Birncisi senin gibilere kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş senin saydığın ismlerin coğuyla vs attım coğunu kestiğim günler ve kesildiğim günler olmuştur o yüzden forum üzerinden atar gider yapacağına cık oyunda karşıma da göreyim boyunun ölcüsünü senin gibi cocuklara forumdan cevap vermek bile bana yakışmaz ya neyse..Yavuzselim yazdı:YasinKocamanca yazdı:Turnuvaya Katılan katılmayan herkese Teşekkürler gerçi kazanacağım baştan belliydi ama neyse biraz kolay oldu Tüm arkadaşlarıımı tebrik ediyorum Nice turnuvalarla hep beraber .
Effairgenclik
Bu Listede 45 Lvlkende Kazanırsınzaten Han Yokmus
Sen Bı Ara Gel Arz klanın Takıo , Atabey , Uniqetürk , Şahxhan , Zalimfelek Sunların Bırıyle Yap
:D:D Kazanacagı Bellıymıs Makara Cocuk
OsmanLı Loncası KuruLuş YıLdönümü EtkınLikLeri
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: OsmanLı Loncası KuruLuş YıLdönümü EtkınLikLeri
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
RoA Çalıntısı bir etkinlikte başarılar dilerim tüm katılan Tloo Loncasına 
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Life And Death
her vs turnuvası roa dan mı claınmış mesaja bak ya allhım otur yarım saat gül roa bunu da yapamadı dicem de olmucak şimdikFygFb yazdı:RoA Çalıntısı bir etkinlikte başarılar dilerim tüm katılan Tloo Loncasına
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
kFygFb yazdı:RoA Çalıntısı bir etkinlikte başarılar dilerim tüm katılan Tloo Loncasına
Arkadaşım Sen Tılsımdan Gelip Burda Boş Boş Konuşucağına Çok İyi Bİliyorsunuzya Bu İşleri Gidin Orda Turnuva Yapın Tılsım Turnuva Görsün.
TooNYuKuK

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
:arrow: :arrow:Tonyukukxx yazdı:kFygFb yazdı:RoA Çalıntısı bir etkinlikte başarılar dilerim tüm katılan Tloo Loncasına
Arkadaşım Sen Tılsımdan Gelip Burda Boş Boş Konuşucağına Çok İyi Bİliyorsunuzya Bu İşleri Gidin Orda Turnuva Yapın Tılsım Turnuva Görsün.
TooNYuKuK
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Etkinlik bitmiş başarılar diliyor bu arkadaş
hee diyip geçmek gerek böylelerini.
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ace Of Spades
seLamLaR ;
Görüyorum ki tartışma ortamı oluşturmak için , konu ile alakası olmayan kişilerin ilgisizce yorumları yeterli oluyor. O yazıya cevap arkadaşlarım tarafından verilmiştir. Konunun kapanması taraftarıyım.
..
Savaşçıların galibi Effairgenclik , büyücülerin galibi Kinqoffdarkness ve Onur ödülüne hak kazanan CIRCUS 'un ödüllerini açıklıyorum.
Daha da önce de belirttiğimiz gibi kazanan oyuncularımıza ISIM DEĞIŞTIRME E - Pini verilecektir.
CIRCUS 'a ise katılımı için teşekkür edip kendisine ; 10 adet Dinazor iyileştiren Ejderha kudretlendiren iksir , 1 m'lik Teşkilat Bonosu ve Madalya
Ödüllerimiz en kısa zamanda arkadaşlarımıza ulaştırılacaktir.
Bizi izlemeye devam edin...
The Lodos Of Ottomans
ISTANBULFATIHI
Görüyorum ki tartışma ortamı oluşturmak için , konu ile alakası olmayan kişilerin ilgisizce yorumları yeterli oluyor. O yazıya cevap arkadaşlarım tarafından verilmiştir. Konunun kapanması taraftarıyım.
..
Savaşçıların galibi Effairgenclik , büyücülerin galibi Kinqoffdarkness ve Onur ödülüne hak kazanan CIRCUS 'un ödüllerini açıklıyorum.
Daha da önce de belirttiğimiz gibi kazanan oyuncularımıza ISIM DEĞIŞTIRME E - Pini verilecektir.
CIRCUS 'a ise katılımı için teşekkür edip kendisine ; 10 adet Dinazor iyileştiren Ejderha kudretlendiren iksir , 1 m'lik Teşkilat Bonosu ve Madalya
Ödüllerimiz en kısa zamanda arkadaşlarımıza ulaştırılacaktir.
Bizi izlemeye devam edin...
The Lodos Of Ottomans
ISTANBULFATIHI
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Edebini bil hiç kimse nin iyi niyetliliğini yarıgılmaya hakkın yok heleki lonca mızı göz öününe alarak.BUNU KİŞİLİĞİNE BIRAKIYORUM.kFygFb yazdı:RoA Çalıntısı bir etkinlikte başarılar dilerim tüm katılan Tloo Loncasına
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- secret
- FareAdam Düşmanı
Efendi ol biraz sağa sola köpek gibi niye saldırıyorsun sen , kendi sunucuna git orda yaz yorumlarını hayret bir şeykFygFb yazdı:RoA Çalıntısı bir etkinlikte başarılar dilerim tüm katılan Tloo Loncasına

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Merhabalar ;
Etkinliği kazanan arkadaşları tebrik eder , konunun kapanması veya kilitlenmesinden yana olan kişilerin herhangi bir etkilerine yanlış bir tepki vermeyiniz.
Kanayan yara acır
iyi forumlar
Etkinliği kazanan arkadaşları tebrik eder , konunun kapanması veya kilitlenmesinden yana olan kişilerin herhangi bir etkilerine yanlış bir tepki vermeyiniz.
Kanayan yara acır
iyi forumlar