Eminönü Sunucusu Dolu.
Re: Eminönü Sunucusu Dolu.
Öncelikle Merhabalar Akşamları 20 30 dakika oyuna girmeyi deniyoruz girdiğimiz zamanda karaköye geçerken kritik hata yiyip düşüyoruz oyun bizimle ya dalga geçiyor yada artık tamamen bırakın diye uğraşıyorlar oyun dolu olup girmediğinde plus üyelik yükleyin oyununuza rahatça girin diyorsunuz plus yüklüyoruz bu sefer tamamen dolu diyorsunuz eee bizim aldığımız plusun bir mantığı kalmıyor o zaman paramızla rezil oluyoruz resmen söylemek istediklerim bunlar inşallah postu silmezsiniz..
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
İyi akşamlar, iyi forumlar...
2, 3 gün önce arkadaşlarla oyuna dönüş kararı aldık ve benim bazı karakterlerim ''Eminönü'' sunucusunda olduğu için giremedim...
İndirimin vermiş olduğu gaz ile 2 adet 5500 akçe çektim fakat son zamanlarda ''PLUS'' olsa dahi giremeyen oyuncular olduğunu duyunca tereddüt etmeye başladı
bana yön verebilirsiniz arkadaşlar ne yapmalıyım
2, 3 gün önce arkadaşlarla oyuna dönüş kararı aldık ve benim bazı karakterlerim ''Eminönü'' sunucusunda olduğu için giremedim...
İndirimin vermiş olduğu gaz ile 2 adet 5500 akçe çektim fakat son zamanlarda ''PLUS'' olsa dahi giremeyen oyuncular olduğunu duyunca tereddüt etmeye başladı
kedi
- KubilayBey25
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
dünde aynı şeyleri 3 kez yaşadık ve bütüngün oyundaydım.
2 sinde geri sardı inşallah bu sefer sarmaz.
buna bir çözüm bulunmalı artık yetkili arkadaşların bilgisine.
2 sinde geri sardı inşallah bu sefer sarmaz.
buna bir çözüm bulunmalı artık yetkili arkadaşların bilgisine.
Artık bu durum ne yazık ki sıkıcı bir hal almaya başladı umarım bu durumu fark edip sorunu kökten halletmeleri lazım.Gerçi bu durumunda farkında olmamaları imkansız gibi bir şey orası ayrı bir konu.Yetkililer az da olsa kendilerini bizim yerimize koysalar bütün sorunları daha net bir şekilde anlayacaklarını düşünüyorum umarım bu konu silinmez ve görürler.
- KubilayBey25
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Bence bu durumu görüyorlar fakat neden ilgilenmiyorlar?
ekipte bu sorunu düzeltecek birisimi yok
veya ne bileyim onlar açısından herhangi bir sıkıntımı var bilemiyorum
ama bunu bize açık açık söyleseler daha iyi daha olumlu şeyler olacağına inanıyorum.
ekipte bu sorunu düzeltecek birisimi yok
veya ne bileyim onlar açısından herhangi bir sıkıntımı var bilemiyorum
ama bunu bize açık açık söyleseler daha iyi daha olumlu şeyler olacağına inanıyorum.
Merhaba
Eminönü sunucusu saat 18:00 ' dan bu yana kapalı 2 saat oldu bakım mı yapılıyor yoksa oyun mu çöktü yönetimden açıklama bekliyoruz ama ne yazık ki bir açıklama hala yok.
Eminönü sunucusu saat 18:00 ' dan bu yana kapalı 2 saat oldu bakım mı yapılıyor yoksa oyun mu çöktü yönetimden açıklama bekliyoruz ama ne yazık ki bir açıklama hala yok.
gelin tılsımaBayTerapi yazdı: ↑16 Ara 2020 00:15 İyi akşamlar, iyi forumlar...
İndirimin vermiş olduğu gaz ile 2 adet 5500 akçe çektim fakat son zamanlarda ''PLUS'' olsa dahi giremeyen oyuncular olduğunu duyunca tereddüt etmeye başladıbana yön verebilirsiniz arkadaşlar ne yapmalıyım
![]()
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Merhaba Arkadaşlar malum Eminönü ve Beyazkosk sunucusuna pluslu girmek bile uğraştıriyor.
Bazı online Oyunlarda belli bir sürenin üstünde hareketsiz (AFK) kalınca ör: 30 dk.
Sistem oyuncuyu oyundan atıyor.
Bunun gibi bir özellik Ikv'ye gelmeli bence
Özellikle klansiz karakterler bankada, galata köprüsünde saatlerce afk kalıyor.
Yani tabiri caizse boş boşuna kapasiteyi dolu gösteriyorlar.
Sizce yönetim böyle bir şey yapmalı?
Bazı online Oyunlarda belli bir sürenin üstünde hareketsiz (AFK) kalınca ör: 30 dk.
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
yapılacak çok şey var. ha birde yapacak biri lazım olabilir malum02ARMA02 yazdı: ↑17 Ara 2020 15:05 Merhaba Arkadaşlar malum Eminönü ve Beyazkosk sunucusuna pluslu girmek bile uğraştıriyor.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz