Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

Mesaj gönderen Lathander »

Forumlarda oyuncularımızdan gelen tepkileri yoğun bir şekilde takip ediyor ve bu tepkiler üzerinde değerlendirmeler yapıyoruz.

Burada bizim karakter kurtarmada ve üretim ve toplama puanlarının sıfırlanmasında neden İKV Özel Sürüm Kutu istediğimizi fark eden bunu kavrayan oyuncularımız olmakla beraber İKV Özel Sürüm Kutu'yu diğer Plus Paket abonelikleri ile aynı görerek haksızlık yapıldığını söyleyen oyuncularımız mevcut.

Biz İKV Özel Sürüm Kutu yerine, İKV Plus Paketin bir üstü olacak bir abonelik çıkarıp, Fiyatını aylık 15 TL yapıp adına da İKV Mega Paket koyup bunu şart koşsaydık inanıyorum ki bugün sergilenen pekçok olumsuz yorum olmayacaktı.İKV Plus Paket satın alan oyuncularımız oyundaki her özellikten faydanalabilecek diye bir şart yok. Bu özellikler birer Plus Paket özelliği olan Klan ve Bölge kanalının kullanılması gibi oyun içi ayrıcalıklar olduğunu hatırlatırız.

Bu ayrıcalıklar kullanılması için İKV Özel Sürüm Kutusunun istemesi kesinlikle maddiyata dayanan bir talep değildir. Bunun içinde oldukça net ve anlaşılır bir kanıtnımız var. En pahalı ucret olan 3 aylık İKV Plus 29 TL değerinde iken İKV Özel Sürüm Kutu'yu D&R'da 14,90'dan temin edebiliyorsunuz. Biz bu özellikler için sizden daha fazla ücret ödemenizi değil, aksine daha az ücret ödemenizi istiyoruz. Lütfen konu hakkında değerlendirme yaparken bu olguyu görmezden gelmeyelim.

Şuan çalışmalarımız İKV Özel Sürüm Kutu'nun tedariğini kolaylaştırmak üzerine yoğunlaştırdık. www.uyelikal.com'dan alabileceğiniz gibi D&R'dan yada Bimeks'den temin edebilirsiniz.

İKV Özel Sürüm Kutu'nun İKV için ne demek olduğunu pek çok noktada sizlerle paylaştık. Bu konu hakkında genel etkileşimde halen bir duyuru sabittir. İKV Özel Sürüm Kutu'nun neden bu kadar önemli olduğunu bu konumuzdan takip edebilirsiniz. Bİz de 29 TL ödemek yerine daha az ücret ödeyerek İKV Özel Sürüm Kutu alarak bize katkıda bulunan oyuncularımıza teşekkür olarak bu ayrıcalıklar için İKV Özel Sürüm Kutu talep ediyoruz.

Şu an için kısa vade içinde bu şartın kaldırılmasını düşünmüyoruz. İleride sadece Plus Paket seviyesine indirgeme gibi alternatifler düşünülebilir. Ama bu ayrıcalıklardan öncelikli olarak İKV Özel Sürüm Kutu sahipleri faydanalabilecektir.

Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
yoRgun1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen yoRgun1 »

madem öyle dıyorsunuz terzı fahrıdekı nadıde reçetelerin zırhcı zorunlulugunun kalkmasını talep ediyorum .
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

yoRgun1 yazdı:madem öyle dıyorsunuz terzı fahrıdekı nadıde reçetelerin zırhcı zorunlulugunun kalkmasını talep ediyorum .
Peki bunu kaldırdığımızda zırhçı arkadaşlarımızın tepkisini merak ediyor musun :)
İKV'den Haberdar Olun!

yoRgun1
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yoRgun1 »

kardesım benı yanlıs anladın ..

demırcıdekı gıbı olsun ıstıyorum

Kımyacı
Zırhcı vb gibi iyi olmaz mı sence ? oyunun düzeni tekrar yerine geliR
Madencı
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

yoRgun1 yazdı:madem öyle dıyorsunuz terzı fahrıdekı nadıde reçetelerin zırhcı zorunlulugunun kalkmasını talep ediyorum .

Fazla saçmalamaya luzüm yok bence, o nadide efsunları zırhçı degılde madencı olarak mı üreteceksin veya başka bir meslek ıle ?

Zaten o nadıde efsunları uretmen ıçın uretım ve toplama puanları sıfırlandı.
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
Parthenious
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Parthenious »

Ne inatçı bi adam çıktın sen yahu arkadaş.:D :D Postmu kasıyorsun okumadan napıyorsun !
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
yoRgun1
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yoRgun1 »

KUTUM yok yararlanamıyorum + demırcıdekı şaheser sılahlar madencı ıle nasıl alıyor açıklama . beklıyorum
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bilall »

Benım talebim az evvel Destek ilede paylaştım umarım bir cevap alırım. Benım karakterım 01.09.2010 tarıhınden önce sılındı ve ben IKV özel sürüm kutu sunu alsam bile benım ışıme yaramayacagı gıbı boşuna almış olurum. Çunku karakterım yaklaşık 4-5 önce silindi ve sılındıgı gunden ıtıbaren ıkv destek ıle ıletışım ıçerısındeyım.

Cevap verılmesını rıca edıyorum.
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

yoRgun1 yazdı:kardesım benı yanlıs anladın ..

demırcıdekı gıbı olsun ıstıyorum

Kımyacı
Zırhcı vb gibi iyi olmaz mı sence ? oyunun düzeni tekrar yerine geliR
Madencı
Aslına bakarsanız Demirci Rüstem'in sattığı Silahtar reçetelerinin seviyesi düşürülüp tüm puanlara açılması, Silahtarlığa zarar veren bir uygulamaydı. Fakat oyunumuzda Silahtarlık pek tercih edilmediği için bu konuda olumsuz bir tepki bile olmadı. Ama bu sefer istediğiniz şey Zırhçılık gibi oyunda yoğunluğu oldukça fazla olan bir mesleğe darbe vuracaktır. Açıkça bunun olmayacağını söylebilirim.

İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bilall »

yoRgun1 yazdı:KUTUM yok yararlanamıyorum + demırcıdekı şaheser sılahlar madencı ıle nasıl alıyor açıklama . beklıyorum
Şaheser ile nadide arasındaki farkı göremıyor musun ?
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx

“Eski Duyurular” sayfasına dön