Fan Art 2010 Sonuçları

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Rzakeskinn
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Fan Art 2010 Sonuçları

Mesaj gönderen Rzakeskinn »

Rescuer yazdı:
Kayzer yazdı:
Resim
[GM]PitiPiti :mrgreen: Tebrikler ödüllük bir çalışma :mrgreen: ;)
Demeden geçemeyeceğim :)) cok güzel olmuş Kazananları tebrik ediyoruz. Güzzelliğin göreceli bir tanım olduğunu Tekrardan anlamış olduk iyi forumlar
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
godfreyxdufy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen godfreyxdufy »

Eserler gerçekten takdire şayan eserler, ancak aralarında bu kadar süre zarfı içerisinde onların seçildiğine inanamadığım eserler var.Pek çok kişinin hakkı geçmiş, ödülü alanlar bile şaşırmışlar.Umarım bi daha böyle bir hadise yaşanmadan herkezin hakkettiğini aldığı bir FanArt yarışmasına katılmış oluruz bir dahaki sene.

Görsel Kategorisinde Mansiyon ödülü almakta güzel birşey hiç yoktan insan birşeyler yapabildiğini ve başarabildiğini görüyor bundan ders ve cesaret alıyor.Küçük fikirlerin bizlere neler kazandırabilceğini öğreniyoruz.

Ancak yinede her yarışmacı gibi Eserimin daha iyi bir derecede olmasını isterdim ve gerçektende hakkettiğini düşünüyorum..

Tüm yönetime teşekkürler.Umarım kırılanlar varsa onların gönülleride en kısa zamanda yapılır.

Sağlıcakla Kalın..
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Bu da benim videomdu:

Eser Adı: İntikamın İçin Savaş (Yanlış hatırlamıyorsam :P )
Gönderen: Rescuer

Kazananları tekrar tebrik ediyorum 8-)
En son Rescuer tarafından 09 Oca 2011 13:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
jadde
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen jadde »

Komik bir durum.
**Yaşamtarzı**Marazburak**
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?

İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
Kullanıcı avatarı
Patasana
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Patasana »

Dereceye giren arkadaşlara tebrikler..

Fan art'ın başlangıcı ile açıklanma tarihi arasında çok uzun zaman geçtikten sonra; dereceye girmeyi başaran bazı eserlerin bulundukları konumu haketmediklerini birçok oyuncu dile getirdi. Güzelliğin göreceli bir kavram olduğunu hiçbir zaman unutulmamalıdır. Ancak ; bir eser incelenirken, verilen emek ile ortaya çıkan sonucu birlikte degerlendirmek gerekir. Oyundan bir fotograf çekip onu bir hazır sitede editleyip fan art'a yollamak sadece 2 3 dakikamızı alır. (Çoğu sürede resimin uploadı). Ancak; bu düşünceyi gerçekleştirmek için 2 3 gününü harcamışsada ortada bir emek vardır. Tebrik etmek yakışır. Ama öyle bir resim içinde günlerce düşündü isen, kusura bakma diger arkadaşların emekleri yenmiş.

Başka bir online oyunun tanıtım resmini ikv'ye uyarlamak emek işidir. Evet ortada emek var. Bize her yer İKV dermişcesine çiziminizi yapmış yollamışsınız. Buda yönetimin hoşuna gitmiş ve seçilmiş.
Neticede verdigin emege tebrikler ...

Çalıntı resim olayına gelince, olay üstü kapatılıp geçilmez. Nocomment gerekli yazıyı yazmış olup, araştırıldıktan sonra resim çalıntı mı yoksa yollayana ait mi belli olur ve gereken yapılır. Yönetimin şuan sessiz davranması sadece olayları dışardan izlemesinin tek kanıtıdır. Gerekli incelemeden sonra her şey belli olacaktır. Ayrıca yönetimimizin çok konuşmadığını 4 yıldır biliyoruz. Sadece Netice! Her olaydada şahit oluyoruz.

Eseri sahiplenip gösterdiginiz direniş için tebrikler. Resmi sahipleninde savunmasını yapması güzel, Şimdi yönetimden gelecek olan cevabı beklemeliyiz.

Yönetiminde kafasının biraz karışık olduğunun düşüncesindeyim her şeyi düzeltmek için bir çözüm aradıklarının kanaatindeyim.

Son olarak ikvonline.net'e gelirsek toplanıp gösterdikleri tepki çok güzel ama tepkinin birazcık sınırını aşması kötü.
Yapılan (itiraz edenlere göre) hataya böyle müzikli cevap vermek hoş olmamış.

Umarım tüm bu olanlar bir an önce sonuçlanır.
Resim

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Patasana yazdı:Dereceye giren arkadaşlara tebrikler..

Fan art'ın başlangıcı ile açıklanma tarihi arasında çok uzun zaman geçtikten sonra; dereceye girmeyi başaran bazı eserlerin bulundukları konumu haketmediklerini birçok oyuncu dile getirdi. Güzelliğin göreceli bir kavram olduğunu hiçbir zaman unutulmamalıdır. Ancak ; bir eser incelenirken, verilen emek ile ortaya çıkan sonucu birlikte degerlendirmek gerekir. Oyundan bir fotograf çekip onu bir hazır sitede editleyip fan art'a yollamak sadece 2 3 dakikamızı alır. (Çoğu sürede resimin uploadı). Ancak; bu düşünceyi gerçekleştirmek için 2 3 gününü harcamışsada ortada bir emek vardır. Tebrik etmek yakışır. Ama öyle bir resim içinde günlerce düşündü isen, kusura bakma diger arkadaşların emekleri yenmiş.

Başka bir online oyunun tanıtım resmini ikv'ye uyarlamak emek işidir. Evet ortada emek var. Bize her yer İKV dermişcesine çiziminizi yapmış yollamışsınız. Buda yönetimin hoşuna gitmiş ve seçilmiş.
Neticede verdigin emege tebrikler ...

Çalıntı resim olayına gelince, olay üstü kapatılıp geçilmez. Nocomment gerekli yazıyı yazmış olup, araştırıldıktan sonra resim çalıntı mı yoksa yollayana ait mi belli olur ve gereken yapılır. Yönetimin şuan sessiz davranması sadece olayları dışardan izlemesinin tek kanıtıdır. Gerekli incelemeden sonra her şey belli olacaktır. Ayrıca yönetimimizin çok konuşmadığını 4 yıldır biliyoruz. Sadece Netice! Her olaydada şahit oluyoruz.

Eseri sahiplenip gösterdiginiz direniş için tebrikler. Resmi sahipleninde savunmasını yapması güzel, Şimdi yönetimden gelecek olan cevabı beklemeliyiz.

Yönetiminde kafasının biraz karışık olduğunun düşüncesindeyim her şeyi düzeltmek için bir çözüm aradıklarının kanaatindeyim.

Son olarak ikvonline.net'e gelirsek toplanıp gösterdikleri tepki çok güzel ama tepkinin birazcık sınırını aşması kötü.
Yapılan (itiraz edenlere göre) hataya böyle müzikli cevap vermek hoş olmamış.

Umarım tüm bu olanlar bir an önce sonuçlanır.

Ben gösterdiğim tepkinin haklı ve doğru olduğunu düşünüyorum.Sakın kendini beğenmişlik olarak algılama dostum.Resmi sitedeki Sobee duvarkağıtlarından çok daha iyi bir eserle katılıyorum yarışmaya,2 ay bekledikten sonra manzara şekil a'daki gibi oluyor.Başka türlü kimseden ses çıkmayacak.ikvonline.net girişi açıklama gelene kadar değiştirilmeyecek.

Resim
En son izdirapgrafik tarafından 09 Oca 2011 13:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
isimsiz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen isimsiz »

"Eminönün'de Kıyamet" Bune Ya :) :) Sanırım Orda Yer Çekimi Yok :shock: :shock: Aloo ORası Neresi :?: :?:
Resim
Kullanıcı avatarı
lordstrike
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen lordstrike »

Lathander yazdı:Tebrikler Umut.
tebrikler kardeşim başarılarının devamını dileriz..
Resim
Resim
Resim
Resim

0_o O Bİr £fs@n£.......
Kullanıcı avatarı
Patasana
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Patasana »

izdirapgrafik yazdı:

Ben gösterdiğim tepkinin haklı ve doğru olduğunu düşünüyorum.Sakın kendini beğenmişlik olarak algılama dostum.Resmi sitedeki Sobee duvarkağıtlarından çok daha iyi bir eserle katılıyorum yarışmaya,2 ay bekledikten sonra manzara şekil a'daki gibi oluyor.Başka türlü kimseden ses çıkmayacak.ikvonline.net girişi açıklama gelene kadar değiştirilmeyecek.

Resim
Patasana yazdı:Oyundan bir fotograf çekip onu bir hazır sitede editleyip fan art'a yollamak sadece 2 3 dakikamızı alır. (Çoğu sürede resimin uploadı). Ancak; bu düşünceyi gerçekleştirmek için 2 3 gününü harcamışsada ortada bir emek vardır. Tebrik etmek yakışır. Ama öyle bir resim içinde günlerce düşündü isen, kusura bakma diger arkadaşların emekleri yenmiş.
Tepki göstermene hiçbir itirazım yok sadece biraz fazla kaçtığından yakındım o kadar (şahsi görüşüm)
Eserinde göze hoş geliyor ;) (buda şahsi görüşüm)
Resim

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

En iyi Duvar Kağıdı ödülü:
Okan Güneş "Lamia Eminönü Sokaklarında" Teşkilat- Rapismylifee

bu fotograf murat kardeşime aittir ve kendiside yarışmaya katıldı ne hikmetse çalıntı fotograf ödül alıyor kanıt isteyen olursa psd + forum sitemiz için hazırlanan giriş fotoğraflarıda mevcuttur üsttünde muratın kendi imzası bulunmaktadır yetkilerin gerekeni yapması gerekmektedir.

“Eski Duyurular” sayfasına dön