Varlıgınız yeter olum pozun eya nasıl cekılmış olmasnın bir önemı yokMORDuMan yazdı:ünal fotoğraf çekmeyi öğren kanka çok basit çekiyon yaaaaaaa
Kardeşlerim Abilerim ABlalarım ve Benim Karelerim.. =)
Re: Kardeşlerim Abilerim ABlalarım ve Benim Karelerim.. =)
yeter la ne konuymuş kapatın gagaları :lol: :lol: döverim he :lol:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Nerde len sabım :mrgreen:Ferhatbey yazdı:yeter la ne konuymuş kapatın gagaları :lol: :lol: döverim he :lol:
pardon asabım :mrgreen:aNaRcHy yazdı:Nerde len sabım :mrgreen:Ferhatbey yazdı:yeter la ne konuymuş kapatın gagaları :lol: :lol: döverim he :lol:
sövim onu mi istion ünal :|aNaRcHy yazdı:pardon asabım :mrgreen:aNaRcHy yazdı:Nerde len sabım :mrgreen:Ferhatbey yazdı:yeter la ne konuymuş kapatın gagaları :lol: :lol: döverim he :lol:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
tm yha bişe demedımFerhatbey yazdı:sövim onu mi istion ünal :|aNaRcHy yazdı:pardon asabım :mrgreen:aNaRcHy yazdı:Nerde len sabım :mrgreen:Ferhatbey yazdı:yeter la ne konuymuş kapatın gagaları :lol: :lol: döverim he :lol::? :evil:
Oyun içinden kareler...

Aferin Ünal benm fotoyu da koymussun oraya bravooo (;
Blueeeyes
Beyazxölüm
Blueeeyes
Beyazxölüm
[img]http://img194.imageshack.us/img194/3599/beyazlm.gif [/img]
Elbet karşılasırız (;
[img]http://img194.imageshack.us/img194/3599/beyazlm.gif [/img]