Merhaba arkadaşlar.
GameX 2010 Fuarında bir çok arkadaşımızla görüşüp, tanışıp güzelce vakit geçirdik.
Ve bir daha görüşmek için 1 sene beklemenin anlamsız olduğunu ileri tarihde tekrar buluşabileceğimizi dile getirdik.
Ortak bir tarih alıp ve yine merkez bir yer seçip buluşmaya karar verdik.
Burada buluşup oyunda güzel vakit geçirdiğimiz kişilerle ve yeni insanlar tanımak adına bir buluşma gerçekleştiriyoruz.
İmkanı olan herkesi bu güzel güne güzellik katmasını istiyorum.
Oyunda olan dostluğumuzu gerçek hayata taşımayı ve belkide ebedi dostluğu kuracağımız umut ediyorum.
Buluşma hakkında Bilgiler :
Yer : Bakırköy / İSTANBUL
Mekan : Mekan Cafe
Tarih : 02/01/2011 ( 2 ocak pazar günü )
Saat : 12:00 - 17:00 ( ortalama belirlediğimiz bir zamandır dahada uzun sürebilir )
Cafe Hakkında bilgiler :
Cafeye nasıl gidebilirim ?
Bakırköy Cumhuriyet Meydanında bulunan fişkiyelerin orada ben ve SpyderFreak ile sizleri bekliyor olacağız.
Cafe adresini tam bilmeyenlerin bulunduğumuz yere gelmesi yeterli olacaktır.
Cafede fiyat listesi :
Sizlere özel yaptığım görüşmelerde en uygun cafe olan Mekan Cafe hatrımızı kırmayarak bizlere özel menü hazırladı.
Gözleme + Ayran + 4 çay 15tl olarak belirlendi. ( Menü almak mecburi değildir )
Bunun haricinde ki fiyat listesi :
Çay : 2 tl
Kola : 4 tl
Nargile : 15 tl
Tost : 5 tl
Buluşma için yaş sınırlaması gerekiyormu ?
Hayır isteyen herkes gelebilir.
Buluşmaya oyundan olmayan arkadaşlarımızı getirebilir miyiz ?
Elbette. Oluşturacağım listede getireceğiniz arkadaşı belirterek istediğiniz kadar arkadaş getirebilirsiniz. ( Örnek : Ben ve 2 arkadaşım geleceğiz. ) demeniz yeterli olacaktır.
Geçen gün Fenerbahçe-Eziksaray ( gs) U17 lig maçında çıkan kavgada yaralanan 13 fenerbahçeli futbolcu kardeşlerimiz ve burnu kırılan kardeşimizi 2 Ocak 2011 tarihinde oynanacak olan Fenerbahçe - Pendikspor müsabakasına destek için Genç fenerbahçeliler olarak gideleceğinden katılamayacağım fakat akşam yemek düzenlenirse ( bakamadım ona ) ona katılmaya çalışacağım.
AlpAykan yazdı:Umarım , çok eğlenceli vakitler geçiririz.
Gelmeyi inanın çok istiyorum.
Celal paşa , kahvaltı menüsünde maşallah yok yok :lol:
Bu arada en küçüğümüz kimse o yandı
Değil mi Asım paşam
İnşAllah çok eğlenceli geçicek Alp agam
en küçük ben değilimdir veya bensemde farketmez agam ya Sevdiklerim yanımda olduktan sonra ben yanmaya rağzıyım 20 ye yanaşıyoruz agam bizde ya
Merak etme Asım ım , en küçüğümüz sen olsanda bizde bir işin ucundan tutarız inşaallah.
Yalnız ; işte yalnızı var , neyse hayırlı olsun , inş fırsatım olurda gelebilirim...
Orada Bulunmayı Çok İsterdim Fakat Vizelerden Ötürü Pek Vakit Bulamıyorum Yoksa Tezcan Abiyle Veya Alp Abimle Tanışmayı çok istiyordum diğer üyelerlede tabi ki fakat bir daha ki buluşmaya artık bir daha ki buluşma ne zaman
Merhaba arkadaşlar.
GameX 2010 Fuarında bir çok arkadaşımızla görüşüp, tanışıp güzelce vakit geçirdik.
Ve bir daha görüşmek için 1 sene beklemenin anlamsız olduğunu ileri tarihde tekrar buluşabileceğimizi dile getirdik.
Ortak bir tarih alıp ve yine merkez bir yer seçip buluşmaya karar verdik.
Burada buluşup oyunda güzel vakit geçirdiğimiz kişilerle ve yeni insanlar tanımak adına bir buluşma gerçekleştiriyoruz.
İmkanı olan herkesi bu güzel güne güzellik katmasını istiyorum.
Oyunda olan dostluğumuzu gerçek hayata taşımayı ve belkide ebedi dostluğu kuracağımız umut ediyorum.
Buluşma hakkında Bilgiler :
Yer : Bakırköy / İSTANBUL
Mekan : Mekan Cafe
Tarih : 02/01/2011 ( 2 ocak pazar günü )
Saat : 12:00 - 17:00 ( ortalama belirlediğimiz bir zamandır dahada uzun sürebilir )
Cafe Hakkında bilgiler :
Cafeye nasıl gidebilirim ?
Bakırköy Cumhuriyet Meydanında bulunan fişkiyelerin orada ben ve SpyderFreak ile sizleri bekliyor olacağız.
Cafe adresini tam bilmeyenlerin bulunduğumuz yere gelmesi yeterli olacaktır.
Cafede fiyat listesi :
Sizlere özel yaptığım görüşmelerde en uygun cafe olan Mekan Cafe hatrımızı kırmayarak bizlere özel menü hazırladı.
Gözleme + Ayran + 4 çay 15tl olarak belirlendi. ( Menü almak mecburi değildir )
Bunun haricinde ki fiyat listesi :
Çay : 2 tl
Kola : 4 tl
Nargile : 15 tl
Tost : 5 tl
Buluşma için yaş sınırlaması gerekiyormu ?
Hayır isteyen herkes gelebilir.
Buluşmaya oyundan olmayan arkadaşlarımızı getirebilir miyiz ?
Elbette. Oluşturacağım listede getireceğiniz arkadaşı belirterek istediğiniz kadar arkadaş getirebilirsiniz. ( Örnek : Ben ve 2 arkadaşım geleceğiz. ) demeniz yeterli olacaktır.