sen dikkat atıyorsun o %25 yavaşlıyor o sana buz atıyor krtk gelirse duruyorsun ve %20 yavaşlıyorsunTskxhxorgeneral yazdı:Bence ilk dikkat dağıtma atılmalı.Yanına gidip bi kere vurmanızda zaten büyücü ya kutup acacaktır yada zihin atacaktır.Sonrasında ise size durdurma ve hızlı koşma kalırken büyücüde sadece zihin(mesela) kalacaktır.Devamınını anlatmama gerek yok acı son ...
[OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: [OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
XottomancavalryX yazdı:sen dikkat atıyorsun o %25 yavaşlıyor o sana buz atıyor krtk gelirse duruyorsun ve %20 yavaşlıyorsunTskxhxorgeneral yazdı:Bence ilk dikkat dağıtma atılmalı.Yanına gidip bi kere vurmanızda zaten büyücü ya kutup acacaktır yada zihin atacaktır.Sonrasında ise size durdurma ve hızlı koşma kalırken büyücüde sadece zihin(mesela) kalacaktır.Devamınını anlatmama gerek yok acı son ...
auril & DoubleLift
15 Sarsılmaza gerek yoqqı ? 1 Sarsılmaz 5 Saniye Sürüyor Zaten ??
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
valla ben kaçan svaşçıyı kovalamam beni kesmek istiyors elbet geri dönecektir.Hydrogenx yazdı:Selamlar...
Sizlere büyücü kesmenin en güzel ve akıllıca yolunu anlatmaya çalışayım. Full yücelen bir savaşçı bir büyücüyü en fazla 3 vuruşta yere serebilir. Bunu bilen bir büyücü muhakkak darbe almamak için ugrasacaktır. Büyücü istedigi mesafede wsye başlasın hiç farketmez. Ws başlar başlamaz ilk işiniz direk olarak depar açmak olsun. Ona dogru deparlıyorsunuz ve o ne yapacak? Direk olarak zihin saldırısı yapacak, ne oldu 15 sn hapis kaldınız. Ve tabi depar da bitti, büyücü kendi menzili içerisinde bizden uzaklaştı yani durdurma menzil dışı. Daha sonra zihin saldırısı geçince ondan geriye dogru menzili dışına dogru gidin o sizi kovalayacak bu sefer bu sadece 1-2 saniye kazanmak için yapılacak. Daha sonra 15puan verdigimiz sarsılmaz açılacak. Ne oldu 12sn daha bize hasar veremiyor. Şimdi bu sarsılmaz da bitti ee ne olacak? Aşagı bakın depar açıldı:) bir ws de ikinci bir deparla büyücüyü yere serebilirsiniz. İsterse kutup rüzgarı açsın yine de size 5sn kadar bir depar kalır tabi o zamana kadar da durdurma menziline çoktan girer bundan sonra istediginiz gibi öldürebilirsiniz büyücüyü:)
Biraz karısık ve taktiksel anlamda uygulanması zor ancak bizzat kendim bunu uyguladım ve beni yere serebilen büyücü henüz görmedim...
Not: Ws başlangıcında ilk zihin saldırısı degil de kutup rüzgarı kullansa dahi farketmez yine size 2-3 sn kadar depar kalacaktır, Önce kutup rüzgarı açsa bile devam edin zihin saldırısını kullanmaya zorlayın ki yetenekleri bitsin. 15sn zihin saldırısı 12sn sarsılmaz+kullanırsa kutup rüzgarı (sanırım 8sn yanlışsa düzeltin) 35sn yapar. yani ikinci bir depara olanak verir. ikinci bir deparda savunma adına herhangi bir yetenegi kalmadı rahatlıkla istediginizi yapabilirsiniz.
İyi Forumlar...
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
Bir savaşçının büyücüyü yere yatırabilmesi kendi elindedir, yeteneklerin zamanlaması düzgün yapılmalıdır.
Selamlar...
İlk Önce wS atarken Savaşçı eqer iyi iSe Büyücüqü anında Yıkar eqer Tersine ise Savaşçı Tek Dileqi Durdurmayı Bekleyıp Dalmak ama Şöyle Oluyor
Büyücüden Karşılıklar;
Depar (Savaşçı) :arrow: Zihin (Büyücü)
Dikkat(Savaşçı) :arrow: Tesla (Büyücü)
Durdurma (Savaşçı) :arrow: Kutup (Büyücü)
Evet Bu işLemLer Gerçekleşirken Tabii Savaşçının Depar-Dikakt-Durdurma qibi Yeteneklerin Süresi yenilenince ve O yeneteklerı Kullanarak Rahatla Büyücüyü Kesmiş oLabiLiyoruz ama Şunu Unutmayayım;
Eqer o Süreler qelmedı iSe ve Canınız az iSe Sarsılmaz Açarak Surelerın Yenılenmesını Beklemiş olup Hemen Depar atıp Ve Sonra Dıkkat Cekıp Sert ve Aqır Yaptıqımızda Büyücü Yerde Oluyor...Bunları Ben Çok Kez Denedım ama Kesilmiş Oldum Arada...Tabii Kesildiqim Kişilerde İyi Büyücülerdi...
Emeqe Saygı...İyi forumlar...
İlk Önce wS atarken Savaşçı eqer iyi iSe Büyücüqü anında Yıkar eqer Tersine ise Savaşçı Tek Dileqi Durdurmayı Bekleyıp Dalmak ama Şöyle Oluyor
Büyücüden Karşılıklar;
Depar (Savaşçı) :arrow: Zihin (Büyücü)
Dikkat(Savaşçı) :arrow: Tesla (Büyücü)
Durdurma (Savaşçı) :arrow: Kutup (Büyücü)
Evet Bu işLemLer Gerçekleşirken Tabii Savaşçının Depar-Dikakt-Durdurma qibi Yeteneklerin Süresi yenilenince ve O yeneteklerı Kullanarak Rahatla Büyücüyü Kesmiş oLabiLiyoruz ama Şunu Unutmayayım;
Eqer o Süreler qelmedı iSe ve Canınız az iSe Sarsılmaz Açarak Surelerın Yenılenmesını Beklemiş olup Hemen Depar atıp Ve Sonra Dıkkat Cekıp Sert ve Aqır Yaptıqımızda Büyücü Yerde Oluyor...Bunları Ben Çok Kez Denedım ama Kesilmiş Oldum Arada...Tabii Kesildiqim Kişilerde İyi Büyücülerdi...
Emeqe Saygı...İyi forumlar...
adamın aşada kutubu açıksa onu basar senin deparında kutuptan çıktığı zaman onun can hala full senin 30 lardaByDant3 yazdı:valla ben kaçan svaşçıyı kovalamam beni kesmek istiyors elbet geri dönecektir.Hydrogenx yazdı:Selamlar...
Sizlere büyücü kesmenin en güzel ve akıllıca yolunu anlatmaya çalışayım. Full yücelen bir savaşçı bir büyücüyü en fazla 3 vuruşta yere serebilir. Bunu bilen bir büyücü muhakkak darbe almamak için ugrasacaktır. Büyücü istedigi mesafede wsye başlasın hiç farketmez. Ws başlar başlamaz ilk işiniz direk olarak depar açmak olsun. Ona dogru deparlıyorsunuz ve o ne yapacak? Direk olarak zihin saldırısı yapacak, ne oldu 15 sn hapis kaldınız. Ve tabi depar da bitti, büyücü kendi menzili içerisinde bizden uzaklaştı yani durdurma menzil dışı. Daha sonra zihin saldırısı geçince ondan geriye dogru menzili dışına dogru gidin o sizi kovalayacak bu sefer bu sadece 1-2 saniye kazanmak için yapılacak. Daha sonra 15puan verdigimiz sarsılmaz açılacak. Ne oldu 12sn daha bize hasar veremiyor. Şimdi bu sarsılmaz da bitti ee ne olacak? Aşagı bakın depar açıldı:) bir ws de ikinci bir deparla büyücüyü yere serebilirsiniz. İsterse kutup rüzgarı açsın yine de size 5sn kadar bir depar kalır tabi o zamana kadar da durdurma menziline çoktan girer bundan sonra istediginiz gibi öldürebilirsiniz büyücüyü:)
Biraz karısık ve taktiksel anlamda uygulanması zor ancak bizzat kendim bunu uyguladım ve beni yere serebilen büyücü henüz görmedim...
Not: Ws başlangıcında ilk zihin saldırısı degil de kutup rüzgarı kullansa dahi farketmez yine size 2-3 sn kadar depar kalacaktır, Önce kutup rüzgarı açsa bile devam edin zihin saldırısını kullanmaya zorlayın ki yetenekleri bitsin. 15sn zihin saldırısı 12sn sarsılmaz+kullanırsa kutup rüzgarı (sanırım 8sn yanlışsa düzeltin) 35sn yapar. yani ikinci bir depara olanak verir. ikinci bir deparda savunma adına herhangi bir yetenegi kalmadı rahatlıkla istediginizi yapabilirsiniz.
İyi Forumlar...
adam biraz uzaklaşsın fiziksel ise çatır çutur indirir beynine görürsün
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
Valla kaçan savaşçıyı kovalayan büyücü var mıdır hele savaşçının canı 50+ ise xD

- KoLpaxxhayaT
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
BÜYÜCÜ KESCEKSE SAVAŞÇININ YETENEKLERİ BÖLE OLMALIDIR
15 depar
15 sifa 15 bilgisi
15 buz 15 ates bilgisi
15 KONS
15 çember
15 elektrik bilgisi
15 elemnt direnc
15 çağrı
15 ck ve 15 ck bilgisi
15 depar
15 sifa 15 bilgisi
15 buz 15 ates bilgisi
15 KONS
15 çember
15 elektrik bilgisi
15 elemnt direnc
15 çağrı
15 ck ve 15 ck bilgisi
Wu~`Huu
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
allah amıl fikir versinKoLpaxxhayaT yazdı:BÜYÜCÜ KESCEKSE SAVAŞÇININ YETENEKLERİ BÖLE OLMALIDIR
15 depar
15 sifa 15 bilgisi
15 buz 15 ates bilgisi
15 KONS
15 çember
15 elektrik bilgisi
15 elemnt direnc
15 çağrı
15 ck ve 15 ck bilgisi
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE