İKV Dükkan açıldı!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: İKV Dükkan açıldı!

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Yorumların bır cogunu okuyunca bır kısımı akce sıtemının gayet ıyı ve duzenlemenın cok guzel oldgunu bır kısım arkadasımızında herseyı paraya baladıklarını dıger onlıne oyundan farklılıklarının kalmadıgını soylemektedır... Herkez kendı bakıs acısına ve fıkrıne gore belkı haklıdır belkı degıldır.. Ama sunu unutmamalıyız ısmı bır cok kez telefuz edılen dıger onlıne oyunlarda su paraya su + pasılıyor denıyor bu oyunda o paraların cok altında ve makul denıyor ben ılk yorumunda zaten ucretler ıcın soylecegımı soyledım bence makul rakamlar ama + basmak ıcın oyunun bellı bır sevıyede cesıtlıgı ve zengınlıgı olması lazım bızım bu oyunun toplam harıtası ve cesıtlıgı dıger kıyaslanan oyunların 1 bolgesıne esdeger durumda yanı bence ı cok once uygulanması gerekn dukkan sıtemınde olusan hatada burdan gelmektedır hemen hemen tum karakterlerdekı tek duzelık varken + basmak cok cazıp ve tatmınkar bır tıcareı satıs seklı degıldır.. Bır cok kez onerdıgımız gıbı kısmı surelı paketlerın satısı bızım oyunumuz ıcın daha gecerlı ve makul olucak bır sıstemdı kanatımce.. sılaha artı basmak yerıne war olan sılah ve esya sıstemlerını kıralma yoluna gıden paketler bu dukkanlara daha bır dınamık katacagı fıkrındeyım Ilk etapda dukkanlara olan talepler oyunun gercegını yansıtmaz bence 1 ay sonrakı dukkan satısları gercek rakamalrı ortaya serecektır.. Yonetım daha detaylı bır arastırma yaparsa ve ıyı bır stratejı ızlerse pazarlama yonunden bence dukkan sıtemı bu tıp oyunların vazgecılmez unsuru olacagını her oyuncu kabul edecektır..Ama bu seklı ıle uzun vadede cok getırısı olan bır sıstem olucagını dusunmemekteyım .. SAYGILARIMLA........................KillTh3m4ll
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

BAKII yazdı:
Lathander yazdı:Vİtrin bölümünü takip edin arkadaşlar özel fırsatlar yada sürprizlerimiz orada görülecektlr ;)

Dükkan isteklerinizle şekillenmeye devam edecektir.

Şu ana kadar pek çok isteği derledik, ama sınırları biraz daha zorlayabilirsiniz...

krakter transfer hakkı dolanlara akçe alarak tekrar bu hak sağlanırsa mükemmel olurdu Sayın Gm ;)

Umarım en kısa sürede hayata geçirilir bu düşünce
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
TaTaNgAxEbKK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TaTaNgAxEbKK »

BAKII yazdı:
BAKII yazdı:
Lathander yazdı:Vİtrin bölümünü takip edin arkadaşlar özel fırsatlar yada sürprizlerimiz orada görülecektlr ;)

Şu ana kadar pek çok isteği derledik, ama sınırları biraz daha zorlayabilirsiniz...

krakter transfer hakkı dolanlara akçe alarak tekrar bu hak sağlanırsa mükemmel olurdu Sayın Gm ;)

+1.
Resim
Resim Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa ;)
Resim
[/b][/i]
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lestrange »

kuccukhusam1 yazdı:Silahların Görünümleri çok güzel bukadar çalışma yapıyorsunuz ama lonca sistemine hiçbirşey yapmıyorsunuz. ))))
Lonca sistemi oyuncuların kendi aralarında oluşturdukları,birbirlerine yardım amaçlı olarak kurulan topluluklardır. Bunda yönetimin etkisi olması veya olacağı bence şu an için düşünülemez :arrow:

SaYGıLaR... :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
Kapris
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kapris »

TaTaNgAxEbKK yazdı:
BAKII yazdı:
BAKII yazdı:

+1.

+2.
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ReGaLuaS »

Sayın Lathander bir an önce ikv dükkan vitrin bölümünde örneğin:1000 akçe karşılığı ile ikv karakter ismi değiştirme hakkı'nı bizlere sunmanızı talep ediyorum kaldı ki bu dükkan ile beraber zaten olması gereken bir uygulamaydı yakın geçmişte vereceğiz dediğiniz sözde hata sonucu vermediğiniz isim değiştirme e - pin'lerine olan tepkiler sonrasında bu uygulamayı dükkan'a koymamanız beni şaşırttı , ancak bu değildir ki yakın gelecekte bu uygulama vitrin'e konmasın sabırla bekliyorum ama birazda hızlılık lütfen? , Teşekkürler.
ReGaLuaS
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

ReGaLuaS yazdı:''Sayın Lathander bir an önce ikv dükkan vitrin bölümünde örneğin:500 akçe karşılığı ile ikv karakter ismi değiştirme hakkı'nı bizlere sunmanızı talep ediyorum'' kaldı ki bu dükkan ile beraber zaten olması gereken bir uygulamaydı yakın geçmişte vereceğiz dediğiniz sözde hata sonucu vermediğiniz isim değiştirme e - pin'lerine olan tepkiler sonrasında bu uygulamayı dükkan'a koymamanız beni şaşırttı , ancak bu değildir ki yakın gelecekte bu uygulama vitrin'e konmasın sabırla bekliyorum ama birazda hızlılık lütfen? , Teşekkürler.
AyNeN + :idea:
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xARZx »

IIxDRaCuLaxII yazdı:
kuccukhusam1 yazdı:Silahların Görünümleri çok güzel bukadar çalışma yapıyorsunuz ama lonca sistemine hiçbirşey yapmıyorsunuz. ))))
Lonca sistemi oyuncuların kendi aralarında oluşturdukları,birbirlerine yardım amaçlı olarak kurulan topluluklardır. Bunda yönetimin etkisi olması veya olacağı bence şu an için düşünülemez :arrow:

düşünülür hemde haklı yere üstüne basılarak söylenir çünkü /l yazınca lonca sohbet alanı gözüküyor
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

xARZx yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:

düşünülür hemde haklı yere üstüne basılarak söylenir çünkü /l yazınca lonca sohbet alanı gözüküyor
Benim söylemek istediğimde o çalışmalar ileriye dönük. :idea:
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
ViperTeam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Tebrikler.

Mesaj gönderen ViperTeam »

Güzel bir uygulamayı yayına almışsınız. Ellerinize sağlık. Şikayetler çok ama bu oyunumuzun geliştiğinin ve gelişeceğinin göstergesidir. Ne diyelim hayırlı olsun.
~~ Viper Loncası Resmi Facebook Sayfası ~~

“Eski Duyurular” sayfasına dön