Demeden geçemeyeceğimRescuer yazdı:[GM]PitiPiti :mrgreen: Tebrikler ödüllük bir çalışma :mrgreen:Kayzer yazdı:![]()
Fan Art 2010 Sonuçları
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Fan Art 2010 Sonuçları
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Eserler gerçekten takdire şayan eserler, ancak aralarında bu kadar süre zarfı içerisinde onların seçildiğine inanamadığım eserler var.Pek çok kişinin hakkı geçmiş, ödülü alanlar bile şaşırmışlar.Umarım bi daha böyle bir hadise yaşanmadan herkezin hakkettiğini aldığı bir FanArt yarışmasına katılmış oluruz bir dahaki sene.
Görsel Kategorisinde Mansiyon ödülü almakta güzel birşey hiç yoktan insan birşeyler yapabildiğini ve başarabildiğini görüyor bundan ders ve cesaret alıyor.Küçük fikirlerin bizlere neler kazandırabilceğini öğreniyoruz.
Ancak yinede her yarışmacı gibi Eserimin daha iyi bir derecede olmasını isterdim ve gerçektende hakkettiğini düşünüyorum..
Tüm yönetime teşekkürler.Umarım kırılanlar varsa onların gönülleride en kısa zamanda yapılır.
Sağlıcakla Kalın..
Görsel Kategorisinde Mansiyon ödülü almakta güzel birşey hiç yoktan insan birşeyler yapabildiğini ve başarabildiğini görüyor bundan ders ve cesaret alıyor.Küçük fikirlerin bizlere neler kazandırabilceğini öğreniyoruz.
Ancak yinede her yarışmacı gibi Eserimin daha iyi bir derecede olmasını isterdim ve gerçektende hakkettiğini düşünüyorum..
Tüm yönetime teşekkürler.Umarım kırılanlar varsa onların gönülleride en kısa zamanda yapılır.
Sağlıcakla Kalın..
Bu da benim videomdu:
Eser Adı: İntikamın İçin Savaş (Yanlış hatırlamıyorsam
)
Gönderen: Rescuer
Kazananları tekrar tebrik ediyorum
Eser Adı: İntikamın İçin Savaş (Yanlış hatırlamıyorsam
Gönderen: Rescuer
Kazananları tekrar tebrik ediyorum
En son Rescuer tarafından 09 Oca 2011 13:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Komik bir durum.
**Yaşamtarzı**Marazburak**
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?
İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?
İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
- Patasana
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Dereceye giren arkadaşlara tebrikler..
Fan art'ın başlangıcı ile açıklanma tarihi arasında çok uzun zaman geçtikten sonra; dereceye girmeyi başaran bazı eserlerin bulundukları konumu haketmediklerini birçok oyuncu dile getirdi. Güzelliğin göreceli bir kavram olduğunu hiçbir zaman unutulmamalıdır. Ancak ; bir eser incelenirken, verilen emek ile ortaya çıkan sonucu birlikte degerlendirmek gerekir. Oyundan bir fotograf çekip onu bir hazır sitede editleyip fan art'a yollamak sadece 2 3 dakikamızı alır. (Çoğu sürede resimin uploadı). Ancak; bu düşünceyi gerçekleştirmek için 2 3 gününü harcamışsada ortada bir emek vardır. Tebrik etmek yakışır. Ama öyle bir resim içinde günlerce düşündü isen, kusura bakma diger arkadaşların emekleri yenmiş.
Başka bir online oyunun tanıtım resmini ikv'ye uyarlamak emek işidir. Evet ortada emek var. Bize her yer İKV dermişcesine çiziminizi yapmış yollamışsınız. Buda yönetimin hoşuna gitmiş ve seçilmiş.
Neticede verdigin emege tebrikler ...
Çalıntı resim olayına gelince, olay üstü kapatılıp geçilmez. Nocomment gerekli yazıyı yazmış olup, araştırıldıktan sonra resim çalıntı mı yoksa yollayana ait mi belli olur ve gereken yapılır. Yönetimin şuan sessiz davranması sadece olayları dışardan izlemesinin tek kanıtıdır. Gerekli incelemeden sonra her şey belli olacaktır. Ayrıca yönetimimizin çok konuşmadığını 4 yıldır biliyoruz. Sadece Netice! Her olaydada şahit oluyoruz.
Eseri sahiplenip gösterdiginiz direniş için tebrikler. Resmi sahipleninde savunmasını yapması güzel, Şimdi yönetimden gelecek olan cevabı beklemeliyiz.
Yönetiminde kafasının biraz karışık olduğunun düşüncesindeyim her şeyi düzeltmek için bir çözüm aradıklarının kanaatindeyim.
Son olarak ikvonline.net'e gelirsek toplanıp gösterdikleri tepki çok güzel ama tepkinin birazcık sınırını aşması kötü.
Yapılan (itiraz edenlere göre) hataya böyle müzikli cevap vermek hoş olmamış.
Umarım tüm bu olanlar bir an önce sonuçlanır.
Fan art'ın başlangıcı ile açıklanma tarihi arasında çok uzun zaman geçtikten sonra; dereceye girmeyi başaran bazı eserlerin bulundukları konumu haketmediklerini birçok oyuncu dile getirdi. Güzelliğin göreceli bir kavram olduğunu hiçbir zaman unutulmamalıdır. Ancak ; bir eser incelenirken, verilen emek ile ortaya çıkan sonucu birlikte degerlendirmek gerekir. Oyundan bir fotograf çekip onu bir hazır sitede editleyip fan art'a yollamak sadece 2 3 dakikamızı alır. (Çoğu sürede resimin uploadı). Ancak; bu düşünceyi gerçekleştirmek için 2 3 gününü harcamışsada ortada bir emek vardır. Tebrik etmek yakışır. Ama öyle bir resim içinde günlerce düşündü isen, kusura bakma diger arkadaşların emekleri yenmiş.
Başka bir online oyunun tanıtım resmini ikv'ye uyarlamak emek işidir. Evet ortada emek var. Bize her yer İKV dermişcesine çiziminizi yapmış yollamışsınız. Buda yönetimin hoşuna gitmiş ve seçilmiş.
Çalıntı resim olayına gelince, olay üstü kapatılıp geçilmez. Nocomment gerekli yazıyı yazmış olup, araştırıldıktan sonra resim çalıntı mı yoksa yollayana ait mi belli olur ve gereken yapılır. Yönetimin şuan sessiz davranması sadece olayları dışardan izlemesinin tek kanıtıdır. Gerekli incelemeden sonra her şey belli olacaktır. Ayrıca yönetimimizin çok konuşmadığını 4 yıldır biliyoruz. Sadece Netice! Her olaydada şahit oluyoruz.
Eseri sahiplenip gösterdiginiz direniş için tebrikler. Resmi sahipleninde savunmasını yapması güzel, Şimdi yönetimden gelecek olan cevabı beklemeliyiz.
Yönetiminde kafasının biraz karışık olduğunun düşüncesindeyim her şeyi düzeltmek için bir çözüm aradıklarının kanaatindeyim.
Son olarak ikvonline.net'e gelirsek toplanıp gösterdikleri tepki çok güzel ama tepkinin birazcık sınırını aşması kötü.

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Patasana yazdı:Dereceye giren arkadaşlara tebrikler..
Ben gösterdiğim tepkinin haklı ve doğru olduğunu düşünüyorum.Sakın kendini beğenmişlik olarak algılama dostum.Resmi sitedeki Sobee duvarkağıtlarından çok daha iyi bir eserle katılıyorum yarışmaya,2 ay bekledikten sonra manzara şekil a'daki gibi oluyor.Başka türlü kimseden ses çıkmayacak.ikvonline.net girişi açıklama gelene kadar değiştirilmeyecek.

En son izdirapgrafik tarafından 09 Oca 2011 13:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
2006-2013
"Eminönün'de Kıyamet" Bune Ya
Sanırım Orda Yer Çekimi Yok :shock: :shock: Aloo ORası Neresi :?: :?:

- lordstrike
- Işık Hanım'ın Elemanı
tebrikler kardeşim başarılarının devamını dileriz..Lathander yazdı:Tebrikler Umut.

0_o O Bİr £fs@n£.......
- Patasana
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
izdirapgrafik yazdı:
Ben gösterdiğim tepkinin haklı ve doğru olduğunu düşünüyorum.Sakın kendini beğenmişlik olarak algılama dostum.Resmi sitedeki Sobee duvarkağıtlarından çok daha iyi bir eserle katılıyorum yarışmaya,2 ay bekledikten sonra manzara şekil a'daki gibi oluyor.Başka türlü kimseden ses çıkmayacak.ikvonline.net girişi açıklama gelene kadar değiştirilmeyecek.
Tepki göstermene hiçbir itirazım yok sadece biraz fazla kaçtığından yakındım o kadar (şahsi görüşüm)Patasana yazdı:Oyundan bir fotograf çekip onu bir hazır sitede editleyip fan art'a yollamak sadece 2 3 dakikamızı alır. (Çoğu sürede resimin uploadı). Ancak; bu düşünceyi gerçekleştirmek için 2 3 gününü harcamışsada ortada bir emek vardır. Tebrik etmek yakışır. Ama öyle bir resim içinde günlerce düşündü isen, kusura bakma diger arkadaşların emekleri yenmiş.
Eserinde göze hoş geliyor

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
En iyi Duvar Kağıdı ödülü:
Okan Güneş "Lamia Eminönü Sokaklarında" Teşkilat- Rapismylifee
bu fotograf murat kardeşime aittir ve kendiside yarışmaya katıldı ne hikmetse çalıntı fotograf ödül alıyor kanıt isteyen olursa psd + forum sitemiz için hazırlanan giriş fotoğraflarıda mevcuttur üsttünde muratın kendi imzası bulunmaktadır yetkilerin gerekeni yapması gerekmektedir.
Okan Güneş "Lamia Eminönü Sokaklarında" Teşkilat- Rapismylifee
bu fotograf murat kardeşime aittir ve kendiside yarışmaya katıldı ne hikmetse çalıntı fotograf ödül alıyor kanıt isteyen olursa psd + forum sitemiz için hazırlanan giriş fotoğraflarıda mevcuttur üsttünde muratın kendi imzası bulunmaktadır yetkilerin gerekeni yapması gerekmektedir.