Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Paşaxmüneccim Paşaxpapaz ANKARAGÜCÜBURSASPOR/GECEKONDU
La fatih gardaş seni o kazaktan eyübüde o yelekten ayıramadım Baba ankaraya düşün gece yatarken onları alacam
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
La fatih gardaş seni o kazaktan eyübüde o yelekten ayıramadım Baba ankaraya düşün gece yatarken onları alacam
Kardeş Biz Seni Hep Giydigin Pantolonundan Ayırdık ama
Bi Pantolonun Bizim Evin Önündeki Cöpte Neden Acaba
Bilen Birileri Yazsında Neşemizi Bulalım
Sana Verdigim Kapriyi de Giymeye Devam
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
O pantolonu ben aldıydım gardaş yıkatıp yıkatıp giydim O pantolon yerine bi kardeşimden hayatımın sonuna kadar saklayacam bir capri aldım.Bendende ona tek hatıram olsun Cevşenim orda unuttuğum Tek hatıram odur ona , Ama bütün kardeşlerime bi hatıram vardır sadece gönülden sevgimdir.Her ne yaşanmışsa o bitmemiştir , sadece hafızalarda kalan gülünç bir hatıradır.Hepiniz tekrardan Allahın izni ile halitle yazın yine gelecez.Ama İnşallah bu sefer ordaki bütün paşaları ve diğer kardeşlerimi görecem.Burdanda Ömer ve Yasine selamlarımı iletiyorum.Allaha emanet olun asker ocağında.Fatih kardeşim unutmaki yazın yaşadıklarımız hafızamızdan silinmeyecek güzel birer hatıraydı.İlerde artık çocuklarına anlatırsın
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
O pantolonu ben aldıydım gardaş yıkatıp yıkatıp giydim O pantolon yerine bi kardeşimden hayatımın sonuna kadar saklayacam bir capri aldım.Bendende ona tek hatıram olsun Cevşenim orda unuttuğum Tek hatıram odur ona , Ama bütün kardeşlerime bi hatıram vardır sadece gönülden sevgimdir.Her ne yaşanmışsa o bitmemiştir , sadece hafızalarda kalan gülünç bir hatıradır.Hepiniz tekrardan Allahın izni ile halitle yazın yine gelecez.Ama İnşallah bu sefer ordaki bütün paşaları ve diğer kardeşlerimi görecem.Burdanda Ömer ve Yasine selamlarımı iletiyorum.Allaha emanet olun asker ocağında.Fatih kardeşim unutmaki yazın yaşadıklarımız hafızamızdan silinmeyecek güzel birer hatıraydı.İlerde artık çocuklarına anlatırsın
Halitide Al gel Basımızın Üstünde Yerin Var Kardeşim
Biliosun Bizim Kardeşligimiz ne İKV ye ne de Bu Sanal Hayata Sıgmaz
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
-PaşaxaBütün Türk Ulusunun milletimizin büyük çaba ve emek sonucu kazanmış olduğu bu yüce devletin kuruluşunun 90. yılını kutlar yüce milletimizin her zaman yar ve yardımcısı olan Yüce Yaratıcı ömür verirse aynı çatı altında nice uzun yıllar görmek nasip olur işşallah .Bütün Dünya çocuklarının bayramını kutlar nice güzel görmeler dileklerimle
LONCA KUVA-İ MİLLİYE DEN Paşaxkadir-artemis