeneğini seçerek gönderebilirsen inceleyelim.
İyi eğlenceler dileriz.
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
- Masterpiece
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
İl:Ankara
İlçe:Batıkent
Durum: 2-3 tane bayii var ama hiç birinde kutu yok
Nerull yazdı:Ankara'da bulunan satış noktalarınıWeb Sitemizden ve Forumda bulunan konu içerisinden görebilirsin Masterpiece
En yakın satış noktası olarak Yeni Mahalle'yi öneririz.
Eğer dilersen ÜyelikAl üzerinden de kolayca sipariş verebileceğini hatırlatalım.
İyi eğlenceler
ŞuHeDa [Ecel Getiren^] [Latif^]
xIŞuHeDaIx [Kıyamet Asa^]
xIŞuHeDaIx [Kıyamet Asa^]
il istanbul
ilçe sarıyer
Durum Kutu / Bayii bulunamıyor...
ilçe sarıyer
Durum Kutu / Bayii bulunamıyor...
İl:İstanbul
İlçe:Bayrampaşa
Durum: Kutu/Bayii bulunmuyor.(Kutunun gelip gelmeyeceği hakkında bir bilgileri yok)
İlçe:Bayrampaşa
Durum: Kutu/Bayii bulunmuyor.(Kutunun gelip gelmeyeceği hakkında bir bilgileri yok)
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- Therockulaa
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Cevap verin artık ya 2. gönderişim buTherockulaa yazdı:İl:Ankara
İlçe:Etimesgut
Durum:Kutu / Bayii bulunmuyor.
Therockulaa[49]
Devmagic [49]
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır. Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye.
Devmagic [49]
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır. Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye.